Категории
Кошница

Стикери за BMW

  Голямо разнообразие на проекти за стикери и лепенки за коли и стени.
  Тунинг стикери, състезателни, декорация за стени.
  Поръчайте лесно и бързо от нашия онлайн магазин. 

  Black Mamba сенник за кола
  Нов
  Kакво съдържа комплекта:1 брой Black Mamba сенник за колаРазмер  : Д: 130 см  Ш: 19 cmРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработени от висококачествено PVC фолио Avery DennisonСтикер с основа с букви изрязано по контурФолио Мат Изработваме  стикери по ва..
  29,99 лв.
  Дан. основа: 29,99 лв.
   Mini Cooper, английско знаме, стикер Mini Cooper, английско знаме, стикер
  Нов
  Какво съдържа комплекта:1 брой  Mini Cooper,  английско знаме, стикерРазмер: 100/56 см  Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянет..
  59,99 лв.
  Дан. основа: 59,99 лв.
  Английско знаме, стикер за таван Mini Cooper
  Нов
  Какво съдържа комплекта:1 брой Английско знаме, стикер за таван Mini CooperРазмер: 180/90 см  /стикера идва на две часати/ Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно ..
  69,99 лв.
  Дан. основа: 69,99 лв.
  Странични ленти за джип Бмв X5 Странични ленти за джип Бмв X5
  Нов
  Kакво съдържа комплекта:2 броя Странични ленти за джип Бмв X5Размер   : Д: 12 см  Ш: 180 см /всяка от лентите/ универсален размер, подходящ за всеки моделРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по ко..
  39,99 лв.
  Дан. основа: 39,99 лв.
  Kакво съдържа комплекта:1 брой Момче и момиче в колата, стикерРазмер   : Д: 13 см  Ш: 18 смРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето ..
  5,99 лв.
  Дан. основа: 5,99 лв.
  Kакво съдържа комплекта:2 броя  Странични ленти,  стикери за Mini CooperСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето става по- лесно. Изработваме  стикери по ваш дизайн. За повече инфо..
  39,99 лв.
  Дан. основа: 39,99 лв.
  Сенник Original, Оригинал Сенник Original, Оригинал
  Хит
  Kакво съдържа комплекта:1 брой Сенник Original, ОригиналРазмер  : Д: 19 см  Ш: 130 cmРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработени от висококачествено PVC фолио Avery DennisonСтикер с основа , изрязан по контур. Фолио Мат Изработваме  стикери по ваш..
  28,99 лв.
  Дан. основа: 28,99 лв.
  Kакво съдържа комплекта:1 брой Деца в колата за момчета, детски стикер за колаРазмер : Д: 17 см  Ш: 17 смРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставян..
  6,99 лв.
  Дан. основа: 6,99 лв.
  Kакво съдържа комплекта:1 брой Стикер за BMW, High performance, Bimmer banditРазмер : Д: 10 см  Ш: 30 смРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставяне..
  9,99 лв.
  Дан. основа: 9,99 лв.
  Kакво съдържа комплекта:2 броя  BMW M racing, странични ленти, стикериРазмер : Д: 20 см  Ш: 180см  /всяка от лентите/Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио,..
  49,99 лв.
  Дан. основа: 49,99 лв.
  Kакво съдържа комплекта:1 брой Лента за Bmw 320, стикер, преден капак автомобилРазмер : Д: 130 см  Ш: 20 см  Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което..
  24,99 лв.
  Дан. основа: 24,99 лв.
  Kакво съдържа комплекта:1 бр. Стикер Sexy Driver Подходящ за всички модели Размер : Д: 11 см  Ш: 17 см Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което ..
  5,99 лв.
  Дан. основа: 5,99 лв.
  Показани са от 1 до 12 от 139 резултата (12 страници)