Категории
Кошница

Забавни стикери


Забавен стикер, череп с пламаци и капки кръв Забавен стикер, череп с пламаци и капки кръв
Нов
Kакво съдържа комплекта:1 брой Забавен стикер череп с пламаци и капки кръвСтикерите може да ги залепите като един, а може и да си ги отрежете и да ги залепите отделно на различни места по колатаРазмер : Д: 17 см  Ш: 7 см Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен о..
4,99 лв.
Дан. основа: 4,99 лв.
Gas, grass or ass забавен стикер Gas, grass or ass забавен стикер
Нов
Kакво съдържа комплекта:1 брой Gas, grass or ass забавен стикерСтикерите може да ги залепите като един, а може и да си ги отрежете и да ги залепите отделно на различни места по колатаРазмер : Д: 10 см  Ш: 20 см Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от високока..
4,99 лв.
Дан. основа: 4,99 лв.
Момче подарява цвете Момче подарява цвете
Нов
Kакво съдържа комплекта:1 брой Момче подарява цветеРазмер : Д: 10 см  Ш: 16 смРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето става по- лесно. Израбо..
4,99 лв.
Дан. основа: 4,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Show me your TTs  стикерРазмер : Д: 16 см  Ш: 16 смРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето става по- лесно.&nb..
4,99 лв.
Дан. основа: 4,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой King  стикер с коронаРазмер : Д: 10 см  Ш: 16 смРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето става по- лесно. ..
4,99 лв.
Дан. основа: 4,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой  Руса мацка зад волана!Размер : Д: 5 см  Ш: 60 смРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето става по- лесно. ..
9,99 лв.
Дан. основа: 9,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой  Внимание, блондинка в автомобила, предупредителен стикерРазмер : Д: 5 см  Ш: 17смРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което ..
5,99 лв.
Дан. основа: 5,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой  Блондинка в колата, внимание!Размер : Д: 17 см  Ш: 14смРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето става по- лесн..
5,99 лв.
Дан. основа: 5,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Учител в колата, стикер за автомобилРазмер : Д: 8 см  Ш: 22 см Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето става п..
4,99 лв.
Дан. основа: 4,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Стикер КошмараРазмер : Д: 8 см  Ш: 58 см Стикера може да се залепи, както отвътре така и отвън. Посочете в полето начин на лепене. Подходящ е за залепване на всяка част от автомобила, предно стъкло, задно стъкло, отстрани!Размерите може да се коригират и..
9,99 лв.
Дан. основа: 9,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Sexy driver Bmw стикер секси шофьоркаРазмер : Д: 10 см  Ш: 17 смРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето става по- л..
4,99 лв.
Дан. основа: 4,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Стикер Череп лице за преден капак на колаРазмери: 58/74 cmРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработени от висококачествено PVC фолио Avery DennisonСтикер без фон, изрязан по контур.  Изработваме  стикери по ваш дизайн. За повеч..
19,99 лв.
Дан. основа: 19,99 лв.
Показани са от 1 до 12 от 93 резултата (8 страници)