Категории
Кошница

Стикери за капачката на резервоара

  • Голямо разнообразие на проекти за стикери и лепенки за коли и стени.
  • Тунинг стикери, състезателни, декорация за стени.
  • Поръчайте лесно и бързо от нашия онлайн магазин. 
  • Стикери за капачката на резервоара

Човече с колонка за зареждане на гориво Човече с колонка за зареждане на гориво
Нов
Kакво съдържа комплекта:1 брой Човече с колонка за зареждане на горивоРазмер  : Ш: 8 см  В: 10 см Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контур. Върху стикера има и транспортно фолио, с което пос..
4,99 лв.
Дан. основа: 4,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Стикер бензин за капачка на резервоараРазмери: 10/9 cmРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработени от висококачествено PVC фолио Avery DennisonСтикер без фон, изрязан по контур.  Изработваме  стикери по ваш дизайн. За повече ин..
4,99 лв.
Дан. основа: 4,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Стикер Дизел за капачка на резервоараРазмери: 10/9 cmРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработени от висококачествено PVC фолио Avery DennisonСтикер без фон, изрязан по контур.  Изработваме  стикери по ваш дизайн. За повече инф..
4,99 лв.
Дан. основа: 4,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Стикер за капачката на резервоара сърце с автоматиРазмер  : Ш: 9 см  В: 10 см Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контур. Върху стикера има и транспортно фолио, ..
4,99 лв.
Дан. основа: 4,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1  брой Котенце стикер за капачкаРазмер: Ш: 10 см Д: 10 см Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработени от висококачествено PVC фолио Avery DennisonСтикер без фон, изрязан по контур. Върху стикера има и транспортно фолио, с което пост..
4,99 лв.
Дан. основа: 4,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1  брой Само дизел стикер за капачкаРазмер: Ш: 8 см Д: 8 см Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработени от висококачествено PVC фолио Avery DennisonСтикер без фон, изрязан по контур. Върху стикера има и транспортно фолио, с което пос..
3,99 лв.
Дан. основа: 3,99 лв.
Simon котка забавен стикер за резервоара на кола  А95 Simon котка забавен стикер за резервоара на кола  А95
Хит
Размер: Коте - 15/14 см Купичка- 11/5 смБърза доставка.Изрязан стикер по контур от фолио без фон.Висококачествено фолио. Водоустойчив...
4,99 лв.
Дан. основа: 4,99 лв.
Размер: 12 / 12 смБърза доставка. Стикерът е изработен от висококачествено фолио.Изрязан стикер по контур без фон.Размерът може да се коригира по ваш размер...
9,99 лв.
Дан. основа: 9,99 лв.
Забавен стикер за капачка на резервоар Забавен стикер за капачка на резервоар
Хит
Размер: 12,5 / 9,2 смБърза доставка.Изрязано фолио без фон...
4,99 лв.
Дан. основа: 4,99 лв.
Размер: 12/10 смПодходящ за всякаква гладка повърхност.Изработен от висококачествено фолио.Бърза доставка, различни цветове и размери.Изпращаме с транспортно фолио за лесен монтаж.Инструкции...
4,99 лв.
Дан. основа: 4,99 лв.
Показани са от 1 до 12 от 22 резултата (2 страници)