Категории
Кошница

Стикери за странични огледала

  • Стикери за странични огледала могат да направят вашия автомобил различен и забавен.
  • С нашите стикери може да прикриете леки драскотини и надрасквания.
  • Изработени са от висококачествено фолио Avery Dennyson. 
  • Изработваме и стикери по ваша идея и дизайн

Kакво съдържа комплекта:2 броя Стикери за странични огледала Performance sportРазмер : Д: 3 см  Ш: 17 см  /всеки от стикерите /Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно ф..
7,99 лв.
Дан. основа: 7,99 лв.
Комплект ленти за странични огледала Комплект ленти за странични огледала
Хит
КАКВО СЪДЪРЖА КОМПЛЕКТА:2 БРОЯ  ленти за странични огледала Размер: 20 / 2 см  / всеки от стикеритеРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикер без фонСтикера е изработен от висококачествено PVC фолио Изработваме  стикери по ваш дизайн. За повече информация ил..
5,99 лв.
Дан. основа: 5,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:2 броя Venom стикери за страничните огледалаСтикерите може да ги залепите като един, а може и да си ги отрежете и да ги залепите отделно на различни места по колатаРазмер : Д: 5 см  Ш: 12 см /всеки от стикерите/Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е из..
4,99 лв.
Дан. основа: 4,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:2 броя Стикери за страничните огледала Turbo Diesel sportРазмер : Д: 4 см  Ш: 14 см /всеки от стикерите /Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фоли..
5,99 лв.
Дан. основа: 5,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:2 броя Стикери за огледала SportРазмер : Д: 3 см  Ш: 16Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето става по- лесно. ..
4,99 лв.
Дан. основа: 4,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:2 броя Power sport  комплект за странични огледала автомобилРазмер: Ш: 14 см Д: 5 см  /всеки от стикерите/Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработени от висококачествено PVC фолио Avery DennisonСтикер без фон, изрязан по контур. &nbs..
5,99 лв.
Дан. основа: 5,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Sport edition  комплект за странични огледалаРазмер: Ш: 14 см Д: 5 см  /всеки от стикерите/Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработени от висококачествено PVC фолио Avery DennisonСтикер без фон, изрязан по контур.  Израбо..
6,99 лв.
Дан. основа: 6,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Limited edition  комплект за странични огледалаРазмер: Ш: 14 см Д: 5 см  /всеки от стикерите/Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработени от висококачествено PVC фолио Avery DennisonСтикер без фон, изрязан по контур.  Изра..
6,99 лв.
Дан. основа: 6,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:2 броя Japan power стикери за странични огледалаРазмер  : Ш: 14 см  В: 6 см  /всеки от стикерите/Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контур. Върху стикера има и тр..
5,99 лв.
Дан. основа: 5,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:2 броя Вплетени сърца за странични огледалаРазмер  : Ш: 10 см  В: 6 см  /всеки от стикерите/Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контур. Върху стикера има и транспо..
4,99 лв.
Дан. основа: 4,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:2 броя Dope , як стикер, странични огледалаРазмер  : Ш: 8 см  В: 8 см  /всеки от стикерите/Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контур. Върху стикера има и транспортно ф..
4,99 лв.
Дан. основа: 4,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:2 броя No fear , без страх , стикери за странични огледалаРазмер  : Ш: 12 см  В: 8 см  /всеки от стикерите/Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контур. Върху стикера има..
4,99 лв.
Дан. основа: 4,99 лв.
Показани са от 1 до 12 от 26 резултата (3 страници)