Категории
Кошница

Стикери с диви животни

Комплект Вълк единак с ваше име, стикери за коли Комплект Вълк единак с ваше име, стикери за коли
Нов
Kакво съдържа комплекта:2 броя  Вълк единак с ваше име, стикери за колиРазмер : Д: 32 см  Ш: 180 см / всеки от стикерите /Ако желаете можем да изпишем и ваше име или надпис на стикераРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без..
69,99 лв.
Дан. основа: 69,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Маймунска глава КонгоРазмер : 58/80 смРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето става по- лесно. Изработваме  ст..
24,99 лв.
Дан. основа: 24,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:2 броя Два броя разярени глави, мечка ГризлиРазмер : Д: 30 см  Ш: 29 см /всеки от стикерите/Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което по..
19,99 лв.
Дан. основа: 19,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:2 броя Ягуар за страничните врати на колаРазмер  : Ш: 58 см  В: 49 см  /всеки от стикерите/Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контур. Върху стикера има и транспортно ф..
29,99 лв.
Дан. основа: 29,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:2 броя Глава на пума за лява и дясна странаРазмер  : Ш: 58 см  В: 35 см  /всеки от стикерите/Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контур. Върху стикера има и транспортно..
24,99 лв.
Дан. основа: 24,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:2 броя Легнали пандиРазмер  : Ш: 5 см  В: 6 см  /всеки от стикерите/Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контур. Върху стикера има и транспортно фолио, с което поставяне..
4,99 лв.
Дан. основа: 4,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Паяжина с висящ паякРазмер  : Ш: 40 см  В: 42 смРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контур. Върху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето става по- лесно..
13,99 лв.
Дан. основа: 13,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:2  броя Странични стикери Вълк хищникРазмер: Ш: 117 см Д: 45 см / всеки от стикерите / Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработени от висококачествено PVC фолио Avery DennisonСтикер без фон, изрязан по контур. Върху стикера има и тра..
39,99 лв.
Дан. основа: 39,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Стикер змия КобраРазмер  : Ш: 48 см В: 75 cmРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработени от висококачествено PVC фолио Avery DennisonСтикер без фон, изрязан по контур. Върху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето става..
24,99 лв.
Дан. основа: 24,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Стикер Елен Размер  : Д: 69 см  Ш: 59 cmРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контур. Върху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето става по- лесно..
19,99 лв.
Дан. основа: 19,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Стикер овен за преден капакРазмер : Д: 58 см  Ш: 58 cmРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето става по- лесно...
19,99 лв.
Дан. основа: 19,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Стикер овен за преден капакРазмер : Д: 60 см  Ш: 60 cmРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето става по- лесно...
19,99 лв.
Дан. основа: 19,99 лв.
Показани са от 1 до 12 от 12 резултата (1 страници)