Категории
Кошница

Работно време за заведение

В тази категория ви предлагаме уникални по своя дизайн работни времена. Нещо , което е задължително да притежава всяко заведение. Изработени от висококачествено фолио. Бърза доставка. След като уточним детайлите по работното време  изпращаме още на същия ден. Вие поръчвате ние изработваме. Бързо, качествено и с усмивка!

1 брой Работно време Beauty salon, фризьорски, козметичен салонЗалепя се от външната страна.Размер: 22/22 смРазмера и информацията може да се коригира по ваше желание!Когато правите поръчката попълнете име на управител, телефон, който ще се ползва и евентуално ако искате адрес на обекта/не е задължи..
19,99 лв.
Дан. основа: 19,99 лв.
1 брой Работно време Barber, Бръснар, фризьорски салон, стикерЗалепя се от външната страна.Размер: 22/22 смРазмера и информацията може да се коригира по ваше желание!Когато правите поръчката попълнете име на управител, телефон, който ще се ползва и евентуално ако искате адрес на обекта/не е задължит..
19,99 лв.
Дан. основа: 19,99 лв.
Залепя се от външната страна.Размер: 22/22 смРазмера и информацията може да се коригира по ваше желание!Когато правите поръчката попълнете име на управител, телефон, който ще се ползва и евентуално ако искате адрес на обекта/не е задължително/. Посочете и дните , в които ще се работи и от колко до к..
19,99 лв.
Дан. основа: 19,99 лв.
Размери: Ширина 22 см. Височина 24 см / размера може да се коригира по ваше желание Уникални стикери за коли  Работно време за заведение  Стикера е изработен от висококачествено PVC фолио В комплекта е включено и транспортно фолио, с което поставянето е изключи..
19,99 лв.
Дан. основа: 19,99 лв.
Залепя се от външната страна. Когато правите поръчката попълнете име на управител, телефон, който ще се ползва и евентуално ако искате адрес на обекта/не е задължително/. Посочете и дните , в които ще се работи и от колко до колко часа. Примерно: Понеделник - Петък от 09:00 до 17:30 ч , Събота и Няд..
19,99 лв.
Дан. основа: 19,99 лв.
Показани са от 1 до 5 от 5 резултата (1 страници)