Категории
Кошница

Стикери за рибари

Kакво съдържа комплекта:1 брой За риба съм, забавен стикер за рибариРазмер : Д: 14 см  Ш: 18 см  Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което постав..
5,99 лв.
Дан. основа: 5,99 лв.
I am Carp hunter, стикер за рибари, Шарани I am Carp hunter, стикер за рибари, Шарани
-27 %
Kакво съдържа комплекта:2 броя  I am Carp hunter, стикер за рибари, ШараниРазмер : Д: 51 см  Ш: 65 см  /всеки от стикерите /Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно..
29,00 лв. 39,99 лв.
Дан. основа: 29,00 лв.
Kакво съдържа комплекта:1брой Малък рибар в колата стикерРазмер: Ш: 15 см Д: 17 см Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработени от висококачествено PVC фолио Avery DennisonСтикер без фон, изрязан по контур.  Изработваме  стикери по ваш дизайн. За повече..
5,99 лв.
Дан. основа: 5,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1брой Момче рибар в колата с ваше имеРазмер: Ш: 15 см Д: 17 см Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработени от висококачествено PVC фолио Avery DennisonСтикер без фон, изрязан по контур.  Изработваме  стикери по ваш дизайн. За по..
5,99 лв.
Дан. основа: 5,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1брой Бебе момиче рибар в колата с ваше имеРазмер: Ш: 15 см Д: 17 см Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработени от висококачествено PVC фолио Avery DennisonСтикер без фон, изрязан по контур.  Изработваме  стикери по ваш дизайн...
5,99 лв.
Дан. основа: 5,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Роден рибар, принуден да работиРазмер  : Д:12 см  Ш: 17 cm  Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контур. Върху стикера има и транспортно фолио, с което поста..
5,99 лв.
Дан. основа: 5,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Стикер риболов Баща и синРазмер  : Д: 7 см  Ш: 17 cm  Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контур. Върху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето..
4,99 лв.
Дан. основа: 4,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Стикер Рибар кардиограмаРазмер  : Д: 20 см  Ш: 9 cmРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контур. Върху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето става по- ле..
3,99 лв.
Дан. основа: 3,99 лв.
Какво съдържа комплекта:1 брой Стикер Майстор рибар, риба с въдицаРазмер : Д: 18 см  Ш: 16 см    Ако желаете надпис по ваше желание, попълнете полето , което пише "Име , което да изпишем"Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено ..
6,99 лв.
Дан. основа: 6,99 лв.
КАКВО СЪДЪРЖА КОМПЛЕКТА:1 БРОЙ Майстор на шарани стикерРАЗМЕР: 17/12 смРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикери без фон, изрязан по контурСтикера е изработен от висококачествено PVC фолио Изработваме  стикери по ваш дизайн. За повече информация или поръчки на телефон 08..
5,99 лв.
Дан. основа: 5,99 лв.
Размер: 49/36 смИзработен от фолио AVERY.Водоустойчив.Бърза доставка...
17,00 лв.
Дан. основа: 17,00 лв.
Показани са от 1 до 11 от 11 резултата (1 страници)