Категории
Кошница

Стикери Бебе в колата

    • В тази категория ще откриете много и разнообразни стикери за коли с тематика Бебета.
    • Стикерите Бебе в колата се изработват от висококачествено фолио изрязано по контур и са без фон.
    • Бърза доставка в цялата страна. Изработваме и стикери по ваш дизайн с различни имена на бебета и деца.

    Kакво съдържа комплекта:1 брой Баща и син в колата, стикерРазмер : Д: 18 см  Ш: 16 см  Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето став..
    6,99 лв.
    Дан. основа: 6,99 лв.
    Kакво съдържа комплекта:1 брой Baby on board Lil Vader, Малък Вейдър Размер : Д: 18 см  Ш: 17 см  Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което ..
    5,99 лв.
    Дан. основа: 5,99 лв.
    Kакво съдържа комплекта:1 брой Бебе скиор, пингвин, скиРазмер : Д: 17 см  Ш: 10 см  Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето става п..
    5,99 лв.
    Дан. основа: 5,99 лв.
    Kакво съдържа комплекта:1 брой Предупредителен стикер, Деца в колата! Слонче с балониРазмери:  Ш: 9 см  В: 18  смРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработени от висококачествено PVC фолио Avery DennisonСтикер без фон, изрязан по контур.  Изработвам..
    5,99 лв.
    Дан. основа: 5,99 лв.
    Kакво съдържа комплекта:1 брой Little Panda on board, стикер, дете, бебе в колатаРазмери:  Ш: 15 см  В: 17 смРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработени от висококачествено PVC фолио Avery DennisonСтикер без фон, изрязан по контур.  Изработваме  с..
    5,99 лв.
    Дан. основа: 5,99 лв.
    Kакво съдържа комплекта:1 брой  Бебешка количка с балон стикерРазмер : Д: 17 см  Ш: 12 см Размера може да се коригира и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето става по-..
    5,99 лв.
    Дан. основа: 5,99 лв.
    Kакво съдържа комплекта:1 брой  Бебешко боди с надпис Baby on board стикерРазмер : Д: 17 см  Ш: 14 см Размера може да се коригира и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставяне..
    5,99 лв.
    Дан. основа: 5,99 лв.
    Kакво съдържа комплекта:1 брой Моля пазете ме, майка с дете в колата предупредителен стикерРазмер : Д: 16 см  Ш: 9 см Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с к..
    5,99 лв.
    Дан. основа: 5,99 лв.
    Kакво съдържа комплекта:1 брой Мама в колата с бебе предупредителен стикерРазмер : Д: 17 см  Ш: 10 см Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето..
    5,99 лв.
    Дан. основа: 5,99 лв.
    Kакво съдържа комплекта:1 брой Мама в колата предупредителен стикерРазмер : Д: 16 см  Ш: 10 см Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето става ..
    5,99 лв.
    Дан. основа: 5,99 лв.
    Kакво съдържа комплекта:1 брой  Внимание, бъдеща майка в колата!Размер : Д: 16 см  Ш: 16 см Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето став..
    5,99 лв.
    Дан. основа: 5,99 лв.
    Kакво съдържа комплекта:1 брой Брат и сестра в колата стикерРазмер : Д: 16 см  Ш: 12 смРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето става по- лесно.&nb..
    5,99 лв.
    Дан. основа: 5,99 лв.
    Показани са от 1 до 12 от 88 резултата (8 страници)