Категории
Кошница

Аксесоари

  • В тази категория ще се опитаме да ви предложим различни по своя характер аксесоари за вашия автомобил или друго превозно средство.
  • Разнообразието и качеството ще са водещи при избора ни.
Kакво съдържа комплекта:     1 брой Табелка за кола Ако преча с ваш телефон . Дебелина на табелката до 3 мм.  Доставка до 3 работни дни..
14,99 лв.
Дан. основа: 14,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:3D надписа се изработва от пластмаса. Монтажа става чрез двойно лепеща монтажна лента, която е на гърба на 3D надписа!Отлепете и притиснете хубаво за регистрационния номер! Постигане на якост след 24 часа. Преди това не е препоръчително да се минава на автомивка! В полет..
9,99 лв.
Дан. основа: 9,99 лв.
Размер: 13,5 смМатериал:  ПластмасаУдобно макетно ножче за многократна употреба...
0,99 лв.
Дан. основа: 0,99 лв.
Размер: 16 смМатериал: ПластмасаПодходяща за премахване на сняг от вашия автомобил, сноубодр, ски. ..
5,99 лв.
Дан. основа: 5,99 лв.
Размер: 13,5 смМатериал: МеталЗдраво и удобно макетно ножче за многократна употреба...
1,99 лв.
Дан. основа: 1,99 лв.
Размер: 12/7,5 смМатериал: Пластмаса..
1,99 лв.
Дан. основа: 1,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Спрей за премахване на лепило от стикериОпаковка: 200 мл.Предназначение: отстраняване на остатъци от засъхнало лепило от фолиа, ленти, стикери, хартиени етикети и др.Може да се използва върху пластмасови, керамични, метални и дървени /включително боядисани и лакир..
24,99 лв.
Дан. основа: 24,99 лв.
Съдържа:Сгъваем метален ножХимикалка за чупене на стъкло и самоотбранаМетална карта/уред за отваряне на бутилки, консерви, отвертка , мини трион и други функции.Лед фенер с няколко функции. / SOS, Намаляване и увеличаване на светлината/Гривна с въже и компас.Два броя карабинери / неподходящи за кате..
59,99 лв.
Дан. основа: 59,99 лв.
Сервизната книжка е необходимо допълнение към всеки автомобил. Ще ви помогне за коректното следене за смяна на масла , ходова част , застраховки, годишни прегледи и много друга информация.Вътре може да намерите информация и за препоръчителни смени , които трябва да правите...
7,99 лв.
Дан. основа: 7,99 лв.
Показани са от 1 до 9 от 9 резултата (1 страници)