Категории
Кошница

Стикери за Дами

В тази категория ще намерите много и разнообразни стикери за дами. Бърза доставка на всички модели. Изработка на стикери и по ваш дизайн. Размерите и цветовете на стикерите може да се коригират по ваше желание.

Размер: 20/15 см / размера може да се коригира по ваше желаниеСлед като направите поръчката наш консултант ще се свърже с вас за потвърждениеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоВ комплекта е включено и транспортно фолио, с което поставянето става по- лесно.Цвят: Бял, Черен, Сив металик,..
7,99 лв.
Дан. основа: 7,99 лв.
Размери: Широк 10 см. Висок 15 см / размера може да се коригира по ваше желаниеЗабавен стикер за кола мечеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоВ комплекта е включено и транспортно фолио, с което поставянето е изключително лесно.Цвят: Бял, Черен, син,червен, сив металик Изработваме в..
5,99 лв.
Дан. основа: 5,99 лв.
Размери: Широк 13 см. Висок 15 см / размера може да се коригира по ваше желаниеУникални стикери за коли Лепенка за кола Малка пандаСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоВ комплекта е включено и транспортно фолио, с което поставянето е изключително лесно.Цвят: Бял, Черен, син,червен, ..
5,99 лв.
Дан. основа: 5,99 лв.
Размери: Ширина 17 см. Височина 12 см / размера може да се коригира по ваше желаниеУникални стикери за коли  Стикер Бременна жена в колата, моля пазете ме!Стикера е изработен от висококачествено PVC фолиоВ комплекта е включено и транспортно фолио, с което поставянето е изключително лесно.Ц..
5,99 лв.
Дан. основа: 5,99 лв.
Размери: Ширина 10 см. Височина 15 см / размера може да се коригира по ваше желаниеУникални стикери за коли  Бебе кайт сърфист в колатаСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоВ комплекта е включено и транспортно фолио, с което поставянето е изключително лесно.Цвят: Бял, Черен, син..
5,99 лв.
Дан. основа: 5,99 лв.
Размери: Ширина 27см. Височина 23 см / размера може да се коригира по ваше желаниеУникални стикери за коли  Стикер сърце с цветяСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоВ комплекта е включено и транспортно фолио, с което поставянето е изключително лесно.Цвят: Бял, Черен, син,ч..
11,99 лв.
Дан. основа: 11,99 лв.
Размери: Ширина 50 см. Височина 49 см / размера може да се коригира по ваше желаниеУникални стикери за коли  Стикер за преден капак РозаСтикера е изработен от висококачествено PVC фолио В комплекта е включено и транспортно фолио, с което поставянето е изключително ле..
14,99 лв.
Дан. основа: 14,99 лв.
Размер: 50/7 смБърза доставка.Лесен за залепяне.Изработен от висококачествен, водоустойчив материал.Изрязан стикер по контур от пвц фолио без фон.За количества отстъпки.Изработваме и стикери за коли по ваш дизайн и идея.Размера на стикера за автомобил може да се коригира по ваша идея...
9,99 лв.
Дан. основа: 9,99 лв.
Размер 59/100 смБърза доставка.Размера може да се коригира по ваше желание.Изрязан стикер по контур без фон.Стикер направен в България.Лесен и удобен начин да прикриете драскотини или други несъвършенства по капака или просто да направите различен вашия автомобил...
26,99 лв.
Дан. основа: 26,99 лв.
Размер на стикера закола:  40/38 смВъзможност за корекция на цвета и размера по ваше желание.Бърза доставка на стикерите изработени от нас.Стикерите са изработени от висококачествен, водоустойчив материал.Безвредни за автомобила.Стикери изработени в България без фон...
14,00 лв.
Дан. основа: 14,00 лв.
Размер: 45/20 смБърза доставка.Размера и цвета на стикера за автомобил може да се коригират по ваше желание.Изрязан по контур от висококачествено фолио.Стикер направен в България.Изработваме много и различни стикери. За количества отстъпки...
13,99 лв.
Дан. основа: 13,99 лв.
Стикери за коли и автомобили.Размер на стикера 15/14 см.Бърза доставка на изработените от нас продукти.Изработваме и стикери по дизайн на клиента.Стикерите са направени в България от висококачествено фолио.Водоустойчиви, изрязано по контур без фон.За количества предлагаме и отстъпки...
7,00 лв.
Дан. основа: 7,00 лв.
Показани са от 1 до 12 от 24 резултата (2 страници)