Категории
Кошница

Стикери с Вашето име

  • В тази категория ще откриете стикери , които може да сложите вашето име или това на приятел.
  • Стикерите са персонални и след консултация с нас ще ви бъдат изработени и зпратени в най-кратки срокове.
  • Стикерите за автомобили са иникални и не могат да бъдат сбъркани от никого.
  • Изработваме и стикери по изцяло ваша идея и дизайн.
  • Бърза доставка.

  Персонален стикер с името на детето за момче Персонален стикер с името на детето за момче
  Нов
  Kакво съдържа комплекта:1  брой Персонален стикер с името на детето за момчеРазмер: Ш: 16 см Д: 10 см Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработени от висококачествено PVC фолио Avery DennisonСтикер без фон, изрязан по контур. Върху стикера има и транспортно ..
  5,99 лв.
  Дан. основа: 5,99 лв.
  Персонален стикер с името на детето за момиче Персонален стикер с името на детето за момиче
  Нов
  Kакво съдържа комплекта:1  брой Персонален стикер с името на детето за момичеРазмер: Ш: 16 см Д: 10 см Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработени от висококачествено PVC фолио Avery DennisonСтикер без фон, изрязан по контур. Върху стикера има и транспортно..
  5,99 лв.
  Дан. основа: 5,99 лв.
  В комплекта:1 брой малка тениска, 1 брой вендуза за залепване, 1 брой мини закачалкаРазмер на тениската: Дължина 16 см. Височина 16 см Тази тениска е СУВЕНИРНА. Може да се залепи да виси на задно стъкло или просто да я оставите в колата.Малка тениска с ваш надпис, модел колаВ комплета има венду..
  9,99 лв.
  Дан. основа: 9,99 лв.
  Kакво съдържа комплекта:1 брой Стикер за задно стъкло с ваш надписРазмер  : Ш: 70 /   Д: 8 смРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контур. Върху стикера има и транспортно фолио, с което поставян..
  12,99 лв.
  Дан. основа: 12,99 лв.
  Kакво съдържа комплекта:1 брой Сенник с вашето име и звезди НаказателяРазмер  : Д: 19 см  Ш: 130 cmРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработени от висококачествено PVC фолио Avery DennisonСтикер с фон, изрязан по контур.  Изработваме  стикери по ва..
  24,99 лв.
  Дан. основа: 24,99 лв.
  Kакво съдържа комплекта:1  брой Дете в колата с ваше име и маймункаРазмер: Ш: 17 см Д: 10 см Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработени от висококачествено PVC фолио Avery DennisonСтикер без фон, изрязан по контур. Върху стикера има и транспортно фолио, с ..
  5,99 лв.
  Дан. основа: 5,99 лв.
  Kакво съдържа комплекта:2 броя Герб с вашата буква стикерРазмер  : Д: 14 см  Ш: 12 cm  /всеки от стикерите/Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработени от висококачествено PVC фолио Avery DennisonСтикер без фон, изрязан по контур. Върху стикера има и тр..
  12,99 лв.
  Дан. основа: 12,99 лв.
  Kакво съдържа комплекта:1 брой Вашият зидиакален знакРазмер  : Д: 16 см  Ш: 16 cm  Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контур. Върху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето с..
  5,99 лв.
  Дан. основа: 5,99 лв.
  Kакво съдържа комплекта:2 броя Стикери за колело с имеРазмер  : Д: 20 см  Ш: 2,5 cm  /зависи и от името, което ще изпишем/Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контур. Върху стикера има и трансп..
  7,99 лв.
  Дан. основа: 7,99 лв.
  Kакво съдържа комплекта:1 брой Калашник Ак 47 с имеРазмер  : Д:70см  Ш: 10 cm  Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контур. Върху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето става..
  14,99 лв.
  Дан. основа: 14,99 лв.
  Какво съдържа комплекта: 2 броя стикери с вашето име, БГ флаг и кръвната групаРазмер: Д: 25 см / В: 3,5 см  / ориентировъчен размер, зависи от името /Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стик..
  7,99 лв.
  Дан. основа: 7,99 лв.
  Какво съдържа комплекта: 4 броя стикери с ваш хаштагРазмер: Д: 20см / В: 2,5 см  / ориентировъчен размер, зависи от името /Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио..
  9,99 лв.
  Дан. основа: 9,99 лв.
  Показани са от 1 до 12 от 23 резултата (2 страници)