Категории
Кошница

Стикери за VOLKSWAGEN

Голямо разнообразие на проекти за стикери и лепенки за коли и стени.

Тунинг стикери, състезателни, декорация за стени.

Поръчайте лесно и бързо от нашия онлайн магазин. 

Стикер кардиограма, Фолксваген Шаран Стикер кардиограма, Фолксваген Шаран
Нов
Kакво съдържа комплекта:1 брой Стикер кардиограма, Фолксваген ШаранРазмер   : Д: 8 см  Ш: 25 см Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което по..
6,99 лв.
Дан. основа: 6,99 лв.
Странични ленти за лек автомобил
Нов
Kакво съдържа комплекта:2 броя Странични ленти за КолаРазмер   : Д: 10 см  Ш: 180 см /всяка от лентите/Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което ..
44,99 лв.
Дан. основа: 44,99 лв.
Странични ленти за Фолксваген Шаран Странични ленти за Фолксваген Шаран
Нов
Kакво съдържа комплекта:2 броя Странични ленти за Фолксваген ШаранРазмер   : Д: 10 см  Ш: 180 см /всяка от лентите/Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фол..
39,99 лв.
Дан. основа: 39,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Сенник Bulgarian Technology Размер  : Д: 19 см  Ш: 130 cmРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработени от висококачествено PVC фолио Avery DennisonСтикер с основа , изрязан по контур. Фолио Мат Изработваме  стикер..
27,99 лв.
Дан. основа: 27,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:2 броя  Странични ленти за Фолксваген CaravelleРазмер : Д: 10 см  Ш: 200 см  /всяка от лентите/Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фоли..
49,99 лв.
Дан. основа: 49,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Стикер за задно стъклко SkullРазмер : Д: 11 см  Ш: 58 см  Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето става п..
14,99 лв.
Дан. основа: 14,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Стикер за задно стъклко на Голф с черепРазмер : Д: 14 см  Ш: 58 см  Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставяне..
14,99 лв.
Дан. основа: 14,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:2 броя  Странични стикери за врати ФолксвагенРазмер : Д: 20 см  Ш: 160 см  Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което пост..
39,99 лв.
Дан. основа: 39,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Стикер за преден капак на Volkswagen Golf, всички моделиРазмер : Д: 120 см  Ш: 27 см  Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно ф..
24,99 лв.
Дан. основа: 24,99 лв.
Стикер за преден фар на Volkswagen Golf
Хит
Kакво съдържа комплекта:1 брой Стикер за преден фар на Volkswagen GolfРазмер : Д: 8 см  Ш: 27 см  Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поста..
7,99 лв.
Дан. основа: 7,99 лв.
Карбонови стикери за прагове на автомобил Голф Карбонови стикери за прагове на автомобил Голф
Хит
Kакво съдържа комплекта:4 броq  Карбонови стикери за прагове на автомобил ГолфРазмер за предните прагове : Д: 58 см  Ш: 7 см Размер за задните прагове : Д: 38 см  Ш: 7 см Размера може да се коригира и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер с к..
24,99 лв.
Дан. основа: 24,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:2 броя  Странични ленти за Фолксваген ГолфРазмер : Д: 10 см  Ш: 18 см  /всеки от стикерите /Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фо..
39,99 лв.
Дан. основа: 39,99 лв.
Показани са от 1 до 12 от 128 резултата (11 страници)