Категории
Кошница

Сноуборд скинове

                                                             

Най-добрите дизайни на сноуборд - това е интересна тема за всеки сноубордист, който иска да навакса най-новите тенденции. Светът на сноуборда е модерен и винаги блести с нови идеи. Всяка година всички производители представят своите най-добри дизайни на сноуборд за годината. В света на сноуборда няма силни тенденции или основен определящ тенденциите. В тази категория дизайните са иновативни и винаги нарушават правилата. Представяме най-добрите ни дизайни на сноуборд .Всяка година представяме нашата селекция от дизайни. Тази година всичко е различно, така че ще се опитаме да представим нашите акценти. Тази година анализирахме най-важните играчи в света на сноуборда като Burton, Arbor, Gnu, Nitro, K2, Ride, Libtech и други. Освен това всяка година ние следваме тенденциите в графичния дизайн, което оказва известно влияние върху дизайнерите на сноуборд. И последната част от нашия преглед са тенденциите в нашите продажби. Естествените модели никога не излизат от мода. Дървените шарки са модерни в света на графичния дизайн и засягат и сноуборда. Естествеността, смесена с фънки графики, са много вдъхновяващи. Решихме да добавим няколко живи цветове, за да направим дизайна по-игрив и стилен. Това е един от най-добрите дизайни на сноуборд за сезона. Ужасните, фънки и жизнени дизайни са популярни повече от 5 години. Всички сноубордисти са смели личности, които искат да се откроят от тълпата. Така че един от най-добрите дизайни на сноуборд е в стила на ужасите. Камуфлажната тенденция започна да нараства през 2021 г. и ще бъде модерна винаги , което означава, че ще я видите навсякъде дори върху сноубордове, якета, коли. Затова смятаме, че сноубордът с дигитална камуфлажна маска е един от най-добрите!

Kакво съдържа комплекта:1 комплект  пукнатини, стикери, каска за ски, сноуборд шлемовеРазмери:  Ш:15 см   В: 5  см   /средни размери за всеки от стикерите/Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработени от висококачествено PVC фолио Avery De..
9,99 лв.
Дан. основа: 9,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 комплект Звезден път,звезди ,стикери, каска за ски, сноуборд шлемовеРазмери:  Ш:15 см   В: 5  см   /средни размери за всеки от стикерите/Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработени от висококачествено PVC фолио Avery..
9,99 лв.
Дан. основа: 9,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 комплект Черепи ,стикери, каска за ски, сноуборд шлемове 12 брояРазмери:  Ш:4 см   В: 5  см   /средни размери за всеки от стикерите/Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработени от висококачествено PVC фолио Avery Denn..
9,99 лв.
Дан. основа: 9,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:2 броя Punisher,наказателя, каска за ски, сноубордРазмери:  Ш:8 см   В: 10  см   /всеки от стикерите/Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработени от висококачествено PVC фолио Avery DennisonСтикер без фон, изрязан по ко..
6,99 лв.
Дан. основа: 6,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Комплект стикери за каска, зимни спортовеРазмери:  Ш:   В:  см   Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработени от висококачествено PVC фолио Avery DennisonСтикер без фон, изрязан по контур.  Изработваме&..
11,99 лв.
Дан. основа: 11,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Персонален стикер с име за каска, ски , сноубордРазмери:  Ш: 17  В: 2 см   /размера може да варира в зависимост от името, което искате да изпишем/Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработени от висококачествено PVC фолио A..
4,99 лв.
Дан. основа: 4,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:Използваме наш специално разработен метод за защита на стикера от надраскване и от ниски температури.Специално фолио и ламинат за защита на цветовете и по -дълго задържане на пигментацията.Трислоен стикер1 брой Стикер за Сноуборд  червенос черно, Snowboard Wrap, Snow Rid..
69,99 лв.
Дан. основа: 69,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:Използваме наш специално разработен метод за защита на стикера от надраскване и от ниски температури.Специално фолио и ламинат за защита на цветовете и по -дълго задържане на пигментацията.Трислоен стикер1 брой Стикер за Сноуборд  Brain Graffiti , Snowboard Wrap, Snow Ri..
69,99 лв.
Дан. основа: 69,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:Използваме наш специално разработен метод за защита на стикера от надраскване и от ниски температури.Специално фолио и ламинат за защита на цветовете и по -дълго задържане на пигментацията.Трислоен стикер1 брой Стикер за Стикер за Сноуборд  Anime , Snowboard Wrap, Snow R..
69,99 лв.
Дан. основа: 69,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:Използваме наш специално разработен метод за защита на стикера от надраскване и от ниски температури.Специално фолио и ламинат за защита на цветовете и по -дълго задържане на пигментацията.Трислоен стикер1 брой Стикер за Сноуборд Japan Anime , Snowboard Wrap, Snow Riders1 бр...
69,99 лв.
Дан. основа: 69,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:Използваме наш специално разработен метод за защита на стикера от надраскване и от ниски температури.Специално фолио и ламинат за защита на цветовете и по -дълго задържане на пигментацията.Трислоен стикер1 брой Snow Riders  стикер за Сноуборд, Snowboard Wrap 1 бр. М..
69,99 лв.
Дан. основа: 69,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Зомби ръце стикер за сноуборд1 бр. Макетно ножче1 брой шпатулка Изработваме  стикери по ваш дизайн. За повече информация или поръчки на телефон 0876 336 096 или на email: severenpolios@gmail.com Доставка до 4 работни дниВидео как се поставя стикер: ..
69,99 лв.
Дан. основа: 69,99 лв.
Показани са от 1 до 12 от 15 резултата (2 страници)