Категории
Кошница

Стикери за Дами

В тази категория ще намерите много и разнообразни стикери за дами.

Бърза доставка на всички модели.

Изработка на стикери и по ваш дизайн.

Размерите и цветовете на стикерите може да се коригират по ваше желание.

Hello Beautiful - стикер за огледало на кола Hello Beautiful - стикер за огледало на кола
Нов
Какво съдържа комплекта:2 броя Hello Beautiful - стикери за огледало на колаРазмер: 10/1 см / всеки от стикерите /Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което пост..
6,99 лв.
Дан. основа: 6,99 лв.
Мястото на - стикер за кола с вашето име Мястото на - стикер за кола с вашето име
Нов
Какво съдържа комплекта:2 броя Стикери Мястото на - стикер за кола с вашето имеРазмер: 12/1 см / всеки от стикерите /Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което п..
6,99 лв.
Дан. основа: 6,99 лв.
Стикер Момичетата обичат риболов Стикер Момичетата обичат риболов
Нов
Какво съдържа комплекта:1 брой Стикер Момичетата обичат риболовРазмер: 20/24 смРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето става по- лесно. Израб..
5,99 лв.
Дан. основа: 5,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Black Angel, черен ангел сенник за колаРазмер  : Д: 19 см  Ш: 130 cmРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработени от висококачествено PVC фолио Avery DennisonСтикер с основа , изрязан по контур. Фолио Мат Изработваме  ..
29,99 лв.
Дан. основа: 29,99 лв.
Стикери Красива си и целувка, два броя Стикери Красива си и целувка, два броя
Хит
Kакво съдържа комплекта:2 броя Стикери Красива си и целувкаРазмер   : Д: 1,5 см  Ш: 10см  / всеки от стикеритеРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с..
5,99 лв.
Дан. основа: 5,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Queens are never late, забавен стикерРазмер : Д: 18 см  Ш: 14 смРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето става ..
8,99 лв.
Дан. основа: 8,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Стикер Bad girl on board, лошо момиче в колатаРазмер : Д: 17 см  Ш: 10 см  Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което по..
5,99 лв.
Дан. основа: 5,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 бр. Стикер Angel, ангелски крилаПодходящ за всички модели Размер : Д:11 см  Ш: 48 см Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с кое..
11,99 лв.
Дан. основа: 11,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 бр. Стикер Hoonigan girlПодходящ за всички модели Размер : Д: 13 см  Ш: 58 см Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което пост..
14,99 лв.
Дан. основа: 14,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 бр. Стикер Sexy Driver Подходящ за всички модели Размер : Д: 11 см  Ш: 17 см Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което ..
5,99 лв.
Дан. основа: 5,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Don't touch my car стикерРазмер : Д: 10 см  Ш: 18 см  Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето става ..
5,99 лв.
Дан. основа: 5,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1  брой Забавен стикер Snowboard Girls do it betterВъзможност за изписване на име по ваше желаниеРазмер: Ш: 10 см Д: 17 см Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработени от висококачествено PVC фолио Avery DennisonСтикер без фон, изрязан по ..
5,99 лв.
Дан. основа: 5,99 лв.
Показани са от 1 до 12 от 71 резултата (6 страници)