Категории
Кошница

Тунинг стикери

 Голямо разнообразие на проекти за стикери и лепенки за коли и стени.Тунинг стикери, състезателни, декорация за стени. Поръчайте лесно и бързо от нашия онлайн магазин. 

Стикери пчелна пита два броя
Нов
Kакво съдържа комплекта:Залепя се пита по пита!!!2 броя Стикери пчелна пита Размер   : Д: 165 см  Ш: 58 см /всяка от питите/Размер на един брой 8/7 см /малка пита/Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон,..
89,99 лв.
Дан. основа: 89,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой High Performance стикер за странични вратиРазмер : Д: 9см  Ш: 40 смРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето ста..
12,99 лв.
Дан. основа: 12,99 лв.
Kакво съдържа комплекта: 1 бр.  Sport mind Turbo стикер, преден фарРазмер : Д: 8 см  Ш: 15 см  Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което пос..
9,99 лв.
Дан. основа: 9,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой  Стикер Hoonigan PunisherРазмер : Д: 48 см  Ш: 19 см  Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето става ..
12,99 лв.
Дан. основа: 12,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:2 броя Turbo стикери за колиРазмери: 30/3,7 см /всеки от стикерите/Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработени от висококачествено PVC фолио Avery DennisonСтикер без фон, изрязан по контур.  Изработваме  стикери по ваш дизайн. За пов..
9,99 лв.
Дан. основа: 9,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:ВНИМАНИЕ! ЗА ЗАЛЕПВАНЕ НА МЕТАЛНИ ПОВЪРХНОСТИ!2 броя  Стикери за чистачки на кола с ваш надписРазмер : Д: 1 см  Ш: 12 см  /всеки от стикерите /Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изряз..
5,99 лв.
Дан. основа: 5,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:ВНИМАНИЕ! ЗА ЗАЛЕПВАНЕ НА МЕТАЛНИ ПОВЪРХНОСТИ!2 броя  Стикери Limited edition  за чистачки на колаРазмер : Д: 1 см  Ш: 12 см  /всеки от стикерите /Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без ф..
4,99 лв.
Дан. основа: 4,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Комплект стикерии Монстър, Monster energy, следи от ноктиРазмер : Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера НЯМА транспортно фолио. Поставят се по единично! ..
35,99 лв.
Дан. основа: 35,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:6 броя стикери подходящ за всички модели коли Racing sportРазмери: Стикер предно стъкло 90/10 см; Sport mind над фара : 28/10 см; Странични  огледала 2 броя : 15/2,6 см;  Стикер преден капак: 40/4,5 см; Стикер за броня: 25/4 смРазмерите може да се коригират и по ваш..
29,99 лв.
Дан. основа: 29,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Drift king  комплект стикериСтикерите може да ги залепите като един, а може и да си ги отрежете и да ги залепите отделно на различни места по колатаРазмер : Д: 20 см  Ш: 22 см Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от високок..
14,99 лв.
Дан. основа: 14,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Турбо стикер за предно или задно стъклоРазмер  : Ш: 60 см  В: 6 см Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контур. Върху стикера има и транспортно фолио, с което пос..
12,99 лв.
Дан. основа: 12,99 лв.
Sport mind racing edition стикер за над фар Sport mind racing edition стикер за над фар
Хит
Kакво съдържа комплекта:1 брой Sport mind racing edition стикер за над фарРазмери: 29/9 смРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработени от висококачествено PVC фолио Avery DennisonСтикер без фон, изрязан по контур.  Изработваме  стикери по ваш дизайн. За пове..
7,99 лв.
Дан. основа: 7,99 лв.
Показани са от 1 до 12 от 85 резултата (8 страници)