Категории
Кошница

Стикери за BMW

  Голямо разнообразие на проекти за стикери и лепенки за коли и стени.
  Тунинг стикери, състезателни, декорация за стени.
  Поръчайте лесно и бързо от нашия онлайн магазин. 

  Стикер Sport mind Немска сила Стикер Sport mind Немска сила
  Нов
  Kакво съдържа комплекта:1 брой Стикер Sport mind Немска силаРазмер  : Д: 10 см  Ш: 29 cm Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер с черен фон, изрязан по контур. Външно залепянеВърху стикера има и транспортно фолио, с коет..
  9,99 лв.
  Дан. основа: 9,99 лв.
  Лента за преден капак Навато спорт Лента за преден капак Навато спорт
  Нов
  Kакво съдържа комплекта:1 брой Лента за преден капак Навато спортРазмер : Д: 100 см  Ш: 25 cmРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер с черен фон, изрязан по контур. Външно залепянеВърху стикера има и транспортно фолио, с което..
  19,99 лв.
  Дан. основа: 19,99 лв.
  Стикер БМВ Е60 кардиограма Стикер БМВ Е60 кардиограма
  Нов
  Какво съдържа комплекта:2 бр. Стикери БМВ Е60 кардиограмаРазмер: 20/7,5 см всеки от стикеритеРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикер без фон Стикера е изработен от висококачествено PVC фолио Изработваме  стикери по ваш дизайн. За повече информация или поръчки на те..
  6,99 лв.
  Дан. основа: 6,99 лв.
  Кардиограма Limited edition Кардиограма Limited edition
  Нов
  Kакво съдържа комплекта:1 брой Кардиограма Limited editionРазмер : Д: 26 см  Ш: 10 cmРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето става по- лесно...
  8,99 лв.
  Дан. основа: 8,99 лв.
  Ленти за страничните врати Ленти за страничните врати
  Нов
  Kакво съдържа комплекта:2 броя Ленти за страничните вратиРазмер : Д: 120 см  Ш: 24 / всяка от лентите /Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянет..
  34,99 лв.
  Дан. основа: 34,99 лв.
  Сенник Перформънс с три цвята Сенник Перформънс с три цвята
  Нов
  Какво съдържа комплекта:1 брой Сенник Перформънс с три цвятаРазмер:130/19 смРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер с фон за външно залепянеВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето става по- лесно. Изработвам..
  24,99 лв.
  Дан. основа: 24,99 лв.
  Стикер Performance с три ленти Стикер Performance с три ленти
  Нов
  Какво съдържа комплекта:1 брой Стикер Performance с три лентиРазмер : Д: 40 см  Ш: 4 см    Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставя..
  9,99 лв.
  Дан. основа: 9,99 лв.
  Какво съдържа комплекта:1 брой Стикер Е60 КартиРазмер : 14/14 смРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето става по- лесно. Изработваме  ст..
  4,99 лв.
  Дан. основа: 4,99 лв.
  Какво съдържа комплекта:1 брой Стикер 7-ма серия МафияРазмер : 18/5,5 смРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето става по- лесно. Изработваме&..
  4,99 лв.
  Дан. основа: 4,99 лв.
  Какво съдържа комплекта:2 броя Ленти за BMW E30 / E34 / E38 / E39 / E46 / E60 / E90Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето става по- лесно. И..
  55,99 лв.
  Дан. основа: 55,99 лв.
  КАКВО СЪДЪРЖА КОМПЛЕКТА:2 БРОЯ    Стикери Driving performanceРазмер: 58 см / 11 СМ  (Всеки от стикерите)РАЗМЕРИТЕ МОЖЕ ДА СЕ КОРИГИРАТ И ПО ВАШЕ ЖЕЛАНИЕСТИКЕР БЕЗ ФОНСТИКЕРА Е ИЗРАБОТЕН ОТ ВИСОКОКАЧЕСТВЕНО PVC ФОЛИО ИЗРАБОТВАМЕ  СТИКЕРИ ПО ВАШ ДИЗАЙН. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦ..
  19,99 лв.
  Дан. основа: 19,99 лв.
  КАКВО СЪДЪРЖА КОМПЛЕКТА:2 БРОЯ    Стикери I love my E90Размер: 15/4,4 СМ  (Всеки от стикерите)РАЗМЕРИТЕ МОЖЕ ДА СЕ КОРИГИРАТ И ПО ВАШЕ ЖЕЛАНИЕСТИКЕР БЕЗ ФОНСТИКЕРА Е ИЗРАБОТЕН ОТ ВИСОКОКАЧЕСТВЕНО PVC ФОЛИО ИЗРАБОТВАМЕ  СТИКЕРИ ПО ВАШ ДИЗАЙН. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ИЛ..
  7,99 лв.
  Дан. основа: 7,99 лв.
  Показани са от 1 до 12 от 72 резултата (6 страници)