Категории
Кошница

Стикери за камиони


Компас стикер за кемпери, караввани, микробуси Компас стикер за кемпери, караввани, микробуси
Нов
Какво съдържа комплекта:2 броя Компас стикер за кемпери, караввани, микробусиРазмер:Размер -  Ш: 51 см / В: 96 см   /всеки от стикерите/Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера ..
79,99 лв.
Дан. основа: 79,99 лв.
Стикер за микробус Очи Стикер за микробус Очи
Нов
Какво съдържа комплекта:1 брой Стикер за микробус Очи Размер -  Ш: 130см / В: 45см   Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето с..
39,99 лв.
Дан. основа: 39,99 лв.
Приключенски стикери за микробус Планина, компас, дървета Приключенски стикери за микробус Планина, компас, дървета
Нов
Какво съдържа комплекта:2 броя Приключенски стикери за микробус Планина, компас, дървета , Размер: Размер -  Ш: 138 см / В: 48 см   Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху ст..
79,99 лв.
Дан. основа: 79,99 лв.
Комплект странични стикери за микробус Папрат и патица Комплект странични стикери за микробус Папрат и патица
Нов
Kакво съдържа комплекта:2 броя странични стикери за микробус Папрат и патицаРазмер: 220 /44 см /всеки от стикерите / Размера може да се коригира по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което постав..
79,99 лв.
Дан. основа: 79,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Приключенски стикер за каравана, кемпер, микробусРазмер : Д: 30 см  Ш: 120 см  Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с коет..
29,99 лв.
Дан. основа: 29,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:3 броя Стикери за каравана, дълго ремарке, сляпо петно, angles mortsРазмери: 25/17 см /всеки от стикерите /Стикерите са изработени от висококачествено PVC фолио Avery DennisonСтикер с фон, отпечатан върху фолио.  Изработваме  стикери по ваш дизайн. За повече ин..
12,99 лв.
Дан. основа: 12,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:3 броя Стикери за кемпер, дълго ремарке, сляпо петно, angles mortsРазмери: 25/17 см /всеки от стикерите /Стикерите са изработени от висококачествено PVC фолио Avery DennisonСтикер с фон, отпечатан върху фолио.  Изработваме  стикери по ваш дизайн. За повече инфо..
12,99 лв.
Дан. основа: 12,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:3 броя Стикери за камион, дълго ремарке, сляпо петноРазмери: 25/17 см /всеки от стикерите /Стикерите са изработени от висококачествено PVC фолио Avery DennisonСтикер с фон, отпечатан върху фолио.  Изработваме  стикери по ваш дизайн. За повече информация или пор..
12,99 лв.
Дан. основа: 12,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:2 броя Странични ленти за Микробус с надпис Speed EditionРазмер : Д: 15 см  Ш: 200см  /всяка от лентите/Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспо..
59,99 лв.
Дан. основа: 59,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:2 броя Странични ленти за Микробус с надпис RacingРазмер : Д: 15 см  Ш: 220 см  /всяка от лентите/Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно ф..
59,99 лв.
Дан. основа: 59,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой  Надпис за предно стъкло на камионРазмер  :  Д: 11 см  Ш: 100 см  Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с ко..
19,99 лв.
Дан. основа: 19,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:2 броя Аз обичам България стикерРазмер : Д: 45 см  Ш: 5 см / всеки от стикерите /Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставян..
12,99 лв.
Дан. основа: 12,99 лв.
Показани са от 1 до 12 от 22 резултата (2 страници)