Категории
Кошница

Стикери за Дами

В тази категория ще намерите много и разнообразни стикери за дами.

Бърза доставка на всички модели.

Изработка на стикери и по ваш дизайн.

Размерите и цветовете на стикерите може да се коригират по ваше желание.

Стикер Sexy Driver Стикер Sexy Driver
Нов
Kакво съдържа комплекта:1 бр. Стикер Sexy Driver Подходящ за всички модели Размер : Д: 11 см  Ш: 17 см Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което ..
5,99 лв.
Дан. основа: 5,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Don't touch my car стикерРазмер : Д: 10 см  Ш: 18 см  Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето става ..
5,99 лв.
Дан. основа: 5,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1  брой Забавен стикер Snowboard Girls do it betterВъзможност за изписване на име по ваше желаниеРазмер: Ш: 10 см Д: 17 см Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработени от висококачествено PVC фолио Avery DennisonСтикер без фон, изрязан по ..
5,99 лв.
Дан. основа: 5,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1  брой Жена шофьор и куче навигатор, забавен стикерВ полето за име ако не желаете да изписваме име, оставете празноРазмер: Ш: 19 см Д: 17 см Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработени от висококачествено PVC фолио Avery DennisonСтикер б..
5,99 лв.
Дан. основа: 5,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой  Princes on board, стикер със сърца и пеперудаРазмер : Д: 15 см  Ш: 17 см Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което пос..
5,99 лв.
Дан. основа: 5,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1  брой Забавен стикер "Паркирам, както мога Извинете!"В полето за име ако не желаете да изписваме име, оставете празноРазмер: Ш: 20 см Д: 9 см Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработени от висококачествено PVC фолио Avery DennisonСтикер..
5,99 лв.
Дан. основа: 5,99 лв.
Жена шофьор в колата Жена шофьор в колата
Хит
Kакво съдържа комплекта:1  брой Жена шофьор в колата с възможност да изпишем имеВ полето за име ако не желаете да изписваме име, оставете празноРазмер: Ш: 17 см Д: 11 см Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработени от висококачествено PVC фолио Avery DennisonСтик..
5,99 лв.
Дан. основа: 5,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Празен резервоар, стикер за капачката на резервоара, момиче дърпа стрелкаРазмер : Д: 10 см  Ш: 12 см Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспор..
4,99 лв.
Дан. основа: 4,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Забавен стикер Жена в колатаСтикерите може да ги залепите като един, а може и да си ги отрежете и да ги залепите отделно на различни места по колатаРазмер : Д: 10 см  Ш: 16 см Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от високок..
4,99 лв.
Дан. основа: 4,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Girl boss, Момиче шеф стикерРазмер : Д: 14 см  Ш: 16 см Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето става по- лесн..
4,99 лв.
Дан. основа: 4,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:2 броя  стикери Hello Kitty за лява и дясна страна на автомобилаРазмер : Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето став..
39,99 лв.
Дан. основа: 39,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой  Руса мацка зад волана!Размер : Д: 5 см  Ш: 60 смРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето става по- лесно. ..
9,99 лв.
Дан. основа: 9,99 лв.
Показани са от 1 до 12 от 62 резултата (6 страници)