Категории
Кошница

Стикери за Рено

Стикери за Рено

Странични ленти за кола - Рено Клио Странични ленти за кола - Рено Клио
Нов
Kакво съдържа комплекта:2 броя Странични ленти за кола - Рено КлиоРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето става по- лесно. Изработваме  ..
29,99 лв.
Дан. основа: 29,99 лв.
Комплект ленти за странични огледала Комплект ленти за странични огледала
Хит
КАКВО СЪДЪРЖА КОМПЛЕКТА:2 БРОЯ  ленти за странични огледала Размер: 20 / 2 см  / всеки от стикеритеРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикер без фонСтикера е изработен от висококачествено PVC фолио Изработваме  стикери по ваш дизайн. За повече информация ил..
5,99 лв.
Дан. основа: 5,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:2 броя French passion sport  стикери за РеноРазмер : Д: 9 см  Ш: 60 см / всеки от стикерите/Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с кое..
19,99 лв.
Дан. основа: 19,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:2 броя I love My Clio , стикер за кола обичам clioРазмер : Д: 4 см  Ш: 14/ всеки от стикерите/Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с к..
7,99 лв.
Дан. основа: 7,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:2 броя I love My Renault 19 , стикер за кола обичам Рено 19Размер : Д: 4 см  Ш: 16 / всеки от стикерите/Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно ..
7,99 лв.
Дан. основа: 7,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:2 броя I love My Megane, стикер за кола Рено МеганРазмер : Д: 4 см  Ш: 16 / всеки от стикерите/Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с ..
7,99 лв.
Дан. основа: 7,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Sport сенник за Рено racing developmentРазмер  : Д: 19 см  Ш: 130 cmРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработени от висококачествено PVC фолио Avery DennisonСтикер с фон, изрязан по контур.  Изработваме  стикери по ва..
27,99 лв.
Дан. основа: 27,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:2 броя Стикери за огледала Clio powerРазмер : Д: 4 см  Ш: 14Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето става по- лесно.&..
4,99 лв.
Дан. основа: 4,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Sport mind подходящ за РеноРазмер : Д: 10 см  Ш: 29 Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето става по- лес..
9,99 лв.
Дан. основа: 9,99 лв.
Голям комплект стикери за модели на Рено Клио. Стикерите идват на отделни парчета.Може да се наложи допълнително изрязване на излишното фолио!Kакво съдържа комплекта:2 броя Странични стикери за Рено Клио , Renault clioРазмер : Д: 52 см  Ш: 190 / Всеки от стикерите /Размерите може да се кор..
49,99 лв.
Дан. основа: 49,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:2 броя Кардиограма френско знаме странични огледалаРазмер  : Ш: 14 см  В: 4,5 см  /всеки от стикерите/Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контур. Върху стикера има и тр..
4,99 лв.
Дан. основа: 4,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:4 броя стикери за спирачните апарати според модела колаРазмер  : Д: 1,2 см  Ш: 9 cm Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контур. Върху стикера има и транспортно фолио..
5,99 лв.
Дан. основа: 5,99 лв.
Показани са от 1 до 12 от 30 резултата (3 страници)