Категории
Кошница

Стикери за планина

Kакво съдържа комплекта:1 бр. Комплект стикери сноубордистиПодходящ за всички гладки повърхности. Лаптоп, стъкло, коли, врати и др.Размер : Д:5 см  Ш: 5 см /приблизителни размери за всеки от стикерите/Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фо..
19,99 лв.
Дан. основа: 19,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 бр. Стикер Snowboard ЕволюцияПодходящ за всички модели Размер : Д:5 см  Ш: 16 см Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което п..
4,99 лв.
Дан. основа: 4,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:2 броя Странични стикери планина, гора, природаПодходящ за всички модели Размер : Д: 28 см  Ш: 48 см  /всяка от стикерите/Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърх..
24,99 лв.
Дан. основа: 24,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:2 броя Странични ленти Adventure, планина, мореПодходящ за всички модели Размер : Д: 14 см  Ш: 200 см  /всяка от лентите/Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху..
59,99 лв.
Дан. основа: 59,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 бройСтикер Adventure awaits youРазмер  : Д: 10 см  Ш: 22 cmРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработени от висококачествено PVC фолио Avery DennisonСтикер без фон, изрязан по контур. Върху стикера има и транспортно фолио, с което по..
7,99 лв.
Дан. основа: 7,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Стикери Ски еволюция, Ski evolutionРазмер : Д: 10 см  Ш: 18 см  Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставян..
5,99 лв.
Дан. основа: 5,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Стикери за зимни спортове, Snowboard evolutionРазмер : Д: 10 см  Ш: 18 см  Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с кое..
5,99 лв.
Дан. основа: 5,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Snowboard evolution стикерРазмер : Д: 10 см  Ш: 20см  Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето става ..
5,99 лв.
Дан. основа: 5,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Snowboard life, стикер за кола, СноубордистРазмер : Д: 13 см  Ш: 17 см  Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което ..
5,99 лв.
Дан. основа: 5,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1  брой Забавен стикер Snowboard Girls do it betterВъзможност за изписване на име по ваше желаниеРазмер: Ш: 10 см Д: 17 см Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработени от висококачествено PVC фолио Avery DennisonСтикер без фон, изрязан по ..
5,99 лв.
Дан. основа: 5,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой  Стикер Born to Ski, forced to work, Роден да кара ски, принуден да работиРазмер : Д: 18 см  Ш: 9 см Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и тра..
5,99 лв.
Дан. основа: 5,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Стикер Snowboard, снежинка, обувки, ръкавици и очила / стикери за сноубордисти /Размер : Д: 5 см  Ш: 22см Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има ..
5,99 лв.
Дан. основа: 5,99 лв.
Показани са от 1 до 12 от 39 резултата (4 страници)