Категории
Кошница

Стикери за MERCEDES

  •  Голямо разнообразие на проекти за стикери и лепенки за коли и стени.
  • Тунинг стикери, състезателни, декорация за стени.
  • Поръчайте лесно и бързо от нашия онлайн магазин. 

Странични ленти за Мерцедес Sprinter
Нов
Kакво съдържа комплекта:2 броя Странични ленти за Мерцедес SprinterРазмер: 200/10 смРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето става по- лесно. ..
49,99 лв.
Дан. основа: 49,99 лв.
Странични ленти за микробус Мерцедес Странични ленти за микробус Мерцедес
Нов
Kакво съдържа комплекта:2 броя Странични ленти за микробус Мерцедес ВитоРазмер   : Д: 10 см  Ш: 180 см /всяка от лентите/ универсален размер, подходящ за всеки моделРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, из..
44,99 лв.
Дан. основа: 44,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Limited Edition прорязан сенник за колаБУКВИТЕ СА ПРОРЯЗАНИ ВЪВ ФОЛИОТО и  се вижда стъклотоРазмер  : Д: 130 см  Ш: 19 cmРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработени от висококачествено PVC фолио Avery DennisonСтикер без основа..
29,99 лв.
Дан. основа: 29,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Sport racing Performance  стикер за МерцедесРазмер : Д: 6,5 см  Ш: 50 смРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поста..
14,99 лв.
Дан. основа: 14,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 броя Мерцедес E46 странични лентиРазмер : Д: 10 см  Ш: 180 см  /всяка от лентите/Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което п..
39,99 лв.
Дан. основа: 39,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 броя Стикер Sport mind Benzmotorsport и немско знамеРазмер : Д: 9 см  Ш: 29 см  Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с кое..
9,99 лв.
Дан. основа: 9,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 броя Стикер Sport mind Benzmotorsport , над фар, преден капакРазмер : Д: 7 см  Ш: 29 см  Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фол..
9,99 лв.
Дан. основа: 9,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:2 броя G class Мерцедес странични ленти Размер : 170/15 см всяка от лентитеРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето става п..
39,99 лв.
Дан. основа: 39,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Комплект странични стикери с надпис SportСтикера е подходящ за всеки модел автомобилРазмер : Д: 10 см  Ш: 28 см /всеки от стикерите/Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВъ..
12,99 лв.
Дан. основа: 12,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Едноцветен стикер Made in Germany, perfected in my garageСтикерите може да ги залепите като един, а може и да си ги отрежете и да ги залепите отделно на различни места по колатаРазмер : Д: 5 см  Ш: 20 см Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера..
4,99 лв.
Дан. основа: 4,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Стикер Made in Germany, perfected in my garageСтикерите може да ги залепите като един, а може и да си ги отрежете и да ги залепите отделно на различни места по колатаРазмер : Д: 5 см  Ш: 20 см Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработе..
6,99 лв.
Дан. основа: 6,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:2 броя Странични ленти за микробусРазмер : 200/15 см всяка от лентитеРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето става по- лесно.&n..
59,99 лв.
Дан. основа: 59,99 лв.
Показани са от 1 до 12 от 62 резултата (6 страници)