Категории
Кошница

Стикери за капачката на резервоара

  • Голямо разнообразие на проекти за стикери и лепенки за коли и стени.
  • Тунинг стикери, състезателни, декорация за стени.
  • Поръчайте лесно и бързо от нашия онлайн магазин. 
  • Стикери за капачката на резервоара

Kакво съдържа комплекта:1 брой Забавен стикер за капачка на резервоарРазмер : Д: 9,5 см  Ш: 12 смРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето став..
5,99 лв.
Дан. основа: 5,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 бр. Забавен стикер човече дърпа стрелка, капачка на резервоараПодходящ за всички модели Размер : Д: 8 см  Ш: 12 см Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера ..
4,99 лв.
Дан. основа: 4,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Стикер Кон за капачката на резервоараРазмер : Д: 9 см  Ш: 11 см Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето става ..
4,99 лв.
Дан. основа: 4,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Скорпион за капачката на автомобилния резервоарРазмер : Д: 10 см  Ш: 12 см Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставя..
5,99 лв.
Дан. основа: 5,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Fill me up , забавен стикер за капачката на резервоараРазмер : Д: 10 см  Ш: 12 см Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което ..
4,99 лв.
Дан. основа: 4,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Празен резервоар, стикер за капачката на резервоара, момиче дърпа стрелкаРазмер : Д: 10 см  Ш: 12 см Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспор..
4,99 лв.
Дан. основа: 4,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Стикер Diesel only, само дизел, НинджаРазмер : Д: 9 см  Ш: 10 см Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето става..
4,99 лв.
Дан. основа: 4,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Стикер дизел с колонка за зареждане на горивоРазмер : Д: 12 см  Ш: 10 см Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставяне..
4,99 лв.
Дан. основа: 4,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Човече с колонка за зареждане на горивоРазмер  : Ш: 8 см  В: 10 см Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контур. Върху стикера има и транспортно фолио, с което пос..
4,99 лв.
Дан. основа: 4,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Стикер бензин за капачка на резервоараРазмери: 10/9 cmРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработени от висококачествено PVC фолио Avery DennisonСтикер без фон, изрязан по контур.  Изработваме  стикери по ваш дизайн. За повече ин..
4,99 лв.
Дан. основа: 4,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Стикер Дизел за капачка на резервоараРазмери: 10/9 cmРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработени от висококачествено PVC фолио Avery DennisonСтикер без фон, изрязан по контур.  Изработваме  стикери по ваш дизайн. За повече инф..
4,99 лв.
Дан. основа: 4,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Стикер за капачката на резервоара сърце с автоматиРазмер  : Ш: 9 см  В: 10 см Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контур. Върху стикера има и транспортно фолио, ..
4,99 лв.
Дан. основа: 4,99 лв.
Показани са от 1 до 12 от 20 резултата (2 страници)