Категории
Кошница

Стикери за Ситроен

Ако търсите ПВЦ стикери специално за Citroen, може да имате предвид персонализирани стикери с логото на Citroen или други дизайни, свързани с марката. Такива стикери са често използвани за декорация на автомобила, за да придадат индивидуален вид на возилото. Възможно е да намерите ПВЦ стикери с различни цветове, форми и размери, които са специално създадени за стил и естетика, характерни за Citroen.

I love my Citroen C4, комплект стикери I love my Citroen C4, комплект стикери
Нов
Kакво съдържа комплекта:2 броя I love my Citroen C4, комплект стикериРазмер: 14/4 см /всеки от стикерите / Размера може да се коригира по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето став..
7,99 лв.
Дан. основа: 7,99 лв.
Комплект странични ленти за всички модели Ситроен C3 sport Комплект странични ленти за всички модели Ситроен C3 sport
Нов
Kакво съдържа комплекта:2 броя Комплект странични ленти за всички модели Ситроен C3 sportРазмер: 160/10 см /всеки от стикерите / Размера може да се коригира по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с ..
39,99 лв.
Дан. основа: 39,99 лв.
Какво съдържа комплекта:2 броя Стикери I love Citroen c3Размер : 17/6 см всеки от стикерите, огледални за двете страниРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което ..
6,99 лв.
Дан. основа: 6,99 лв.
Показани са от 1 до 3 от 3 резултата (1 страници)