Категории
Кошница

Стикери за баня и капак на тоалетна

 Голямо разнообразие на проекти за стикери и лепенки за коли и стени.Тунинг стикери, състезателни, декорация за стени. Поръчайте лесно и бързо от нашия онлайн магазин. 

КАКВО СЪДЪРЖА КОМПЛЕКТА:1брой Забавен стикер за тоалетна Keep me cleanРазмер : Д: 28 см  Ш: 30 см Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикери без фон, изрязан по контурСтикера е изработен от висококачествено PVC фолио Изработваме  стикери по ваш дизайн. За повече инфо..
9,99 лв.
Дан. основа: 9,99 лв.
КАКВО СЪДЪРЖА КОМПЛЕКТА:1 БРОЙ Use the force стикер за тоалетна вратаРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикери без фон, изрязан по контурСтикера е изработен от висококачествено PVC фолио Изработваме  стикери по ваш дизайн. За повече информация или поръчки на телефон 0876..
6,99 лв.
Дан. основа: 6,99 лв.
КАКВО СЪДЪРЖА КОМПЛЕКТА:1 БРОЙ Мъжка фигураРазмер: 9/22 см1 БРОЙ Дамска фигураРазмер: 9/22 мс1 БРОЙ Мъжка и дамска фигури 22/17 cmРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикери без фон, изрязан по контурСтикера е изработен от висококачествено PVC фолио Изработваме  стикери по ваш ..
14,99 лв.
Дан. основа: 14,99 лв.
Показани са от 1 до 5 от 5 резултата (1 страници)