Категории
Кошница

Стикери за Skoda

  • В тази категори Ви представяме най-новите и актуални стикери за шкода.
  • Тук може да откриете най-добрите предложения за вашия автомобил.
  • Бърза и лесна поръчка само с няколко клика на мишката. Стикерите се изработват от висококачествено фолио.
  • Водоустойчиви са и не вредят по никакъв начин на повърхността върху , която се лепят.

Стикер My driving scares me too Стикер My driving scares me too
Нов
КАКВО СЪДЪРЖА КОМПЛЕКТА:1 БРОЙ Стикер My driving scares meРазмер: 21/7смРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикер без фонСтикера е изработен от висококачествено PVC фолио Изработваме  стикери по ваш дизайн. За повече информация или поръчки на телефон 0876 336 096 или на e..
5,99 лв.
Дан. основа: 5,99 лв.
Стикери за дръжките на вратите Street racer Стикери за дръжките на вратите Street racer
Нов
КАКВО СЪДЪРЖА КОМПЛЕКТА:4 БРОЯ Стикери Компас размер 14/1.5 cm /всеки от стикерите/Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикер без фонСтикера е изработен от висококачествено PVC фолио Изработваме  стикери по ваш дизайн. За повече информация или поръчки на телефон 0876 336 0..
4,99 лв.
Дан. основа: 4,99 лв.
Сенник с ваш надпис Сенник с ваш надпис
Нов
Какво съдържа комплекта:1 брой Сенник с ваш надписРазмер: 130/19 см Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикер с непрозрачен фонЗа външно залепянеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолио Изработваме  стикери по ваш дизайн. За повече информация или поръчки на телеф..
24,99 лв.
Дан. основа: 24,99 лв.
Пчелна пита за преден капак Пчелна пита за преден капак
Нов
Какво съдържа комплекта:1 брой лента пчелна пита за преден капакРазмер: 140/45 см Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикер без фонЗа външно залепянеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолио Изработваме  стикери по ваш дизайн. За повече информация или поръчки на т..
45,99 лв.
Дан. основа: 45,99 лв.
Speedhunters стикер за предно стъкло
Нов
Какво съдържа комплекта:1 брой стикер за предно стъкло SpeedhuntersРазмер: 100/10см Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикер без фонЗа външно залепянеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолио Изработваме  стикери по ваш дизайн. За повече информация или поръч..
15,99 лв.
Дан. основа: 15,99 лв.
Какво съдържа комплекта:ПАСВАТ НА ВСЕКИ МОДЕЛ АВТОМОБИЛ2 бр стикери с размер 210/10 см /всяка от лентите/Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСлед като направите поръчката наш консултант ще се свърже с вас за потвърждение Стикера е изработен от висококачествено PVC фолиоВърху стикера..
39,99 лв.
Дан. основа: 39,99 лв.
Размери: Ширина 15 см. Височина 9 см / размера може да се коригира по ваше желаниеУникални стикери за коли  I love my Skoda  стикер Стикера е изработен от висококачествено PVC фолиоВ комплекта е включено и транспортно фолио, с което поставянето е изключително лесно.Цвят: Бял, Ч..
5,99 лв.
Дан. основа: 5,99 лв.
Показани са от 1 до 7 от 7 резултата (1 страници)