Категории
Кошница

Стикери за ALFA ROMEO

  •  Голямо разнообразие на проекти за стикери и лепенки за коли и стени.
  • Тунинг стикери, състезателни, декорация за стени.
  • Поръчайте лесно и бързо от нашия онлайн магазин. 

Странични ленти за Алфа Ромео
Нов
Kакво съдържа комплекта:2 броя Странични ленти за Алфа РомеоРазмер   : Д: 10 см  Ш: 160 см /всяка от лентите/ универсален размер, подходящ за всеки моделРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по кон..
39,99 лв.
Дан. основа: 39,99 лв.
Sport mind , страничен стикер за Алфа Ромео Sport mind , страничен стикер за Алфа Ромео
Нов
Kакво съдържа комплекта:1 брой Sport mind , страничен стикер за Алфа РомеоРазмер   : Д: 15 см  Ш: 50 см Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с ..
14,99 лв.
Дан. основа: 14,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Sport mind стикер за Алфа Ромео 149Размер : Д: 9см  Ш: 29 смРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето става по- ..
9,99 лв.
Дан. основа: 9,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:2 броя  Странични ленти за Алфа Ромео 149Размер : Д: 16 см  Ш: 180см  /всяка от лентите/Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с ко..
44,99 лв.
Дан. основа: 44,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:2 броя  Странични ленти за Алфа Ромео , стикериРазмер : Д: 16 см  Ш: 180см  /всяка от лентите/Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио..
44,99 лв.
Дан. основа: 44,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:2 броя  Стикери, странични огледала с италианския флагРазмер : Д: 2 см  Ш: 16 см  /всяка от лентите/Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно..
3,99 лв.
Дан. основа: 3,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:2 броя  стикери за Алфа Ромео, Italian PowerРазмер : Д: 10 см  Ш: 22 см  /всеки от стикерите /Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио..
14,99 лв.
Дан. основа: 14,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:2 броя Странични ленти за Alfa romeo Scuderia ItaliaРазмер : Д: 10 см  Ш: 170 см /всеки от стикерите/Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с..
39,99 лв.
Дан. основа: 39,99 лв.
Комплект ленти за странични огледала Комплект ленти за странични огледала
Хит
КАКВО СЪДЪРЖА КОМПЛЕКТА:2 БРОЯ  ленти за странични огледала Размер: 20 / 2 см  / всеки от стикеритеРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикер без фонСтикера е изработен от висококачествено PVC фолио Изработваме  стикери по ваш дизайн. За повече информация ил..
5,99 лв.
Дан. основа: 5,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:2 броя Scuderia Italia Alfa romeo / странични лентиРазмери: 150/10 см   / всеки от стикерите /Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработени от висококачествено PVC фолио Avery DennisonСтикер без фон, изрязан по контур.  Изработвам..
34,99 лв.
Дан. основа: 34,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:2 броя Racing Scuderia Alfa romeo стикери Размери: 25/9 см   / всеки от стикерите /Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработени от висококачествено PVC фолио Avery DennisonСтикер без фон, изрязан по контур.  Изработваме ..
11,99 лв.
Дан. основа: 11,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Sport mind Alfa romeo, Алфа ромео модел 156Размери: 29/9 смРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработени от висококачествено PVC фолио Avery DennisonСтикер без фон, изрязан по контур.  Изработваме  стикери по ваш дизайн. За пове..
9,99 лв.
Дан. основа: 9,99 лв.
Показани са от 1 до 12 от 66 резултата (6 страници)