Категории
Кошница

Стикери за Ауди

  • Онлайн магазин с над 1000 модела стикери за коли
  • В тази категория ще намерите голямо разнообразие, както за Ауди така и за много други марки.
  • Изработваме и стикери по ваш дизайн и размер

Sport mind стикер A3 sport
Нов
Kакво съдържа комплекта:1 брой  Sport mind стикер A3 sportРазмер : Д: 10 см  Ш: 29 см  Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето став..
9,99 лв.
Дан. основа: 9,99 лв.
Странични ленти Racing за Ауди А3 Странични ленти Racing за Ауди А3
Нов
Kакво съдържа комплекта:2 броя  Странични ленти Racing за Ауди А3Размер : Д: 10 см  Ш: 180 см  /всяка от лентите/Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с к..
39,99 лв.
Дан. основа: 39,99 лв.
Sport mind стикер Speed Tracker
Нов
Kакво съдържа комплекта:1 брой  Sport mind стикер Speed TrackerРазмер : Д: 10 см  Ш: 29 см  Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето..
9,99 лв.
Дан. основа: 9,99 лв.
Лента, стикер за преден капак А3
Нов
Kакво съдържа комплекта:1 брой  Лента, стикер за преден капак А3Размер : Д: 130 см  Ш: 19 см  Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставяне..
19,99 лв.
Дан. основа: 19,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:4 броя Карбонови стикери Гушер , прагове на автомобилРазмер за предните прагове : Д: 58 см  Ш: 7 см Размер за задните прагове : Д: 38 см  Ш: 7 см Размера може да се коригира и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер с ка..
24,99 лв.
Дан. основа: 24,99 лв.
Стикери за Ауди, кардиограма и модел кола Motorsport
Хит
Kакво съдържа комплекта:1 брой  Стикери за Ауди, кардиограма и модел кола MotorsportРазмер : Д: 7 см  Ш: 20 см  /всеки от стикерите /Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и тр..
6,99 лв.
Дан. основа: 6,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Комплект странични стикери с надпис SportСтикера е подходящ за всеки модел автомобилРазмер : Д: 10 см  Ш: 28 см /всеки от стикерите/Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВъ..
12,99 лв.
Дан. основа: 12,99 лв.
Едноцветен стикер Made in Germany, perfected in my garage Едноцветен стикер Made in Germany, perfected in my garage
Хит
Kакво съдържа комплекта:1 брой Едноцветен стикер Made in Germany, perfected in my garageСтикерите може да ги залепите като един, а може и да си ги отрежете и да ги залепите отделно на различни места по колатаРазмер : Д: 5 см  Ш: 20 см Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера..
4,99 лв.
Дан. основа: 4,99 лв.
Стикер Made in Germany, perfected in my garage Стикер Made in Germany, perfected in my garage
Хит
Kакво съдържа комплекта:1 брой Стикер Made in Germany, perfected in my garageСтикерите може да ги залепите като един, а може и да си ги отрежете и да ги залепите отделно на различни места по колатаРазмер : Д: 5 см  Ш: 20 см Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработе..
6,99 лв.
Дан. основа: 6,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:2 броя Странични ленти за Audi TT Размер : Д: 10 см  Ш: 160 см /всеки от стикерите/Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което постав..
34,99 лв.
Дан. основа: 34,99 лв.
КАКВО СЪДЪРЖА КОМПЛЕКТА:2 БРОЯ  ленти за странични огледала Размер: 20 / 2 см  / всеки от стикеритеРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикер без фонСтикера е изработен от висококачествено PVC фолио Изработваме  стикери по ваш дизайн. За повече информация ил..
5,99 лв.
Дан. основа: 5,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Dope стикерРазмер : Д: 10 см  Ш: 17 см Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето става по- лесно. Изработва..
4,99 лв.
Дан. основа: 4,99 лв.
Показани са от 1 до 12 от 82 резултата (7 страници)