Категории
Кошница

Стикери за Ауди

  • Онлайн магазин с над 1000 модела стикери за коли
  • В тази категория ще намерите голямо разнообразие, както за Ауди така и за много други марки.
  • Изработваме и стикери по ваш дизайн и размер

Стикери за Ауди, кардиограма и модел кола Motorsport
Нов
Kакво съдържа комплекта:1 брой  Стикери за Ауди, кардиограма и модел кола MotorsportРазмер : Д: 7 см  Ш: 20 см  /всеки от стикерите /Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и тр..
6,99 лв.
Дан. основа: 6,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Комплект странични стикери с надпис SportСтикера е подходящ за всеки модел автомобилРазмер : Д: 10 см  Ш: 28 см /всеки от стикерите/Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВъ..
12,99 лв.
Дан. основа: 12,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Едноцветен стикер Made in Germany, perfected in my garageСтикерите може да ги залепите като един, а може и да си ги отрежете и да ги залепите отделно на различни места по колатаРазмер : Д: 5 см  Ш: 20 см Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера..
4,99 лв.
Дан. основа: 4,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Стикер Made in Germany, perfected in my garageСтикерите може да ги залепите като един, а може и да си ги отрежете и да ги залепите отделно на различни места по колатаРазмер : Д: 5 см  Ш: 20 см Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработе..
6,99 лв.
Дан. основа: 6,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:2 броя Странични ленти за Audi TT Размер : Д: 10 см  Ш: 160 см /всеки от стикерите/Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което постав..
34,99 лв.
Дан. основа: 34,99 лв.
КАКВО СЪДЪРЖА КОМПЛЕКТА:2 БРОЯ  ленти за странични огледала Размер: 20 / 2 см  / всеки от стикеритеРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикер без фонСтикера е изработен от висококачествено PVC фолио Изработваме  стикери по ваш дизайн. За повече информация ил..
5,99 лв.
Дан. основа: 5,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Dope стикерРазмер : Д: 10 см  Ш: 17 см Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето става по- лесно. Изработва..
4,99 лв.
Дан. основа: 4,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:2 броя German Sport , два броя стикериРазмер : Д: 9 см  Ш: 58 см /всеки от стикерите/Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставяне..
14,99 лв.
Дан. основа: 14,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Ауди покер играч стикер за колаРазмер : Д: 13 см  Ш: 16 см Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето става по- л..
4,99 лв.
Дан. основа: 4,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Dont touch my car стикер за колаРазмер : Д: 13 см  Ш: 16 см Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето става по- ..
4,99 лв.
Дан. основа: 4,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Стикер Гекон и неговите следиРазмер : Д: 10 см  Ш: 25 см Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето става по- лес..
5,99 лв.
Дан. основа: 5,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:2 броя I love my Audi A1, Ауди стикери за модел А1Размер : Д: 5 см  Ш: 15 см /всеки от стикерите/Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с кое..
7,99 лв.
Дан. основа: 7,99 лв.
Показани са от 1 до 12 от 77 резултата (7 страници)