Категории
Кошница

Стикери за джанти

Kакво съдържа комплекта:4 броя Стикери за джанти SportРазмер : Д: 2 см  Ш: 13Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето става по- лесно. Из..
4,99 лв.
Дан. основа: 4,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:4  броя GTI  стикери за джантиРазмер: Ш: 12 см Д: 1,5 см Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработени от висококачествено PVC фолио Avery DennisonСтикер без фон, изрязан по контур. ВАЙБЪР: 0876 336 096Върху стикера има и транспор..
4,99 лв.
Дан. основа: 4,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:4  броя Pro tuning  стикери за джантиСтикерите може да се залепят като едно цяло , а също така може и поотделноРазмер: Ш: 12 см Д: 1,5 см Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработени от висококачествено PVC фолио Avery DennisonСтикер ..
4,99 лв.
Дан. основа: 4,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:4  броя Fast forward  стикери за джантиСтикерите може да се залепят като едно цяло , а също така може и поотделноРазмер: Ш: 12 см Д: 1,5 см Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработени от висококачествено PVC фолио Avery DennisonСтике..
4,99 лв.
Дан. основа: 4,99 лв.
Стикери за джанти Sport Стикери за джанти Sport
Хит
Kакво съдържа комплекта:4 броя Стикери за джанти SportРазмер  : Д: 1 см  Ш: 10 cm   / всеки от стикерите /Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контур. Върху стикера има и транспортно фолио..
4,99 лв.
Дан. основа: 4,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:4 броя стикери за спирачните апарати според модела колаРазмер  : Д: 1,2 см  Ш: 9 cm Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контур. Върху стикера има и транспортно фолио..
5,99 лв.
Дан. основа: 5,99 лв.
Показани са от 1 до 6 от 6 резултата (1 страници)