Категории
Кошница

Стикери с Вашето име

  • В тази категория ще откриете стикери , които може да сложите вашето име или това на приятел.
  • Стикерите са персонални и след консултация с нас ще ви бъдат изработени и зпратени в най-кратки срокове.
  • Стикерите за автомобили са иникални и не могат да бъдат сбъркани от никого.
  • Изработваме и стикери по изцяло ваша идея и дизайн.
  • Бърза доставка.

  Стикер с име, което да изпишем на вратата, кемпер, каравана Стикер с име, което да изпишем на вратата, кемпер, каравана
  Нов
  Какво съдържа комплекта:1 брой Стикер с име, което да изпишем на вратата, кемпер, караванаРазмер   Ш: 22 см / В: 20 см    Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера..
  9,99 лв.
  Дан. основа: 9,99 лв.
  Стикер с ваш надпис и перо Стикер с ваш надпис и перо
  Хит
  Kакво съдържа комплекта:1 бр. Стикер с ваш надпис и пероПодходящ за всички модели Размер : Д:14 см  Ш: 29 см Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което..
  9,99 лв.
  Дан. основа: 9,99 лв.
  Стикер с ваш надпис и ангелски крила Стикер с ваш надпис и ангелски крила
  Хит
  Kакво съдържа комплекта:1 бр. Стикер с ваш надпис и ангелски крилаПодходящ за всички модели Размер : Д:11 см  Ш: 48 см Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фоли..
  11,99 лв.
  Дан. основа: 11,99 лв.
  Kакво съдържа комплекта:1 брой Персонален стикер с вашия град, Sofia GangstersРазмери:  Ш: 16 см  В: 20 см  Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработени от висококачествено PVC фолио Avery DennisonСтикер без фон, изрязан по контур.  Изработвам..
  5,99 лв.
  Дан. основа: 5,99 лв.
  Kакво съдържа комплекта:4 броq  Карбонови стикери за прагове на автомобил с ваш надписРазмер за предните прагове : Д: 58 см  Ш: 7 см Размер за задните прагове : Д: 38 см  Ш: 7 см Размера може да се коригира и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСт..
  24,99 лв.
  Дан. основа: 24,99 лв.
  Kакво съдържа комплекта:1 брой  Персонален стикер за кола Owned by и Ваш надписРазмер : Д: 3 см  Ш: 30 см  /размера може да варира зависимост от дължината на надписа, който искате да изпишем /Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC ф..
  5,99 лв.
  Дан. основа: 5,99 лв.
  Kакво съдържа комплекта:1 брой Персонален стикер с вашите и на любимия човек инициалиРазмер : Д: 6 см  Ш: 20 см Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с ко..
  5,99 лв.
  Дан. основа: 5,99 лв.
  Kакво съдържа комплекта:2 броя Персонален стикер с ваш надпис, Елен в планинаРазмер : Д: 44 см  Ш: 58 см  /всеки от стикерите /Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспор..
  39,99 лв.
  Дан. основа: 39,99 лв.
  Kакво съдържа комплекта:1  брой Жена шофьор в колата с възможност да изпишем имеВ полето за име ако не желаете да изписваме име, оставете празноРазмер: Ш: 17 см Д: 11 см Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработени от висококачествено PVC фолио Avery DennisonСтик..
  5,99 лв.
  Дан. основа: 5,99 лв.
  Kакво съдържа комплекта:1 брой Стикер с вашето име и Калашник Ак-47Размер : Д: 13 см  Ш: 17 см Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето става ..
  6,99 лв.
  Дан. основа: 6,99 лв.
  Kакво съдържа комплекта:2 броя  Вълк единак с ваше име, стикери за колиРазмер : Д: 32 см  Ш: 180 см / всеки от стикерите /Ако желаете можем да изпишем и ваше име или надпис на стикераРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без..
  69,99 лв.
  Дан. основа: 69,99 лв.
  Персонален стикер с името на детето за момче Персонален стикер с името на детето за момче
  Хит
  Kакво съдържа комплекта:1  брой Персонален стикер с името на детето за момчеРазмер: Ш: 16 см Д: 10 см Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработени от висококачествено PVC фолио Avery DennisonСтикер без фон, изрязан по контур. Върху стикера има и транспортно ..
  5,99 лв.
  Дан. основа: 5,99 лв.
  Показани са от 1 до 12 от 34 резултата (3 страници)