Категории
Кошница

Стикери за VOLKSWAGEN

Голямо разнообразие на проекти за стикери и лепенки за коли и стени.

Тунинг стикери, състезателни, декорация за стени.

Поръчайте лесно и бързо от нашия онлайн магазин. 

Забавен стикер Нямаш ли Голф, значи нямаш нищо Забавен стикер Нямаш ли Голф, значи нямаш нищо
Нов
Kакво съдържа комплекта:1 брой Забавен стикер Нямаш ли Голф, значи нямаш нищоСтикерите може да ги залепите като един, а може и да си ги отрежете и да ги залепите отделно на различни места по колатаРазмер : Д: 6 см  Ш: 16 см Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработе..
4,99 лв.
Дан. основа: 4,99 лв.
Странични ленти за Фолксваген Golf VW 4 5 6 7 MK Странични ленти за Фолксваген Golf VW 4 5 6 7 MK
Нов
Kакво съдържа комплекта:2 броя Странични ленти за Фолксваген Golf VW 4 5 6 7 MKРазмер : Д: 10 см  Ш: 180 см /всеки от стикерите/Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио..
39,99 лв.
Дан. основа: 39,99 лв.
Racing sportline VW, странични стикер за модели на  Polo, Golf, Passat Racing sportline VW, странични стикер за модели на  Polo, Golf, Passat
Нов
Kакво съдържа комплекта:1 брой Racing sportline VW, странични стикер за модели на  Polo, Golf, PassatРазмер : Д: 10 см  Ш: 40 см /всеки от стикерите/Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стике..
14,99 лв.
Дан. основа: 14,99 лв.
Racing sportline VW, стикер за модели на  Polo, Golf, Passat Racing sportline VW, стикер за модели на  Polo, Golf, Passat
Нов
Kакво съдържа комплекта:1 брой Racing sportline VW, стикер за модели на  Polo, Golf, PassatРазмер : Д: 7см  Ш: 28 см Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио,..
8,99 лв.
Дан. основа: 8,99 лв.
Комплект ленти за странични огледала Комплект ленти за странични огледала
Нов
КАКВО СЪДЪРЖА КОМПЛЕКТА:2 БРОЯ  ленти за странични огледала Размер: 20 / 2 см  / всеки от стикеритеРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикер без фонСтикера е изработен от висококачествено PVC фолио Изработваме  стикери по ваш дизайн. За повече информация ил..
5,99 лв.
Дан. основа: 5,99 лв.
Странични стикери за Фолксваген
Нов
Kакво съдържа комплекта:2 броя Странични стикери за ФолксвагенРазмер : Д: 9 см  Ш: 40 см /всеки от стикерите /Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставян..
14,99 лв.
Дан. основа: 14,99 лв.
Стикери за I love Passat силует два броя Стикери за I love Passat силует два броя
Нов
Kакво съдържа комплекта:2 броя Стикери за I love Passat силует два брояРазмер : Д: 4 см  Ш: 15 см /всеки от стикерите /Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което..
6,99 лв.
Дан. основа: 6,99 лв.
German Sport , два броя стикери
Нов
Kакво съдържа комплекта:2 броя German Sport , два броя стикериРазмер : Д: 9 см  Ш: 58 см /всеки от стикерите/Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставяне..
14,99 лв.
Дан. основа: 14,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:2 броя Странични ленти за Фолксваген ТранспортерРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеРазмер: 220/10 смСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето става по- лесно. ..
54,99 лв.
Дан. основа: 54,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Сенник Golf моторспорт  с две червени линииРазмер  : Д: 19 см  Ш: 130 cmРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработени от висококачествено PVC фолио Avery DennisonСтикер с фон, изрязан по контур.  Изработваме  стик..
24,99 лв.
Дан. основа: 24,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой GTI sport mind Volkswagen GolfРазмери: 29/10 cmРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработени от висококачествено PVC фолио Avery DennisonСтикер без фон, изрязан по контур.  Изработваме  стикери по ваш дизайн. За повече информаци..
9,99 лв.
Дан. основа: 9,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой стикер Немски орел за задно стъкло, Бмв , ФолксвагенРазмер: Ш: 58 см Д: 21см Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработени от висококачествено PVC фолио Avery DennisonСтикер без фон, изрязан по контур.  Изработваме  ст..
14,99 лв.
Дан. основа: 14,99 лв.
Показани са от 1 до 12 от 104 резултата (9 страници)