Категории
Кошница

Котки

Котешките стикери винаги са били едни от най-предпочитаните що се отнася до стикери с животни. Връзката между човека и котката датира още от древността. Предлагаме ви страхотен начин да покажете привързаността си към вашата котка или като цяло към котешкия свят. Нашите стикери са изработени от висококачествено фолио , което не нарушава цялостта на повърхността върху , която ще се лепят. 

Kакво съдържа комплекта:1 брой Стикер глава на котеПодходящ за всички модели Размер : Д: 19 см  Ш: 15 см  Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, ..
6,99 лв.
Дан. основа: 6,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Стикер за кола, котешко лице Размер : Д: 12 см  Ш: 16 см Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето става по..
4,99 лв.
Дан. основа: 4,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Котешки лица стикериРазмер : Д: 8 см  Ш: 25Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето става по- лесно. Израб..
4,99 лв.
Дан. основа: 4,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:2 броя стикери лапички на коте Размер: Ш: 15 см Д: 13 см   / всеки от стикерите /Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработени от висококачествено PVC фолио Avery DennisonСтикер без фон, изрязан по контур.  Изработваме  ..
4,99 лв.
Дан. основа: 4,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Влюбени котенцаРазмер  : Д:15 см  Ш: 15 cm  Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контур. Върху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето става по-..
5,99 лв.
Дан. основа: 5,99 лв.
Показани са от 1 до 5 от 5 резултата (1 страници)