Категории
Кошница

Забавни стикери


Стикер Покер Стикер Покер
Нов
Kакво съдържа комплекта:1 бр. Стикер ПокерПодходящ за всички гладки повърхностиРазмер : Д: 30 см  Ш: 32 см Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има транспортно фолио! Изработваме..
12,99 лв.
Дан. основа: 12,99 лв.
Стикер Hoonigan girl Стикер Hoonigan girl
Нов
Kакво съдържа комплекта:1 бр. Стикер Hoonigan girlПодходящ за всички модели Размер : Д: 13 см  Ш: 58 см Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което пост..
9,99 лв.
Дан. основа: 9,99 лв.
Забавен стикер How deep Забавен стикер How deep
Нов
Kакво съдържа комплекта:1 бр. Забавен стикер How deepПодходящ за всички модели Размер : Д: 8 см  Ш: 90 см Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което по..
14,99 лв.
Дан. основа: 14,99 лв.
Дупки от куршуми, комплект стикери Дупки от куршуми, комплект стикери
Нов
Kакво съдържа комплекта:9 броя Дупки от куршуми, комплект стикериПодходящ за всички модели Размер : Д: 3,5 см  Ш: 4,5 см  /всеки от стикерите/Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху ст..
9,99 лв.
Дан. основа: 9,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Wagon mafia  стикерРазмер : Д: 11 см  Ш: 50 см  Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето става п..
11,99 лв.
Дан. основа: 11,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Назад момичета, татко е зает, забавен стикерРазмер : Д: 18 см  Ш: 15 см  Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което..
7,99 лв.
Дан. основа: 7,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Стикер Брат за БратаРазмер : Д: 14 см  Ш: 40 см  Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето става по- л..
13,99 лв.
Дан. основа: 13,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой От 90 коня най-боли, забавен стикерРазмер : Д: 14 см  Ш: 58 см  Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставян..
13,99 лв.
Дан. основа: 13,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Notorious стикер, предно, задно стъклоРазмер : Д: 14 см  Ш: 37 см  Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поста..
9,99 лв.
Дан. основа: 9,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Don't touch my car стикерРазмер : Д: 10 см  Ш: 18 см  Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето става ..
5,99 лв.
Дан. основа: 5,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Thug Life  стикер за колаРазмер : Д: 9 см  Ш: 18 см  Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето ст..
4,99 лв.
Дан. основа: 4,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Не бибиткай, майка ти е в колата! Забавен стикерРазмер : Д: 10 см  Ш: 20 см  Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с к..
5,99 лв.
Дан. основа: 5,99 лв.
Показани са от 1 до 12 от 130 резултата (11 страници)