Категории
Кошница

Стикери за Hyundai

В тази категория ще Ви предложим разнообразни стикери за моделите на Hyundai. Стремим се да предлагаме високо качество на достъпни цени. Изработваме стикерите до 3 работни дни и даваме възможност наклиентите да коригират размерите според техните нужди. 

Размери: Ширина 29 см. Височина 10 см / размера може да се коригира по ваше желаниеУникални стикери за коли  Sport mind Hyundai стикер спорт майндСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоВ комплекта е включено и транспортно фолио, с което поставянето е изключително лесно.Цвят: ..
9,99 лв.
Дан. основа: 9,99 лв.
Размери: Ширина 40 см. Височина 15 см / размера може да се коригира по ваше желаниеУникални стикери за коли  Sport mind Hyundai странични вратиСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоВ комплекта е включено и транспортно фолио, с което поставянето е изключително лесно.Цвят: Бял..
17,99 лв.
Дан. основа: 17,99 лв.
Размери: Ширина 130 см. Височина 21 см / размера може да се коригира по ваше желаниеУникални стикери за коли Сенник, стикер за предно или задно стъкло Hyundai Стикера е изработен от висококачествено PVC фолиоВ комплекта е включено и транспортно фолио, с което поставянето е изключително л..
24,99 лв.
Дан. основа: 24,99 лв.
Стикери за Хюндай със знаме Стикери за Хюндай със знаме
Нов
Какво съдържа комплекта:2 бр стикер с размер 43/17 смРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСлед като направите поръчката наш консултант ще се свърже с вас за потвърждение Стикера е изработен от висококачествено PVC фолиоВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето става ..
15,99 лв.
Дан. основа: 15,99 лв.
Показани са от 1 до 4 от 4 резултата (1 страници)