Категории
Кошница

Стикери за мотори


Стикер Мотокрос Екстрийм Стикер Мотокрос Екстрийм
Нов
Какво съдържа комплекта:1 брой Стикер Мотокрос ЕкстриймРазмер: 20/9 смРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето става по- лесно. Изработваме&nb..
6,99 лв.
Дан. основа: 6,99 лв.
Стикери за мотори с име Стикери за мотори с име
Хит
Kакво съдържа комплекта:2 броя Стикери за мотори с имеРазмер  : Д: 20 см  Ш: 2,5 cm  /зависи и от името, което ще изпишем/Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контур. Върху стикера има и трансп..
7,99 лв.
Дан. основа: 7,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Стикер Нинджа в колатаРазмер  : Д: 12 см  Ш: 11 cmРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер безфон , изрязан по контур. Върху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето става по- лес..
4,99 лв.
Дан. основа: 4,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Стикер Motocross Ride baby rideРазмер  : Д: 25 см  Ш: 24 cm Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контур. Върху стикера има и транспортно фолио, с което поставя..
7,99 лв.
Дан. основа: 7,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Сет от стикери за мотокросРазмер  : Д: 10 см  Ш: 34 cm Стикерите може да се разделят и всеки да е отделен Размер на всеки от стикерите 10/10 смРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без ..
9,99 лв.
Дан. основа: 9,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Ендуро, Мотокрос еволюцияРазмер  : Д: 6 см  Ш: 22 cm Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контур. Върху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето ст..
5,99 лв.
Дан. основа: 5,99 лв.
Какво съдържа комплекта:1 брой Бебе моторист в колатаРазмер: Ш: 13 см / Д: 16 см  Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето става по-..
5,99 лв.
Дан. основа: 5,99 лв.
Размер: 42/30 см / размера на всеки от стикерите е различен. Посочения размер е на цецлия лист, на който са.След като направите поръчката наш консултант ще се свърже с вас за потвърждениеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолио Изработваме  стикери по ваш дизайн. За повече информа..
12,99 лв.
Дан. основа: 12,99 лв.
Размер на стикера 50/6 смАко сте любител на скоростите и искате другите да разберат за това, този стикер е за вас.Изработен от висококачествено фолио...
9,99 лв.
Дан. основа: 9,99 лв.
Размер на стикера 50/10 смДвуцветен стикер за гладки повърхностти..
9,99 лв.
Дан. основа: 9,99 лв.
3 бр лепенки. Всяка с приблизителен размер 8/8 смМоже да се направят и други размери по желание на клиента. Цената може да варира в зависимост от размера.Лепенките са за външно лепене, но са изключително устойчиви на външни условия като дъжд, студ, слънце и т.н..
9,99 лв.
Дан. основа: 9,99 лв.
Кен Блок, Ken Block, стикер , лепенка за кола, автомобил, мотор, скутер..
4,99 лв.
Дан. основа: 4,99 лв.
Показани са от 1 до 12 от 15 резултата (2 страници)