Категории
Кошница

Стикери за детска стая


Kакво съдържа комплекта:1 брой Стикер електрическа крушка с цветяS Размер  : Д: 35 см Ш: 58 cm L Размер  : Д: 58 см  Ш:  90 cm Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контур. Върху ..
14,99 лв.
Дан. основа: 14,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Gamer zone  стикер за вратаРазмер : 40/45 смРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето става по- лесно. Изработва..
14,99 лв.
Дан. основа: 14,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Детски стикер за врата Принцеса спи тукРазмер : Различните елементи имат различни размери и могат да се позиционират, както вие прецените.Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВ..
19,99 лв.
Дан. основа: 19,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Детски стикер за врата с име на децатаРазмер : Различните елементи имат различни размери и могат да се позиционират както вие прецените.Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВър..
19,99 лв.
Дан. основа: 19,99 лв.
Размер на стикера: Побира се в рамките на стандартна врата.Стикера е от няколко части и може да направите композицията както вие искате.Картинката е само примерно как може да се разположи.След като поръчате наш консултант ще се свърже с вас, за да обясните кое име да се изпише.Стикерите са без фон и..
29,99 лв.
Дан. основа: 29,99 лв.
Стикерът е с размер приблизително 56/46 смЛесен за залепяне. Преди да се залепи се уверете , че повърхността е добре почистена и гладка.Детската стая може да придобие невероятен завършък  с един стикер на добре познатия, на всички деца Спайдърмен.Зарадвайте детето със стикер, лепенка за стена...
14,99 лв.
Дан. основа: 14,99 лв.
Стикер , лепенка за детска стая Спайдърмен
до 2-3 дни
Размер на стикера около 56/46 смЗабавен детски стикер, който е лесен за залепяне от всеки.Превърнете детската стая в уникална и зарадвайте вашето дете.Стикера е отпечатан на фолио и изрязан по контур...
14,99 лв.
Дан. основа: 14,99 лв.
КАКВО СЪДЪРЖА КОМПЛЕКТА:1 БРОЙ СТИКЕРИ ЗА стена тинкърбелРАЗМЕР: Д:50 СМ / Ш:80 СМ / ВСЕКИ ОТ СТИКЕРИТЕ/Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето ст..
21,99 лв.
Дан. основа: 21,99 лв.
Размер на стикера 80/35 см Името към стикера е примерно, направете заявка и наш представител ще се свърже с вас за уточняване на името , което искате и да ви покаже как ще изглежда.Ако не желаете да бъдете безпокоени пишете ни във формата за бързи поръчки в долния десен екранСтикера е за стена ..
25,99 лв.
Дан. основа: 25,99 лв.
Размер на стикера 23 / 80 смЦял винилов стикерИзпращаме с транспортно фолио за лесен монтажПодходящ за залепване върху гладни и здрави врати..
17,99 лв.
Дан. основа: 17,99 лв.
Възможни са аранжировки по ваш вкусНе е един цял стикер и за това може да ги залепите както искате вие.Стикерите се изпращат с транспортно фолио , което след залепяне внимателно се отстранява. НЕ СЕ ОСТАВЯ ДА СТОИ СЛЕД КАТО Е ЗАЛЕПЕН СТИКЕРА!!!Фолио AVERY..
24,99 лв.
Дан. основа: 24,99 лв.
Рзмер на стикера в готов вид 100/100 смФолио авери матСтикера идва при вас разделен на няколко частиИзпращаме с транспортно фолио за по- лесен монтажАко не сте лепили преди това, моля посетете секция "как се лепи"..
24,99 лв.
Дан. основа: 24,99 лв.
Показани са от 1 до 12 от 16 резултата (2 страници)