Категории
Кошница

МАЛКИ ТЕНИСКИ

  • Тук ще намерите голямо разнообразие от уникални малки  тениски. Предлагаме бърза доставка и добро обслужване. 
  • Невероятен подарък, който може да направите за себе си или на приятел.
  • Качествени продукти. Всяка седмица нови предложения.
  • Всяка тениска е със закачалка и вендуза за залепяне.
  • Изработваме и малки тениски по ваш дизайн и идея.

Размер на тениската: Дължина 16 см. Височина 16 см Тази тениска е СУВЕНИРНА. Може да се залепи да виси на задно стъкло или просто да я оставите в колата. Малка тениска Татко е номер едноВ комплета има вендуза за залепване върху стъкло и закачалка Изработваме всякакви стикери по ваш ди..
9,99 лв.
Дан. основа: 9,99 лв.
Размер на тениската: Дължина 16 см. Височина 16 см Тази тениска е СУВЕНИРНА. Може да се залепи да виси на задно стъкло или просто да я оставите в колата.Малка тениска I love my Seat.В комплета има вендуза за залепване върху стъкло и закачалка Изработваме всякакви стикери по ваш дизайн. За ..
9,99 лв.
Дан. основа: 9,99 лв.
Размер на тениската: Широчина 16 см. Височина 16 см Тази тениска е СУВЕНИРНА. Може да се залепи да виси на задно стъкло или просто да я оставите в колата.Малка тениска за кола Супер мацка в колата със закачалка и вендузаВ комплета има вендуза за залепване върху стъкло и закачалка Изработва..
9,99 лв.
Дан. основа: 9,99 лв.
Размер на тениската: Широчина 16 см. Височина 16 см Тази тениска е СУВЕНИРНА. Може да се залепи да виси на задно стъкло или просто да я оставите в колата.Малка тениска Бебе звяр в колата със закачалка и вендузаВ комплета има вендуза за залепване върху стъкло и закачалка Изработваме всякакв..
9,99 лв.
Дан. основа: 9,99 лв.
Размер на тениската: Широчина 16 см. Височина 16 см Тази тениска е СУВЕНИРНА. Може да се залепи да виси на задно стъкло или просто да я оставите в колата.Малка тениска Мама е луда, не бибиткай със закачалка и вендузаВ комплета има вендуза за залепване върху стъкло и закачалка Изработваме в..
9,99 лв.
Дан. основа: 9,99 лв.
Размер на тениската: Дължина 16 см. Височина 16 см Тази тениска е СУВЕНИРНА. Може да се залепи да виси на задно стъкло или просто да я оставите в колата.Малка тениска Drink Like A FishВ комплета има вендуза за залепване върху стъкло и закачалка Изработваме всякакви стикери по ваш дизайн. З..
9,99 лв.
Дан. основа: 9,99 лв.
Размер на тениската: Дължина 16 см. Височина 16 см Тази тениска е СУВЕНИРНА. Може да се залепи да виси на задно стъкло или просто да я оставите в колата.Малака тениска за Пежо със забавен надпис.В комплета има вендуза за залепване за стъкло и закачалка Изработваме всякакви стикери по ваш д..
9,99 лв.
Дан. основа: 9,99 лв.
Показани са от 1 до 7 от 7 резултата (1 страници)