Категории
Кошница

Тунинг стикери

 Голямо разнообразие на проекти за стикери и лепенки за коли и стени.Тунинг стикери, състезателни, декорация за стени. Поръчайте лесно и бързо от нашия онлайн магазин. 

Пчелна пита за преден капак Пчелна пита за преден капак
Нов
Какво съдържа комплекта:1 брой лента пчелна пита за преден капакРазмер: 140/45 см Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикер без фонЗа външно залепянеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолио Изработваме  стикери по ваш дизайн. За повече информация или поръчки на т..
45,99 лв.
Дан. основа: 45,99 лв.
Speedhunters стикер за предно стъкло
Нов
Какво съдържа комплекта:1 брой стикер за предно стъкло SpeedhuntersРазмер: 100/10см Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикер без фонЗа външно залепянеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолио Изработваме  стикери по ваш дизайн. За повече информация или поръч..
15,99 лв.
Дан. основа: 15,99 лв.
Странични ленти за кола Странични ленти за кола
Хит
Размер: 200 / 10 см  всяка от лентите Размера може да се коригира по ваше желаниеУниверсален стикер за всеки вид автомобилСлед като направите поръчката наш консултант ще се свърже с вас за потвърждениеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоВ комплекта е включено и транспортно фолио, с..
39,99 лв.
Дан. основа: 39,99 лв.
Размер: 29/9 см / размера може да се коригира по ваше желаниеУниверсален стикер за всеки вид автомобилСлед като направите поръчката наш консултант ще се свърже с вас за потвърждениеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоВ комплекта е включено и транспортно фолио, с което поставянето става ..
7,99 лв.
Дан. основа: 7,99 лв.
Възможни два размера / размера може да се коригира по ваше желаниеРазмер L - 80/30 cm +10 лвРазмер S - 35/15 cmЗабавен стикер за кола за задно стъклоСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоВ комплекта е включено и транспортно фолио, с което поставянето е изключително лесно.Цвят: Бял, Ч..
9,99 лв.
Дан. основа: 9,99 лв.
Размери: 30 см широк и 4,5 см висок / размера може да се коригира по ваше желаниеЗабавен стикер С 20 лева дизелСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоВ комплекта е включено и транспортно фолио, с което поставянето е изключително лесно.Цвят: Бял, Черен, син,червен, сив металик Изработв..
6,99 лв.
Дан. основа: 6,99 лв.
Размери: 30 см широк и 8 см висок / размера може да се коригира по ваше желаниеСтикер за кола StancenationСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоВ комплекта е включено и транспортно фолио, с което поставянето е изключително лесно.Цвят: Бял, Черен, син,червен, сив металик Изработваме в..
6,99 лв.
Дан. основа: 6,99 лв.
Размери: Ширина 20 см. Височина 8 см / размера може да се коригира по ваше желание/Уникални стикери за коли Стикер за кола DopeСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоВ комплекта е включено и транспортно фолио, с което поставянето е изключително лесно.Цвят: Бял, Черен, син,червен,..
6,99 лв.
Дан. основа: 6,99 лв.
Размери: Ширина 60 см. Височина 10 см / размера може да се коригира по ваше желаниеУникални стикери за коли  Уникален нов модел стикер за автомобил Devil DogСтикера е изработен от висококачествено PVC фолио В комплекта е включено и транспортно фолио, с което поставян..
14,00 лв.
Дан. основа: 14,00 лв.
Стикер Zender motorsport
Хит
2 броя в комплектРазмери: Ширина 35 см. Височина 5 см на всеки от стикерите / размера може да се коригира по ваше желаниеУникални стикери за коли Zender motorsportСтикерите са изработени от висококачествено PVC фолио В комплекта е включено и транспортно фолио, с което пос..
12,99 лв.
Дан. основа: 12,99 лв.
Стикер dapper  за предно стъкло Стикер dapper  за предно стъкло
Хит
Размери: Ширина 40 см. Височина 10 см / размера може да се коригира по ваше желаниеУникални стикери за коли  dapper  за предно стъклоСтикера е изработен от висококачествено PVC фолио В комплекта е включено и транспортно фолио, с което поставянето е изключително лесно. ..
12,99 лв.
Дан. основа: 12,99 лв.
Размер: 30 / 12 смБърза доставка.Изработен в България от висококачествено фолио.Изрязан по контур без фон.Размера и цвета може да се коригират по ваше желание,Изработваме стикери по ваше желание и дизайн.Транспортно фолио върху стикера за лесен монтаж...
9,99 лв.
Дан. основа: 9,99 лв.
Показани са от 1 до 12 от 57 резултата (5 страници)