Категории
Кошница

Стикери за FIAT

  •  Голямо разнообразие на проекти за стикери и лепенки за коли и стени.
  • Тунинг стикери, състезателни, декорация за стени.
  • Поръчайте лесно и бързо от нашия онлайн магазин. 

Размер: 10/1 см4 броя стикери в комплектаБърза доставка.Изработени от фолио.Изрязани по контур без фон...
4,99 лв.
Дан. основа: 4,99 лв.
Размер на стикера за кола:  50/7 cmСтикерите за автомобили могат да се изработят по ваш размер и в различен цвят.Изрязан стикер по коонтур без фон от висококачествено фолио.Бърза доставка.Най-големия онлайн магазин за стикери за коли и стени изработени в България.За количества предлагаме отстъп..
9,99 лв.
Дан. основа: 9,99 лв.
Размери: Ширина 30 см. Височина 16 см / размера може да се коригира по ваше желаниеУникални стикери за коли  Abarth стикер за фиатСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоВ комплекта е включено и транспортно фолио, с което поставянето е изключително лесно.Цвят: Бял, Черен, син..
13,99 лв.
Дан. основа: 13,99 лв.
Размер: 300/5 см / размера може да се коригира по ваше желаниеСлед като направите поръчката наш консултант ще се свърже с вас за потвърждениеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоВ комплекта е включено и транспортно фолио, с което поставянето става по- лесно.Цвят: Бял, Черен, Сив металик,..
7,99 лв.
Дан. основа: 7,99 лв.
Размери: Ширина 28 см. Височина 10 см / размера може да се коригира по ваше желаниеУникални стикери за коли  Sport mind Fiat Ulysse  стикерСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоВ комплекта е включено и транспортно фолио, с което поставянето е изключително лесно.Цвят: Бя..
9,99 лв.
Дан. основа: 9,99 лв.
Размер: 30/10 смРазлични цветове като логото е червен цвят.Бърза доставка.Стикер изрязан по контур без фон...
9,99 лв.
Дан. основа: 9,99 лв.
Ангел и Дявол стикер
Хит
Във всеки от нас живее по един ангел и един дявол. Нека се знае от всеки , че с вас шега не бива.Стикер с размер 15/15 см.Препоръчваме го в цвят червен, но го имаме и в други.Стикер за външно лепене на всякакви гладки повърхности.Водоустойчив...
5,99 лв.
Дан. основа: 5,99 лв.
Лапички стикер за коли, лепенки за автомобил Лапички стикер за коли, лепенки за автомобил
Хит
ОписаниеИзползваме само premium Oracal фолио. Прецизно изрязано по контур без фон . Залепва почти на всяка гладка повърхност. Лепенките са устойчиви на топлина, студ, сняг, дъжд и автомивка. Прилагаме и инструкции за залепяне. В комплекта са 8 бр лепенки на кучешки лапички. При желание от вас може д..
12,00 лв.
Дан. основа: 12,00 лв.
Бърза доставка.Изработен от висококачествено фолио.ИЗрязани стикери по контур без фон.Пластмасова шпатула и макетно ножче в комплекта...
55,00 лв.
Дан. основа: 55,00 лв.
Размер на стикера 23/20 смЗа външно лепене.Изпращаме с инструкции как се лепи.Транспортно фолио за по-лесен монтаж..
9,50 лв.
Дан. основа: 9,50 лв.
Какво съдържа комплекта:2 бр стикер с размер 21/40 см всеки от стикеритеРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСлед като направите поръчката наш консултант ще се свърже с вас за потвърждение Стикера е изработен от висококачествено PVC фолиовърху стикера има и транспортно фолио, с което..
19,99 лв.
Дан. основа: 19,99 лв.
Размер: 37/13 см / размера може да се коригира по ваше желаниеСлед като направите поръчката наш консултант ще се свърже с вас за потвърждениеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоВ комплекта е включено и транспортно фолио, с което поставянето става по- лесно.Цвят: Бял, Черен, Сив металик,..
10,99 лв.
Дан. основа: 10,99 лв.
Показани са от 1 до 12 от 31 резултата (3 страници)