Категории
Кошница

Стикери за задно стъкло

  • Голямо разнообразие на проекти за стикери и лепенки за коли и стени.
  • Тунинг стикери, състезателни, декорация за стени.
  • Поръчайте лесно и бързо от нашия онлайн магазин. 

Стикер за семейството Стикер за семейството
Нов
Kакво съдържа комплекта:1 брой Стикер за семействотоРазмер : Д: 16 см  Ш: 16Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето става по- лесно. Изр..
6,99 лв.
Дан. основа: 6,99 лв.
Стикер карай внимателно Стикер карай внимателно
Нов
Kакво съдържа комплекта:1 брой Стикер карай внимателноРазмер : Д: 18 см  Ш: 15Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето става по- лесно. И..
4,99 лв.
Дан. основа: 4,99 лв.
Какво съдържа комплекта:1 брой Стикер за кола We are all mad here Размер: Ш:20см / В:20 смРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето става по- лесно...
6,99 лв.
Дан. основа: 6,99 лв.
КАКВО СЪДЪРЖА КОМПЛЕКТА:1 БРОЙ Стикер молещи се ръце Размер: 30/20 смРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикери без фон, изрязан по контурСтикера е изработен от висококачествено PVC фолио Изработваме  стикери по ваш дизайн. За повече информация или поръчки на телефон..
9,99 лв.
Дан. основа: 9,99 лв.
Какво съдържа комплекта:1 брой  Размер: 32/6 см Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикери без фонСлед като направите поръчката наш консултант ще се свърже с вас за потвърждение Стикера е изработен от висококачествено PVC фолиоВърху стикера има и транспортно фолио, с..
6,99 лв.
Дан. основа: 6,99 лв.
Какво съдържа комплекта:1 брой  Размер: 32/3,5 см Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикери без фонСлед като направите поръчката наш консултант ще се свърже с вас за потвърждение Стикера е изработен от висококачествено PVC фолиоВърху стикера има и транспортно фолио,..
5,99 лв.
Дан. основа: 5,99 лв.
Възможни два размера / размера може да се коригира по ваше желаниеРазмер L - 80/30 cm +10 лвРазмер S - 35/15 cmЗабавен стикер за кола за задно стъклоСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоВ комплекта е включено и транспортно фолио, с което поставянето е изключително лесно.Цвят: Бял, Ч..
9,99 лв.
Дан. основа: 9,99 лв.
Размери: Ширина 80 см. Височина 44 см / размера може да се коригира по ваше желаниеУникални стикери за коли  Стикер за задно стъкло с два пистолетаСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоВ комплекта е включено и транспортно фолио, с което поставянето е изключително лесно.Цвят: Б..
19,99 лв.
Дан. основа: 19,99 лв.
Размери: Ширина 25 см. Височина 20 см / размера може да се коригира по ваше желаниеУникални стикери за коли  Стикер за задно стъкло OmertaСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоВ комплекта е включено и транспортно фолио, с което поставянето е изключително лесно.Цвят: ..
10,99 лв.
Дан. основа: 10,99 лв.
Размери: Ширина 17 см. Височина 30 см / размера може да се коригира по ваше желаниеУникални стикери за коли  Уникален стикер за стъклото Life is too shortСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоВ комплекта е включено и транспортно фолио, с което поставянето е изключително лесн..
12,99 лв.
Дан. основа: 12,99 лв.
Размери: Ширина 59 см. Височина 65 см / размера може да се коригира по ваше желаниеУникални стикери за коли  МоторхедСтикера е изработен от висококачествено PVC фолио В комплекта е включено и транспортно фолио, с което поставянето е изключително лесно.Цвят: Бял, Черен, ж..
28,00 лв.
Дан. основа: 28,00 лв.
Размер: 70/18 смБърза доставка и лесна поръчка само с име и телефон.Възможност за различни размери и цветове по ваше желание.Изрязан стикер по контур без фон.Изработен в България от висококачествено фолио...
14,99 лв.
Дан. основа: 14,99 лв.
Показани са от 1 до 12 от 33 резултата (3 страници)