Категории
Кошница

Стикери с Вашето име

  • В тази категория ще откриете стикери , които може да сложите вашето име или това на приятел.
  • Стикерите са персонални и след консултация с нас ще ви бъдат изработени и зпратени в най-кратки срокове.
  • Стикерите за автомобили са иникални и не могат да бъдат сбъркани от никого. Изработваме и стикери по изцяло ваша идея и дизайн. Бърза доставка.

Какво съдържа комплекта: 4 броя стикери с ваш хаштагРазмер: Д: 20см / В: 2,5 см  / ориентировъчен размер, зависи от името /Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио..
9,99 лв.
Дан. основа: 9,99 лв.
Какво съдържа комплекта: 2 броя стикери с вашето име и БГ флагРазмер: Д: 18 см / В: 3,5 см  / ориентировъчен размер, зависи от името /Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и трансп..
7,99 лв.
Дан. основа: 7,99 лв.
Какво съдържа комплекта:1 брой Стикер с името на вашето кучеРазмер: Ш:18см / В:10 смРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето става по- лесно. ..
6,99 лв.
Дан. основа: 6,99 лв.
Сенник с ваш надпис Сенник с ваш надпис
Хит
Какво съдържа комплекта:1 брой Сенник с ваш надписРазмер: 130/19 см Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикер с непрозрачен фонЗа външно залепянеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолио Изработваме  стикери по ваш дизайн. За повече информация или поръчки на телеф..
24,99 лв.
Дан. основа: 24,99 лв.
Instagram профил стикери Instagram профил стикери
Хит
В коментар към поръчката напишете профилаДва броя в комплектРазмер: 30/5см / размера може да се коригира по ваше желаниеСлед като направите поръчката наш консултант ще се свърже с вас за потвърждение Стикера е изработен от висококачествено PVC фолиоВ комплекта е включено и транспортно фолио, с ..
7,99 лв.
Дан. основа: 7,99 лв.
Размери: 45 см широк и 14 см висок / размера може да се коригира по ваше желаниеУникални стикери за коли Персонален стикер за предно стъкло с вашето имеСлед като направите поръчката ще се свържем с вас да уточним името Стикера е изработен от висококачествено PVC фолиоВ комплекта е включено..
11,99 лв.
Дан. основа: 11,99 лв.
Стикер Бебе в колата с Вашето име
Хит
Размер на всеки от стикерите: Дължина 10 см. Височина 16 см  / размера може да се коригира по ваше желаниеУникални стикери за коли  Стикер Бебе в колата с Вашето имеВ коментара към поръчката нпишете името и цвета, а ние ще го изпишем точно по начина,който сте го написалиСтикера е изра..
7,99 лв.
Дан. основа: 7,99 лв.
Стикер Вашият инстаграм профил
Хит
Размери: Ширина 22 см. Височина 5 см / размера зависи и от дължината на името, което искате да изпишем/2 броя в комплектаУникални стикери за коли Стикер Вашият инстаграм профил Стикера е изработен от висококачествено PVC фолиоВ комплекта е включено и транспортно фолио, с което поставянето ..
7,99 лв.
Дан. основа: 7,99 лв.
Размери: Ширина 39 см. Височина 7 см / размера може да се коригира по ваше желаниеУникални стикери за коли Персонален, закачлив стикер с вашето име Спазвай дистанцияСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоВ комплекта е включено и транспортно фолио, с което поставянето е изключителн..
9,99 лв.
Дан. основа: 9,99 лв.
Размери: Ширина 25 см. Височина 18 см / размера може да се коригира по ваше желаниеУникални стикери за коли  Стикер с Вашето име и два автомата, Стикера е изработен от висококачествено PVC фолио В комплекта е включено и транспортно фолио, с което поставянето е и..
9,99 лв.
Дан. основа: 9,99 лв.
При поръчка на стикера наш консултант ще се свърже с вас , за да разберем кои имена да изпишем.Стикера може да се използва за залепяне на сватбена кола или просто да покажете признателност към любим човек.Размер: 42/5 смБърза доставка и изработка.Изрязан стикер от фолио без фон.Висококачествено фоли..
9,99 лв.
Дан. основа: 9,99 лв.
Показани са от 1 до 12 от 12 резултата (1 страници)