Категории
Кошница

Деца в колата

  • Детски предупредителени стикери. Изработени от висококачествено ПВЦ фолио с трайност на фолиото до 3 години. 
  • В тази категория ще откриете забавни стикери и изображения за автомобили.
  • Разнообразете вашия автомобил с един интересен стикер. 
  • Стикер , с който може да сигнализирате на останалите водачи , че трябва вниматлно да се отнасят с вашия автомобил.
Забавен стикер Деца в колата Забавен стикер Деца в колата
Нов Хит
Kакво съдържа комплекта:1 брой Забавен стикер Деца в колатаРазмер : Д: 13 см  Ш: 17смРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето става по- лесно...
5,99 лв.
Дан. основа: 5,99 лв.
Деца в колата за момчета, детски стикер за кола Деца в колата за момчета, детски стикер за кола
Нов
Kакво съдържа комплекта:1 брой Деца в колата за момчета, детски стикер за колаРазмер : Д: 17 см  Ш: 17 смРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставян..
6,99 лв.
Дан. основа: 6,99 лв.
Предупредителен стикер, Деца в колата! Слонче с балони Предупредителен стикер, Деца в колата! Слонче с балони
Хит
Kакво съдържа комплекта:1 брой Предупредителен стикер, Деца в колата! Слонче с балониРазмери:  Ш: 9 см  В: 18  смРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработени от висококачествено PVC фолио Avery DennisonСтикер без фон, изрязан по контур.  Изработвам..
5,99 лв.
Дан. основа: 5,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1  брой Дете скиор в колата Възможност за изписване на име по ваше желаниеРазмер: Ш: 14 см Д: 17 см Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработени от висококачествено PVC фолио Avery DennisonСтикер без фон, изрязан по контур. Върху..
5,99 лв.
Дан. основа: 5,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1  брой Деца в колата, мече върху облак и звездиВъзможност за изписване на име по ваше желаниеРазмер: Ш: 13 см Д: 17 см Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработени от висококачествено PVC фолио Avery DennisonСтикер без фон, изрязан по кон..
5,99 лв.
Дан. основа: 5,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1  брой Бамби, детски стикер за колаВъзможност за изписване на име по ваше желаниеРазмер: Ш: 9 см Д: 17 см Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработени от висококачествено PVC фолио Avery DennisonСтикер без фон, изрязан по контур. Вър..
5,99 лв.
Дан. основа: 5,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой  Princes on board, стикер със сърца и пеперудаРазмер : Д: 15 см  Ш: 17 см Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което пос..
5,99 лв.
Дан. основа: 5,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1  брой Братя в колата, по-голям и по-малъкРазмер: Ш: 17 см Д: 14 см Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработени от висококачествено PVC фолио Avery DennisonСтикер без фон, изрязан по контур. Върху стикера има и транспортно фолио, с ..
5,99 лв.
Дан. основа: 5,99 лв.
Персонален стикер с името на детето за момче Персонален стикер с името на детето за момче
Хит
Kакво съдържа комплекта:1  брой Персонален стикер с името на детето за момчеРазмер: Ш: 16 см Д: 10 см Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработени от висококачествено PVC фолио Avery DennisonСтикер без фон, изрязан по контур. Върху стикера има и транспортно ..
5,99 лв.
Дан. основа: 5,99 лв.
Персонален стикер с името на детето за момиче Персонален стикер с името на детето за момиче
Хит
Kакво съдържа комплекта:1  брой Персонален стикер с името на детето за момичеРазмер: Ш: 16 см Д: 10 см Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработени от висококачествено PVC фолио Avery DennisonСтикер без фон, изрязан по контур. Върху стикера има и транспортно..
5,99 лв.
Дан. основа: 5,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1  брой Деца в колата, момче и момиче Рено, БМВ, Ауди, ФолксвагенРазмер: Ш: 16 см Д: 10 см Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработени от висококачествено PVC фолио Avery DennisonСтикер без фон, изрязан по контур. Върху стикера има и..
5,99 лв.
Дан. основа: 5,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1  брой Дете в колата с ваше име и маймункаРазмер: Ш: 17 см Д: 10 см Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработени от висококачествено PVC фолио Avery DennisonСтикер без фон, изрязан по контур. Върху стикера има и транспортно фолио, с ..
5,99 лв.
Дан. основа: 5,99 лв.
Показани са от 1 до 12 от 20 резултата (2 страници)