Категории
Кошница

Стикери за Ситроен

Ако търсите ПВЦ стикери специално за Citroen, може да имате предвид персонализирани стикери с логото на Citroen или други дизайни, свързани с марката. Такива стикери са често използвани за декорация на автомобила, за да придадат индивидуален вид на возилото. Възможно е да намерите ПВЦ стикери с различни цветове, форми и размери, които са специално създадени за стил и естетика, характерни за Citroen.

Странични ленти за кола - Ситроен C3 Странични ленти за кола - Ситроен C3
Нов
Kакво съдържа комплекта:2 броя Странични ленти за кола - Ситроен C3Размер: 160/10 смРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето става по- лесно. ..
39,99 лв.
Дан. основа: 39,99 лв.
Сенник за кола - Racing
Нов
Kакво съдържа комплекта:1 брой Сенник за кола - RacingРазмер  : Д: 130 см  Ш: 19 cmРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработени от висококачествено PVC фолио Avery DennisonСтикер с основа, с букви изрязано по контурФолио Мат Изработваме  стикери по ваш ..
29,99 лв.
Дан. основа: 29,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:2 броя I love my Citroen C4, комплект стикериРазмер: 14/4 см /всеки от стикерите / Размера може да се коригира по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето став..
7,99 лв.
Дан. основа: 7,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:2 броя Комплект странични ленти за всички модели Ситроен C3 sportРазмер: 160/10 см /всеки от стикерите / Размера може да се коригира по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с ..
39,99 лв.
Дан. основа: 39,99 лв.
Какво съдържа комплекта:2 броя Стикери I love Citroen c3Размер : 17/6 см всеки от стикерите, огледални за двете страниРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което ..
6,99 лв.
Дан. основа: 6,99 лв.
Показани са от 1 до 5 от 5 резултата (1 страници)