Категории
Кошница

Стикери за Дами

В тази категория ще намерите много и разнообразни стикери за дами. Бърза доставка на всички модели. Изработка на стикери и по ваш дизайн. Размерите и цветовете на стикерите може да се коригират по ваше желание.

Sexy driver Bmw стикер секси шофьорка Sexy driver Bmw стикер секси шофьорка
Нов
Kакво съдържа комплекта:1 брой Sexy driver Bmw стикер секси шофьоркаРазмер : Д: 10 см  Ш: 17 смРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето става по- л..
4,99 лв.
Дан. основа: 4,99 лв.
Барби стикер за кола със сърца декорация Барби стикер за кола със сърца декорация
Нов
Kакво съдържа комплекта:1 брой Барби стикер за кола със сърца декорацияРазмер: Ш: 100 см Д: 35 см Стикера идва на две отделни частиРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработени от висококачествено PVC фолио Avery DennisonСтикер без фон, изрязан по контур.  Из..
19,99 лв.
Дан. основа: 19,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Забавен стикер Готино мамче в колатаРазмер: Ш: 16 см Д: 7 см Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработени от висококачествено PVC фолио Avery DennisonСтикер без фон, изрязан по контур.  Изработваме  стикери по ваш дизайн. ..
3,99 лв.
Дан. основа: 3,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Дявол и ангел седналиРазмер: Ш: 20 см Д: 7 см  Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработени от висококачествено PVC фолио Avery DennisonСтикер без фон, изрязан по контур.  Изработваме  стикери по ваш дизайн. За повече..
4,99 лв.
Дан. основа: 4,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:2 броя стикери Орнаменти със сърцаРазмер  : Д: 26 см  Ш: 40 cm / всеки от стикерите /Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контур. Върху стикера има и транспортно фолио, с кое..
19,99 лв.
Дан. основа: 19,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой  Забавен стикер Bitch insideРазмер  : Д: 17 см  Ш: 14 cm Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контур. Върху стикера има и транспортно фолио, с което поста..
4,99 лв.
Дан. основа: 4,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой  Внимание блондинка в колатаРазмер  : Д: 6 см  Ш: 20 cm Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контур. Върху стикера има и транспортно фолио, с което постав..
6,99 лв.
Дан. основа: 6,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой  Blond inside стикерРазмер  : Д: 18 см  Ш: 16 cm Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контур. Върху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето с..
4,99 лв.
Дан. основа: 4,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой  Цветя за преден капакРазмер  : Д: 60 см  Ш: 100 cm Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контур. Върху стикера има и транспортно фолио, с което поставянет..
25,99 лв.
Дан. основа: 25,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Стикер Boys are toysРазмер  : Д: 15 см  Ш: 17 cm Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контур. Върху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето става ..
4,99 лв.
Дан. основа: 4,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Стикер Real girls drive stickРазмер  : Д: 16 см  Ш: 16 cm Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контур. Върху стикера има и транспортно фолио, с което поставяне..
5,99 лв.
Дан. основа: 5,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Стикер Ангел и Демон с автоматиРазмер  : Д: 25 см  Ш: 18 cm Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контур. Върху стикера има и транспортно фолио, с което поставя..
12,99 лв.
Дан. основа: 12,99 лв.
Показани са от 1 до 12 от 48 резултата (4 страници)