Категории
Кошница

Стикери за Mitsubishi

В нашия онлайн магазин ще откриете богата гама от стикери за коли и стени.

В тази категория предлагаме стикери за Митсубиши.

Бърза доставка на над 10 000 модела изработени от висококачествено фолио.

Изработваме и стикери по дизайн и идея на клиента.

Телефон за бързи поръчки и информация 0876 336 096 или e-mail : severenpolios@gmail.com

Sport mind Motor sport Japan, Mazda, Nissan, Mitsubishi Sport mind Motor sport Japan, Mazda, Nissan, Mitsubishi
Нов
Kакво съдържа комплекта:1 брой Sport mind Motor sport Japan, Mazda, Nissan, MitsubishiРазмер : Д: 9 см  Ш: 29 см Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с к..
9,99 лв.
Дан. основа: 9,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Едноцветен стикер Made in Japan, perfected in my garageСтикерите може да ги залепите като един, а може и да си ги отрежете и да ги залепите отделно на различни места по колатаРазмер : Д: 5 см  Ш: 20 см Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е..
4,99 лв.
Дан. основа: 4,99 лв.
КАКВО СЪДЪРЖА КОМПЛЕКТА:2 БРОЯ  ленти за странични огледала Размер: 20 / 2 см  / всеки от стикеритеРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикер без фонСтикера е изработен от висококачествено PVC фолио Изработваме  стикери по ваш дизайн. За повече информация ил..
5,99 лв.
Дан. основа: 5,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Комплект Монстъри за Мицубиши PajeroРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето става по- лесно. Изработваме  стик..
29,99 лв.
Дан. основа: 29,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:2 броя Странични ленти за джип, лява и дясна страна Мицубиши PajeroРазмери: 200 / 10 cm / всяка от лентитеРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработени от висококачествено PVC фолио Avery DennisonСтикер без фон, изрязан по контур.  Изработв..
39,99 лв.
Дан. основа: 39,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:2 броя Странични ленти за джип, лява и дясна страна Мицубиши OutlanderРазмери: 200 / 10 cm / всяка от лентитеРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработени от висококачествено PVC фолио Avery DennisonСтикер без фон, изрязан по контур.  Израб..
39,99 лв.
Дан. основа: 39,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:2 броя V6 3000 ECi Multi  стикери за джип Мицубиши PajeroРазмери: 57/3 cmРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработени от висококачествено PVC фолио Avery DennisonСтикер без фон, изрязан по контур.  Изработваме  стикери по ваш диз..
9,99 лв.
Дан. основа: 9,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:2 брой Intercooler turbo  стикери за джип МицубишиРазмери: 40/2,5 cmРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработени от висококачествено PVC фолио Avery DennisonСтикер без фон, изрязан по контур.  Изработваме  стикери по ваш дизайн. ..
9,99 лв.
Дан. основа: 9,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:2 броя Тунинг стикери за японски автомобили, марки, логаРазмер: Ш: 20 см Д: 40 см / всеки от комплектите /Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработени от висококачествено PVC фолио Avery DennisonСтикер без фон, изрязан по контур.  Изработв..
19,99 лв.
Дан. основа: 19,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Сенник Japan power Размер  : Д: 19 см  Ш: 130 cmРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработени от висококачествено PVC фолио Avery DennisonСтикер с фон, изрязан по контур.  Изработваме  стикери по ваш дизайн. За по..
24,99 лв.
Дан. основа: 24,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1  брой Стикер Carpe Diem Цени мигаРазмер: 50/14 смВъзможност да се лепи, както отвътре така и отвънРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработени от висококачествено PVC фолио Avery DennisonСтикер без фон, изрязан по контур. Върху стикера и..
11,99 лв.
Дан. основа: 11,99 лв.
Комплект стикери Съзвездие Комплект стикери Съзвездие
-33 %
Kакво съдържа комплекта:1  Комплект стикери СъзвездиеРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработени от висококачествено PVC фолио Avery DennisonСтикер без фон, изрязан по контур. Върху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето става по- лесно. Израб..
39,99 лв. 59,99 лв.
Дан. основа: 39,99 лв.
Показани са от 1 до 12 от 44 резултата (4 страници)