Категории
Кошница

Стикери за Дами

В тази категория ще намерите много и разнообразни стикери за дами. Бърза доставка на всички модели. Изработка на стикери и по ваш дизайн. Размерите и цветовете на стикерите може да се коригират по ваше желание.

Забавен стикер за жена ми Забавен стикер за жена ми
Нов
Какво съдържа комплекта:1 брой  Забавен стикер за жена миРазмер : Д: 31 см  Ш: 5 Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето става по- ..
6,99 лв.
Дан. основа: 6,99 лв.
Стикер На жени не вярвам Стикер На жени не вярвам
Нов
Какво съдържа комплекта:1 брой Стикер На жени не вярвамРазмер : Д: 36 см  Ш: 6 см  Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето ста..
5,99 лв.
Дан. основа: 5,99 лв.
КАКВО СЪДЪРЖА КОМПЛЕКТА:1 БРОЙ    Стикер Майка прегръща дъщеряРазмер: 22/10 СМРАЗМЕРИТЕ МОЖЕ ДА СЕ КОРИГИРАТ И ПО ВАШЕ ЖЕЛАНИЕСТИКЕР БЕЗ ФОНСТИКЕРА Е ИЗРАБОТЕН ОТ ВИСОКОКАЧЕСТВЕНО PVC ФОЛИО ИЗРАБОТВАМЕ  СТИКЕРИ ПО ВАШ ДИЗАЙН. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ИЛИ ПОРЪЧКИ НА ТЕЛЕФОН ..
5,99 лв.
Дан. основа: 5,99 лв.
Какво съдържа комплекта:1 брой Стикер La vita e bellaРазмер:  25/8 смРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето става по- лесно. Изработвам..
5,99 лв.
Дан. основа: 5,99 лв.
Какво съдържа комплекта:1 брой Стикер Кралица в колатаРазмер: Д: 70см / В: 21 см  Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето става по- лесн..
14,99 лв.
Дан. основа: 14,99 лв.
Какво съдържа комплекта:1 брой стикер за кола Пазете се от жена миРазмер: Ш:20см / В:20 смРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето става по- лесно. ..
6,99 лв.
Дан. основа: 6,99 лв.
Размер: 20/15 см / размера може да се коригира по ваше желаниеСлед като направите поръчката наш консултант ще се свърже с вас за потвърждениеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоВ комплекта е включено и транспортно фолио, с което поставянето става по- лесно.Цвят: Бял, Черен, Сив металик,..
7,99 лв.
Дан. основа: 7,99 лв.
Размери: Широк 10 см. Висок 15 см / размера може да се коригира по ваше желаниеЗабавен стикер за кола мечеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоВ комплекта е включено и транспортно фолио, с което поставянето е изключително лесно.Цвят: Бял, Черен, син,червен, сив металик Изработваме в..
5,99 лв.
Дан. основа: 5,99 лв.
Размери: Широк 13 см. Висок 15 см / размера може да се коригира по ваше желаниеУникални стикери за коли Лепенка за кола Малка пандаСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоВ комплекта е включено и транспортно фолио, с което поставянето е изключително лесно.Цвят: Бял, Черен, син,червен, ..
5,99 лв.
Дан. основа: 5,99 лв.
Размери: Ширина 17 см. Височина 12 см / размера може да се коригира по ваше желаниеУникални стикери за коли  Стикер Бременна жена в колата, моля пазете ме!Стикера е изработен от висококачествено PVC фолиоВ комплекта е включено и транспортно фолио, с което поставянето е изключително лесно.Ц..
5,99 лв.
Дан. основа: 5,99 лв.
Размери: Ширина 10 см. Височина 15 см / размера може да се коригира по ваше желаниеУникални стикери за коли  Бебе кайт сърфист в колатаСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоВ комплекта е включено и транспортно фолио, с което поставянето е изключително лесно.Цвят: Бял, Черен, син..
5,99 лв.
Дан. основа: 5,99 лв.
Размери: Ширина 27см. Височина 23 см / размера може да се коригира по ваше желаниеУникални стикери за коли  Стикер сърце с цветяСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоВ комплекта е включено и транспортно фолио, с което поставянето е изключително лесно.Цвят: Бял, Черен, син,ч..
11,99 лв.
Дан. основа: 11,99 лв.
Показани са от 1 до 12 от 30 резултата (3 страници)