Категории
Кошница

Деца в колата

  • Детски предупредителени стикери. Изработени от висококачествено ПВЦ фолио с трайност на фолиото до 3 години. 
  • В тази категория ще откриете забавни стикери и изображения за автомобили.
  • Разнообразете вашия автомобил с един интересен стикер. 
  • Стикер , с който може да сигнализирате на останалите водачи , че трябва вниматлно да се отнасят с вашия автомобил.
Kакво съдържа комплекта:1  брой Персонален стикер с името на детето за момчеРазмер: Ш: 16 см Д: 10 см Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработени от висококачествено PVC фолио Avery DennisonСтикер без фон, изрязан по контур. Върху стикера има и транспортно ..
5,99 лв.
Дан. основа: 5,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1  брой Персонален стикер с името на детето за момичеРазмер: Ш: 16 см Д: 10 см Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработени от висококачествено PVC фолио Avery DennisonСтикер без фон, изрязан по контур. Върху стикера има и транспортно..
5,99 лв.
Дан. основа: 5,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1  брой Деца в колата, момче и момиче Рено, БМВ, Ауди, ФолксвагенРазмер: Ш: 16 см Д: 10 см Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработени от висококачествено PVC фолио Avery DennisonСтикер без фон, изрязан по контур. Върху стикера има и..
5,99 лв.
Дан. основа: 5,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1  брой Дете в колата с ваше име и маймункаРазмер: Ш: 17 см Д: 10 см Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработени от висококачествено PVC фолио Avery DennisonСтикер без фон, изрязан по контур. Върху стикера има и транспортно фолио, с ..
5,99 лв.
Дан. основа: 5,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1  брой Братя в колатаРазмер: Ш: 16 см Д: 10 см Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработени от висококачествено PVC фолио Avery DennisonСтикер без фон, изрязан по контур. Върху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето ста..
5,99 лв.
Дан. основа: 5,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1  брой Стикер Момиче джедай в колатаРазмер: Ш: 16 см Д: 14 см Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработени от висококачествено PVC фолио Avery DennisonСтикер без фон, изрязан по контур. Върху стикера има и транспортно фолио, с което ..
4,99 лв.
Дан. основа: 4,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1  брой Брат и сестра в колатаРазмер: Ш: 16 см Д: 10 см Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработени от висококачествено PVC фолио Avery DennisonСтикер без фон, изрязан по контур. Върху стикера има и транспортно фолио, с което поставя..
4,99 лв.
Дан. основа: 4,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1  брой Стикер Майка на момчетаРазмер: Ш: 16 см Д: 10 см Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработени от висококачествено PVC фолио Avery DennisonСтикер без фон, изрязан по контур. Върху стикера има и транспортно фолио, с което постав..
4,99 лв.
Дан. основа: 4,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1  брой Стикер Дете в колата с ваше имеРазмер: Ш: 10 см Д: 16 см Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработени от висококачествено PVC фолио Avery DennisonСтикер без фон, изрязан по контур. Върху стикера има и транспортно фолио, с коет..
4,99 лв.
Дан. основа: 4,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Little princessРазмер  : Д: 14 см  Ш: 16 cmРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработени от висококачествено PVC фолио Avery DennisonСтикер без фон, изрязан по контур. Върху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето с..
5,99 лв.
Дан. основа: 5,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Малки нинджи в колатаРазмер  : Д: 17 см  Ш: 18 cm  Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контур. Върху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето ст..
5,99 лв.
Дан. основа: 5,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Стикер Нинджа в колатаРазмер  : Д: 17 см  Ш: 16 cmРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контур. Върху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето става по- лес..
5,99 лв.
Дан. основа: 5,99 лв.
Показани са от 1 до 12 от 12 резултата (1 страници)