Категории
Кошница

За нас

ЗА НАС
Добре дошли в нашия онлайн магазин за стикери Reklamata.info. Тук можете да поръчате и закупите всякакви стикери за автомобили и мото, както и за: интериор, огледала, хладилник и др. Всяка гладка повърхност може да се използва за нанасяне на ваденки. В секциите на нашия онлайн магазин за стикери ще намерите различни колекции от стикери по теми. Но, дори и да не са намерили подходящ стикер, винаги можете да се свържете директно с нас чрез нашата Facebook страница " Онлайн магазин за стикери Reklamata.info". Повече от 5 години правим стикери по поръчка и през това време станахме професионалисти в този бизнес. Можем да направим стикер не само според нашите оформления, но и от снимка от интернет. И ако снимката не може да бъде обработена, ние ще прерисуваме изображението на ръка и ще получите стикер с перфектно качество с точни размери.

МОЖЕТЕ ДА ЗАКУПИТЕ ВСЯКАКВИ СТИКЕРИ ОТ НАС
Колата се е превърнала не само в транспортно средство, но и в част от имиджа на собственика си. Използвайки оригинални автомобилни стикери, изработени от висококачествен винилов филм, можете да придадете на „железния кон“ индивидуалност. Стикерите са добра алтернатива на аерографските рисунки. С тяхна помощ е по-лесно за малко количество и за кратко време да промените външния вид на автомобила, както и да маскирате дефекти на тялото.

ХАРАКТЕРИСТИКИ НА СТИКЕРИТЕ НА АВТОМОБИЛА И ПРИНЦИПИТЕ НА ТЯХНОТО ПРИЛОЖЕНИЕ
Нашите стикери за автомобили са изработени от дванадесет цвята фолио. Те могат да се използват не само като декорация, но и за рекламни цели. Поставяйки тялото с оригинални изображения, е по-лесно да защитите боята от механични повреди. Можете сами да приложите филма. За добро сцепление с повърхността автомобилът първо трябва да се измие, а мястото, където се поставя стикера, трябва да се обезмасли. ... Подложката на хартията е внимателно отлепена и е по-добре да изгладите шарката с гумена шпатула. При нанасяне трябва да се вземе предвид размерът на тялото, тъй като неравностите в сцеплението могат да създадат проблеми.