Категории
Кошница

Стикери за задно стъкло

  • Голямо разнообразие на проекти за стикери и лепенки за коли и стени.
  • Тунинг стикери, състезателни, декорация за стени.
  • Поръчайте лесно и бързо от нашия онлайн магазин. 

Стикер Дракон трибал за задно стъкло Стикер Дракон трибал за задно стъкло
Нов
Какво съдържа комплекта:1 брой Стикер Дракон трибал за задно стъклоРазмер: 80/26 смРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето става по- лесно. Израбо..
24,99 лв.
Дан. основа: 24,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Стикер за предно или задно стъкло NurburgringРазмер: 80/15 см Размера може да се коригира по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето става по- лесно.&n..
19,99 лв.
Дан. основа: 19,99 лв.
Стикер "Венъм", задно стъкло, странични врати Стикер "Венъм", задно стъкло, странични врати
Хит
Kакво съдържа комплекта:1 брой Стикер "Венъм", задно стъкло, странични вратиРазмер : Д: 38 см  Ш: 58 смРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянет..
19,99 лв.
Дан. основа: 19,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 бр. Стикер Angel, ангелски крилаПодходящ за всички модели Размер : Д:11 см  Ш: 48 см Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с кое..
11,99 лв.
Дан. основа: 11,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Японски самурай, стикер , задно стъклоРазмер : Д: 35 см  Ш: 70 см  Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от  PVC фолиоСтикер с фон, изрязан по контур Изработваме  стикери по ваш дизайн. За повече информац..
25,99 лв.
Дан. основа: 25,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Стикер Трибал ПеперудаРазмер : Д: 22 см  Ш: 50 см  Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето става по-..
14,99 лв.
Дан. основа: 14,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Ghost Rider стикер за предно стъкло Подходящ за всички модели Размер : Д: 10 см  Ш: 80 см  Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и тра..
19,99 лв.
Дан. основа: 19,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Wagon mafia  стикерРазмер : Д: 11 см  Ш: 50 см  Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето става п..
14,99 лв.
Дан. основа: 14,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Стикер Брат за БратаРазмер : Д: 14 см  Ш: 40 см  Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето става по- л..
13,99 лв.
Дан. основа: 13,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой От 90 коня най-боли, забавен стикерРазмер : Д: 14 см  Ш: 58 см  Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставян..
13,99 лв.
Дан. основа: 13,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Notorious стикер, предно, задно стъклоРазмер : Д: 14 см  Ш: 37 см  Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поста..
9,99 лв.
Дан. основа: 9,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 броя Стикер TroublemakerРазмер : Д: 15 см  Ш: 40см  Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето става по- лес..
12,99 лв.
Дан. основа: 12,99 лв.
Показани са от 1 до 12 от 59 резултата (5 страници)