Категории
Кошница

Стикери за MERCEDES

  •  Голямо разнообразие на проекти за стикери и лепенки за коли и стени.
  • Тунинг стикери, състезателни, декорация за стени.
  • Поръчайте лесно и бързо от нашия онлайн магазин. 

Kакво съдържа комплекта:1 брой Sport racing Performance  стикер за МерцедесРазмер : Д: 6,5 см  Ш: 50 смРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поста..
14,99 лв.
Дан. основа: 14,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 броя Мерцедес E46 странични лентиРазмер : Д: 10 см  Ш: 180 см  /всяка от лентите/Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което п..
39,99 лв.
Дан. основа: 39,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 броя Стикер Sport mind Benzmotorsport и немско знамеРазмер : Д: 9 см  Ш: 29 см  Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с кое..
9,99 лв.
Дан. основа: 9,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 броя Стикер Sport mind Benzmotorsport , над фар, преден капакРазмер : Д: 7 см  Ш: 29 см  Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фол..
9,99 лв.
Дан. основа: 9,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:2 броя G class Мерцедес странични ленти Размер : 170/15 см всяка от лентитеРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето става п..
39,99 лв.
Дан. основа: 39,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Комплект странични стикери с надпис SportСтикера е подходящ за всеки модел автомобилРазмер : Д: 10 см  Ш: 28 см /всеки от стикерите/Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВъ..
12,99 лв.
Дан. основа: 12,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Едноцветен стикер Made in Germany, perfected in my garageСтикерите може да ги залепите като един, а може и да си ги отрежете и да ги залепите отделно на различни места по колатаРазмер : Д: 5 см  Ш: 20 см Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера..
4,99 лв.
Дан. основа: 4,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Стикер Made in Germany, perfected in my garageСтикерите може да ги залепите като един, а може и да си ги отрежете и да ги залепите отделно на различни места по колатаРазмер : Д: 5 см  Ш: 20 см Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработе..
6,99 лв.
Дан. основа: 6,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:2 броя Странични ленти за микробусРазмер : 200/15 см всяка от лентитеРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето става по- лесно.&n..
59,99 лв.
Дан. основа: 59,99 лв.
Комплект ленти за странични огледала Комплект ленти за странични огледала
Хит
КАКВО СЪДЪРЖА КОМПЛЕКТА:2 БРОЯ  ленти за странични огледала Размер: 20 / 2 см  / всеки от стикеритеРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикер без фонСтикера е изработен от висококачествено PVC фолио Изработваме  стикери по ваш дизайн. За повече информация ил..
5,99 лв.
Дан. основа: 5,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:2 броя German Sport , два броя стикериРазмер : Д: 9 см  Ш: 58 см /всеки от стикерите/Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставяне..
19,99 лв.
Дан. основа: 19,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:2 броя Кардиограма немско знаме странични огледалаРазмер  : Ш: 14 см  В: 4,5 см  /всеки от стикерите/Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контур. Върху стикера има и тра..
4,99 лв.
Дан. основа: 4,99 лв.
Показани са от 1 до 12 от 59 резултата (5 страници)