Категории
Кошница

Стикери за VOLKSWAGEN

Голямо разнообразие на проекти за стикери и лепенки за коли и стени.

Тунинг стикери, състезателни, декорация за стени.

Поръчайте лесно и бързо от нашия онлайн магазин. 

Kакво съдържа комплекта:1 брой Стикер за преден капак на Volkswagen Golf, всички моделиРазмер : Д: 120 см  Ш: 27 см  Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно ф..
24,99 лв.
Дан. основа: 24,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Стикер за преден фар на Volkswagen GolfРазмер : Д: 8 см  Ш: 27 см  Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поста..
7,99 лв.
Дан. основа: 7,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:4 броq  Карбонови стикери за прагове на автомобил ГолфРазмер за предните прагове : Д: 58 см  Ш: 7 см Размер за задните прагове : Д: 38 см  Ш: 7 см Размера може да се коригира и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер с к..
24,99 лв.
Дан. основа: 24,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:2 броя  Странични ленти за Фолксваген ГолфРазмер : Д: 10 см  Ш: 18 см  /всеки от стикерите /Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фо..
39,99 лв.
Дан. основа: 39,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Стикер лента за преден капак Deutshe technologieРазмер : Д: 120 см  Ш: 15 см Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което ..
20,00 лв.
Дан. основа: 20,00 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Car Freaks автомобилен стикер с черепРазмер : Д: 17 см  Ш: 10 см Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето ..
5,99 лв.
Дан. основа: 5,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Комплект странични стикери с надпис SportСтикера е подходящ за всеки модел автомобилРазмер : Д: 10 см  Ш: 28 см /всеки от стикерите/Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВъ..
12,99 лв.
Дан. основа: 12,99 лв.
Едноцветен стикер Made in Germany, perfected in my garage Едноцветен стикер Made in Germany, perfected in my garage
Хит
Kакво съдържа комплекта:1 брой Едноцветен стикер Made in Germany, perfected in my garageСтикерите може да ги залепите като един, а може и да си ги отрежете и да ги залепите отделно на различни места по колатаРазмер : Д: 5 см  Ш: 20 см Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера..
4,99 лв.
Дан. основа: 4,99 лв.
Стикер Made in Germany, perfected in my garage Стикер Made in Germany, perfected in my garage
Хит
Kакво съдържа комплекта:1 брой Стикер Made in Germany, perfected in my garageСтикерите може да ги залепите като един, а може и да си ги отрежете и да ги залепите отделно на различни места по колатаРазмер : Д: 5 см  Ш: 20 см Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработе..
6,99 лв.
Дан. основа: 6,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:2 броя Странични ленти за микробусРазмер : 200/15 см всяка от лентитеРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето става по- лесно.&n..
59,99 лв.
Дан. основа: 59,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:2 броя Фолксваген Транспортер странични ленти за микробусРазмер : 200/10 см всяка от лентитеРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставя..
44,99 лв.
Дан. основа: 44,99 лв.
Стикер Фолксваген Голф клуб България, задно стъкло, Golf club Bulgaria Стикер Фолксваген Голф клуб България, задно стъкло, Golf club Bulgaria
-8 %
Kакво съдържа комплекта:1 брой Стикер Фолксваген Голф клуб България, задно стъкло, Golf club BulgariaСтикерите може да ги залепите като един, а може и да си ги отрежете и да ги залепите отделно на различни места по колатаРазмер : Д: 10 см  Ш: 58 см Размерите може да се коригират и по ваше ..
11,99 лв. 12,99 лв.
Дан. основа: 11,99 лв.
Показани са от 1 до 12 от 117 резултата (10 страници)