Категории
Кошница

Стикери за колела

Kакво съдържа комплекта:1 бр. Комплект стикери Чудовищата , А4 формат, колела, лаптопРазмер : Приблизителен размер на всеки от стикерите 6 смРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер с фон, изрязан по контурСтикери за залепване на гладка ..
9,99 лв.
Дан. основа: 9,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 бр. Комплект стикери А4 форматРазмер : Приблизителен размер на всеки от стикерите 6 смРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер с фон, изрязан по контур Изработваме  стикери по ваш дизайн. За повече инф..
9,99 лв.
Дан. основа: 9,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Стикер Пази колоездачаРазмери:              Широчина: 10 см  Дължина: 17 смРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработени от висококачествено PVC фолио Avery DennisonСтикер без фон, изрязан по контур.&nbs..
5,99 лв.
Дан. основа: 5,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой One life, live it  стикер за планинско колоезденеРазмери:S размер:  Ш: 18 см Д: 18 см M размер   Ш: 30см Д: 30 см L размер    Ш: 60см Д: 58 см Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработени от високо..
6,99 лв.
Дан. основа: 6,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Live love ride стикер за колоездачиРазмер  : Д: 17 см  Ш: 14 cmРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработени от висококачествено PVC фолио Avery DennisonСтикер без фон, изрязан по контур. Върху стикера има и транспортно фолио, с..
5,99 лв.
Дан. основа: 5,99 лв.
Стикери за колело с името Стикери за колело с името
Хит
Kакво съдържа комплекта:2 броя Стикери за колело с имеРазмер  : Д: 20 см  Ш: 2,5 cm  /зависи и от името, което ще изпишем/Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контур. Върху стикера има и трансп..
7,99 лв.
Дан. основа: 7,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Приключенски стикер за кола БайкърРазмер  : Д: 33 см  Ш: 40 cm Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контур. Външно залепянеВърху стикера има и транспортно фолио, с кое..
14,99 лв.
Дан. основа: 14,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Стикер Планинско катерене с колелоРазмер  : Д: 40 см  Ш: 40 cm Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контур. Външно залепянеВърху стикера има и транспортно фолио, с кое..
14,99 лв.
Дан. основа: 14,99 лв.
Подходящ за: КолелаПокритие на стикера:Да, ЛаминатШирочина: -Количество стикери: 2 брояДължина : -Изработка на стикера: ПечатМатериал на стикера: ПВЦ фолиоКакво съдържа : Стикери за колело МикиИздръжливост: Умерена Къде може да се лепи: Гладка повърх..
19,99 лв.
Дан. основа: 19,99 лв.
Показани са от 1 до 9 от 9 резултата (1 страници)