Категории
Кошница

Забавни стикери


Стикер семейство Клечковци Стикер семейство Клечковци
Нов
Kакво съдържа комплекта:В полето за име изпишете кои клечковци да включим в стикераПРИМЕР: ТАТКО, МАЙКА, БРАТЧЕ, СЕСТРИЧКА, КУЧЕ, КОТКА1 брой Стикер семейство КлечковциРазмер S : Д: 8 см  Ш: 25 cm  /зависи от членовете на семейството/Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСти..
7,99 лв.
Дан. основа: 7,99 лв.
Стикер за семейството Стикер за семейството
Нов
Kакво съдържа комплекта:1 брой Стикер за семействотоРазмер : Д: 16 см  Ш: 16Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето става по- лесно. Изр..
6,99 лв.
Дан. основа: 6,99 лв.
Стикер карай внимателно Стикер карай внимателно
Нов
Kакво съдържа комплекта:1 брой Стикер карай внимателноРазмер : Д: 18 см  Ш: 15Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето става по- лесно. И..
4,99 лв.
Дан. основа: 4,99 лв.
Забавен стикер за жена ми Забавен стикер за жена ми
Нов
Какво съдържа комплекта:1 брой  Забавен стикер за жена миРазмер : Д: 31 см  Ш: 5 Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето става по- ..
6,99 лв.
Дан. основа: 6,99 лв.
Комплект Руски звезди Комплект Руски звезди
Нов
Какво съдържа комплекта:2 броя  Руски звездиРазмер : Д: 14 см  Ш: 14 см всеки от стикеритеРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето с..
9,99 лв.
Дан. основа: 9,99 лв.
Стикер На жени не вярвам Стикер На жени не вярвам
Нов
Какво съдържа комплекта:1 брой Стикер На жени не вярвамРазмер : Д: 36 см  Ш: 6 см  Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето ста..
5,99 лв.
Дан. основа: 5,99 лв.
Забавен стикер с Инстаграм профил Забавен стикер с Инстаграм профил
Нов
Страхотен начин да започнете нова връзка или ново приятелство. Покажете на хоратя вашата уникална природа. С този стикер и вашия Инстаграм профил хората ще ви откриват по-лесно. Какво съдържа комплекта:1 брой Забавен стикер с Инстаграм профилРазмер : Д: 30 см  Ш: 10 см    Ак..
9,99 лв.
Дан. основа: 9,99 лв.
Какво съдържа комплекта:2 броя Стикери I love Citroen c3Размер : 17/6 см всеки от стикерите, огледални за двете страниРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което ..
6,99 лв.
Дан. основа: 6,99 лв.
КАКВО СЪДЪРЖА КОМПЛЕКТА:1 БРОЙ    Стикер Майка прегръща дъщеряРазмер: 22/10 СМРАЗМЕРИТЕ МОЖЕ ДА СЕ КОРИГИРАТ И ПО ВАШЕ ЖЕЛАНИЕСТИКЕР БЕЗ ФОНСТИКЕРА Е ИЗРАБОТЕН ОТ ВИСОКОКАЧЕСТВЕНО PVC ФОЛИО ИЗРАБОТВАМЕ  СТИКЕРИ ПО ВАШ ДИЗАЙН. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ИЛИ ПОРЪЧКИ НА ТЕЛЕФОН ..
5,99 лв.
Дан. основа: 5,99 лв.
Какво съдържа комплекта: 1 брой Стикер Made in GermanyРазмер: Ш: 10 см / Д: 19 см  Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето ста..
4,99 лв.
Дан. основа: 4,99 лв.
Какво съдържа комплекта: 1 брой Стикер Котка на стъклоРазмер: Ш: 13 см / Д: 20 см  Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето ста..
4,99 лв.
Дан. основа: 4,99 лв.
Какво съдържа комплекта: 1 брой Стикер Калашников АК-47Размер: Ш:  12 см / Д: 21 см  Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето с..
4,99 лв.
Дан. основа: 4,99 лв.
Показани са от 1 до 12 от 29 резултата (3 страници)