Категории
Кошница

Сенници

    • Голямо разнообразие на проекти за стикери и лепенки за коли и стени.
    • Тунинг стикери, състезателни, декорация за стени.
    • Поръчайте лесно и бързо от нашия онлайн магазин. 
    Жокера - сенник за кола
    Нов
    Kакво съдържа комплекта:1 брой Жокера - сенник за колаРазмер  : Д: 130 см  Ш: 19 cmРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработени от висококачествено PVC фолио Avery DennisonСтикер с основа,  букви изрязани по контурФолио Мат Изработваме  стикери по ..
    29,99 лв.
    Дан. основа: 29,99 лв.
    The Beast - сенник за кола
    Нов
    Kакво съдържа комплекта:1 брой The Beast - сенник за колаРазмер  : Д: 130 см  Ш: 19 cmРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработени от висококачествено PVC фолио Avery DennisonСтикер с основа,  букви изрязани по контурФолио Мат Изработваме  стикери ..
    29,99 лв.
    Дан. основа: 29,99 лв.
    Сенник за кола - Royal Stance
    Нов
    Kакво съдържа комплекта:1 брой Сенник за кола - Royal StanceРазмер  : Д: 130 см  Ш: 19 cmРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработени от висококачествено PVC фолио Avery DennisonСтикер с основа, с букви изрязано по контурФолио Мат Изработваме  стикери п..
    29,99 лв.
    Дан. основа: 29,99 лв.
    Сенник за кола - Racing
    Нов
    Kакво съдържа комплекта:1 брой Сенник за кола - RacingРазмер  : Д: 130 см  Ш: 19 cmРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработени от висококачествено PVC фолио Avery DennisonСтикер с основа, с букви изрязано по контурФолио Мат Изработваме  стикери по ваш ..
    29,99 лв.
    Дан. основа: 29,99 лв.
    Сенник за кола - Motosport
    Нов
    Kакво съдържа комплекта:1 брой Сенник за кола - Motosport Размер  : Д: 130 см  Ш: 19 cmРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработени от висококачествено PVC фолио Avery DennisonСтикер с основа, с букви изрязано по контурФолио Мат Изработваме  стикер..
    29,99 лв.
    Дан. основа: 29,99 лв.
    Сенник за кола - G Motor Сенник за кола - G Motor
    Нов
    Kакво съдържа комплекта:1 брой Сенник за кола - G motorРазмер  : Д: 130 см  Ш: 19 cmРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработени от висококачествено PVC фолио Avery DennisonСтикер с основа, с букви изрязано по контурФолио Мат Изработваме  стикери по ваш..
    29,99 лв.
    Дан. основа: 29,99 лв.
    Black Mamba сенник за кола
    Нов
    Kакво съдържа комплекта:1 брой Black Mamba сенник за колаРазмер  : Д: 130 см  Ш: 19 cmРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработени от висококачествено PVC фолио Avery DennisonСтикер с основа с букви изрязано по контурФолио Мат Изработваме  стикери по ва..
    29,99 лв.
    Дан. основа: 29,99 лв.
    Kакво съдържа комплекта:1 брой Сенник за вътрешно лепенеПолупрозрачно фолио с УВ защитаРазмер  : Д: 150см  Ш: 20 cmУниверсален продукт.Пази стъклото от счупване.Предпазва от силно нагряване.Не избледнява.Придава нов и модерен вид на автомобила.Цвят: Черен, преливащ. Изработваме  ..
    14,99 лв.
    Дан. основа: 14,99 лв.
    Kакво съдържа комплекта:1 брой Limited Edition прорязан сенник за колаБУКВИТЕ СА ПРОРЯЗАНИ ВЪВ ФОЛИОТО и  се вижда стъклотоРазмер  : Д: 130 см  Ш: 19 cmРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработени от висококачествено PVC фолио Avery DennisonСтикер без основа..
    29,99 лв.
    Дан. основа: 29,99 лв.
    Kакво съдържа комплекта:1 брой Limited Edition сенник за колаРазмер  : Д: 130 см  Ш: 19 cmРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработени от висококачествено PVC фолио Avery DennisonСтикер с основа , изрязан по контур. Фолио Мат Изработваме  стикери п..
    29,99 лв.
    Дан. основа: 29,99 лв.
    Kакво съдържа комплекта:1 брой Black Angel, черен ангел сенник за колаРазмер  : Д: 19 см  Ш: 130 cmРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработени от висококачествено PVC фолио Avery DennisonСтикер с основа , изрязан по контур. Фолио Мат Изработваме  ..
    29,99 лв.
    Дан. основа: 29,99 лв.
    Kакво съдържа комплекта:1 брой Сенник за Пежо, всички модели, универсаленРазмер  : Д: 19 см  Ш: 130 cmРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработени от висококачествено PVC фолио Avery DennisonСтикер с основа , изрязан по контур. Фолио Мат Изработваме&nbs..
    29,99 лв.
    Дан. основа: 29,99 лв.
    Показани са от 1 до 12 от 77 резултата (7 страници)