Категории
Кошница

Странични стикери за кола

    • Топ продукти за страните на вашия автомобил
    • Цветя и животни, дамски и мъжки автомобили
    • Уникални дизайни 

    Kакво съдържа комплекта:2 броя Странични ленти за Мини Купър Mini Cooper, шахмат и британския флагРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето става по- лес..
    39,99 лв.
    Дан. основа: 39,99 лв.
    Kакво съдържа комплекта:2 броя Надрани военни звездиРазмер  : Ш: 30 см  В: 30 см  /всеки от стикерите/Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контур. Върху стикера има и транспортно фолио, с което..
    19,99 лв.
    Дан. основа: 19,99 лв.
    Kакво съдържа комплекта:2 броя Ягуар за страничните врати на колаРазмер  : Ш: 58 см  В: 49 см  /всеки от стикерите/Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контур. Върху стикера има и транспортно ф..
    29,99 лв.
    Дан. основа: 29,99 лв.
    Kакво съдържа комплекта:2 броя Глава на пума за лява и дясна странаРазмер  : Ш: 58 см  В: 35 см  /всеки от стикерите/Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контур. Върху стикера има и транспортно..
    24,99 лв.
    Дан. основа: 24,99 лв.
    Kакво съдържа комплекта:1 брой Страничнa лента за колаФолио матРазмер  : Д: 100 см  Ш: 20 cm  Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикери без фон, изрязан по контур. Върху стикера има и транспортно фолио, с което п..
    19,99 лв.
    Дан. основа: 19,99 лв.
    Kакво съдържа комплекта:1 брой Силует очиРазмер  : Ш: 21 см  В: 32 смРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контур. Върху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето става по- лесно.VIBER : 0..
    9,99 лв.
    Дан. основа: 9,99 лв.
    Kакво съдържа комплекта:2 броя Трибал пламъци за преден капак или странични вратиРазмер  : Ш 120 см    Д: 35 см   / всеки от стикерите /Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контур. Въ..
    39,99 лв.
    Дан. основа: 39,99 лв.
    Kакво съдържа комплекта:1 брой Комплект Военни звезди с Калашник1 брой Стикер за преден капак и 2 броя за страничните вратиРазмер  : Универсален подходящ за всеки автомобилРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по..
    34,99 лв.
    Дан. основа: 34,99 лв.
    Kакво съдържа комплекта:1 брой стикер Дела трябват, а не думиРазмер    Ш: 70 см Д: 37 смРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработени от висококачествено PVC фолио Avery DennisonСтикер без фон, изрязан по контур. Върху стикера няма транспортно фолио, лепи се ..
    15,99 лв.
    Дан. основа: 15,99 лв.
    Kакво съдържа комплекта:2  броя Странични стикери Вълк хищникРазмер: Ш: 117 см Д: 45 см / всеки от стикерите / Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработени от висококачествено PVC фолио Avery DennisonСтикер без фон, изрязан по контур. Върху стикера има и тра..
    39,99 лв.
    Дан. основа: 39,99 лв.
    Kакво съдържа комплекта:2  броя Странични стикери Трибал пламъци за лява и дясна странаРазмер: Ш: 305 см Д: 45 см / всеки от стикерите / Комплекта се изпраща на парчета за по-лесно поставяне от васРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработени от висококачествено P..
    59,99 лв.
    Дан. основа: 59,99 лв.
    Kакво съдържа комплекта:2  броя Странични стикери Трибал пламъци за лява и дясна странаРазмер: Ш: 210 см Д: 48 см / всеки от стикерите / Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработени от висококачествено PVC фолио Avery DennisonСтикер без фон, изрязан по контур.&nb..
    59,99 лв.
    Дан. основа: 59,99 лв.
    Показани са от 1 до 12 от 33 резултата (3 страници)