Категории
Кошница

Аксесоари

  • В тази категория ще се опитаме да ви предложим различни по своя характер аксесоари за вашия автомобил или друго превозно средство.
  • Разнообразието и качеството ще са водещи при избора ни.
Пластмасова шпатула
Нов
Размер: 12/7,5 смМатериал: Пластмаса..
1,99 лв.
Дан. основа: 1,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Спрей за премахване на лепило от стикериОпаковка: 200 мл.Предназначение: отстраняване на остатъци от засъхнало лепило от фолиа, ленти, стикери, хартиени етикети и др.Може да се използва върху пластмасови, керамични, метални и дървени /включително боядисани и лакир..
24,99 лв.
Дан. основа: 24,99 лв.
Съдържа:Сгъваем метален ножХимикалка за чупене на стъкло и самоотбранаМетална карта/уред за отваряне на бутилки, консерви, отвертка , мини трион и други функции.Лед фенер с няколко функции. / SOS, Намаляване и увеличаване на светлината/Гривна с въже и компас.Два броя карабинери / неподходящи за кате..
59,99 лв.
Дан. основа: 59,99 лв.
Сервизна книжка за автомобил Сервизна книжка за автомобил
-38 %
Сервизната книжка е необходимо допълнение към всеки автомобил. Ще ви помогне за коректното следене за смяна на масла , ходова част , застраховки, годишни прегледи и много друга информация.Вътре може да намерите информация и за препоръчителни смени , които трябва да правите...
4,99 лв. 7,99 лв.
Дан. основа: 4,99 лв.
Показани са от 1 до 4 от 4 резултата (1 страници)