Категории
Кошница

Стикери за задно стъкло

  • Голямо разнообразие на проекти за стикери и лепенки за коли и стени.
  • Тунинг стикери, състезателни, декорация за стени.
  • Поръчайте лесно и бързо от нашия онлайн магазин. 

Турбо стикер за предно или задно стъкло Турбо стикер за предно или задно стъкло
Нов
Kакво съдържа комплекта:1 брой Турбо стикер за предно или задно стъклоРазмер  : Ш: 60 см  В: 6 см Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контур. Върху стикера има и транспортно фолио, с което пос..
12,99 лв.
Дан. основа: 12,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Стикер Бебе ловец в колата Размер : Д: 50 см  Ш: 50 смРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето става по- лесно...
19,99 лв.
Дан. основа: 19,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой стикер Немски орел за задно стъкло, Бмв , ФолксвагенРазмер: Ш: 58 см Д: 21см Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработени от висококачествено PVC фолио Avery DennisonСтикер без фон, изрязан по контур.  Изработваме  ст..
14,99 лв.
Дан. основа: 14,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Стикер за задно стъкло с ваш надписРазмер  : Ш: 70 /   Д: 8 смРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контур. Върху стикера има и транспортно фолио, с което поставян..
12,99 лв.
Дан. основа: 12,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1  брой Стикер Череп за задно стъклоРазмер: Ш: 30 см Д: 28 см Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработени от висококачествено PVC фолио Avery DennisonСтикер без фон, изрязан по контур. Върху стикера има и транспортно фолио, с което п..
7,99 лв.
Дан. основа: 7,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Стикер King is backРазмер  : Д: 11 см  Ш: 60 cmРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработени от висококачествено PVC фолио Avery DennisonСтикер без фон, изрязан по контур. Върху стикера има и транспортно фолио, с което поставяне..
12,99 лв.
Дан. основа: 12,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Два автомата и ПънишерРазмер  : Д: 19 см  Ш: 40 cmРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработени от висококачествено PVC фолио Avery DennisonСтикер без фон, изрязан по контур. Върху стикера има и транспортно фолио, с което постав..
15,99 лв.
Дан. основа: 15,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой  Стикер Thug lifeРазмер  : Д: 12 см  Ш: 50 cm Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контур. Върху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето став..
11,99 лв.
Дан. основа: 11,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:В полето за име изпишете кои клечковци да включим в стикераПРИМЕР: ТАТКО, МАЙКА, БРАТЧЕ, СЕСТРИЧКА, КУЧЕ, КОТКА1 брой Стикер семейство КлечковциРазмер S : Д: 8 см  Ш: 25 cm  /зависи от членовете на семейството/Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСти..
7,99 лв.
Дан. основа: 7,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Стикер за семействотоРазмер : Д: 16 см  Ш: 16Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето става по- лесно. Изр..
6,99 лв.
Дан. основа: 6,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Стикер карай внимателноРазмер : Д: 18 см  Ш: 15Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето става по- лесно. И..
4,99 лв.
Дан. основа: 4,99 лв.
Какво съдържа комплекта:1 брой Стикер за кола We are all mad here Размер: Ш:20см / В:20 смРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето става по- лесно...
6,99 лв.
Дан. основа: 6,99 лв.
Показани са от 1 до 12 от 42 резултата (4 страници)