Категории
Кошница

Стикери 4x4

Тук ще намерите стикери 4Х4. Прекрасен начин да разнообразите външността на своя автомобил. Подходящи са за планински автомобили. Устойчиви на външни условия. Изработени от висококачествено фолио.

Стикери комплект за Офроуд
Нов
КАКВО СЪДЪРЖА КОМПЛЕКТА:1 БРОЙ Стикер Компас размер 59/59 см2 броя стикери за страничните врати 100/37 смРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикер без фонСтикера е изработен от висококачествено PVC фолио Изработваме  стикери по ваш дизайн. За повече информация или поръчки..
39,99 лв.
Дан. основа: 39,99 лв.
Стикери за Нисан x terra 2 броя Стикери за Нисан x terra 2 броя
Нов
Размер: 35 см ВСЕКИ ОТ СТИКЕРИТЕ / размера може да се коригира по ваше желаниеДва Броя в комплект Стикери за Нисан x terra 2 брояСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоВ комплекта е включено и транспортно фолио, с което поставянето става по- лесно. Изработваме  стикери по ва..
13,99 лв.
Дан. основа: 13,99 лв.
Офроуд военни звезди стикери Офроуд военни звезди стикери
Нов -20 %
Размер: 29/29 см ВСЕКИ ОТ СТИКЕРИТЕ / размера може да се коригира по ваше желаниеДва Броя в комплект Офроуд военни звезди стикериСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоВ комплекта е включено и транспортно фолио, с което поставянето става по- лесно. Изработваме  стикери по ва..
15,99 лв. 19,99 лв.
Дан. основа: 15,99 лв.
Offroad стикери Не ме следвай Offroad стикери Не ме следвай
Нов
Какво съдържа комплекта:2 броя за лява и дясна страна Размер: 32/32 см / всеки от стикерите /Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикери без фонСлед като направите поръчката наш консултант ще се свърже с вас за потвърждение Стикера е изработен от висококачествено PVC фолиоВърху..
19,99 лв.
Дан. основа: 19,99 лв.
Какво съдържа комплекта:2 броя стикери с размер 41/29 cmРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСлед като направите поръчката наш консултант ще се свърже с вас за потвърждение Стикера е изработен от висококачествено PVC фолиоВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето ста..
23,99 лв.
Дан. основа: 23,99 лв.
Какво съдържа комплекта:1 брой сенник с размер 130/19 cmРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСлед като направите поръчката наш консултант ще се свърже с вас за потвърждение Стикера е изработен от висококачествено PVC фолиоВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето ста..
24,99 лв.
Дан. основа: 24,99 лв.
Какво съдържа комплекта:2 бр стикер с размер 33/9 смРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСлед като направите поръчката наш консултант ще се свърже с вас за потвърждение Стикера е изработен от висококачествено PVC фолиоВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето става п..
15,99 лв.
Дан. основа: 15,99 лв.
Какво съдържа комплекта:2 бр. 4х4 - 27/7 см всеки от стикерите2 бр. Надпис KIA SPortage с планиниски връх - 87/26 см - всеки от стикерите1 бр. Компас с размер -  58/58 смРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСлед като направите поръчката наш консултант ще се свърже с вас за потвържден..
34,99 лв.
Дан. основа: 34,99 лв.
Offroad стикери "Не ме следвай!" Offroad стикери "Не ме следвай!"
Хит
Размер: 15/15 см / размера може да се коригира по ваше желаниеДВА БРОЯ В КОМПЛЕКТАСлед като направите поръчката наш консултант ще се свърже с вас за потвърждениеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоВ комплекта е включено и транспортно фолио, с което поставянето става по- лесно.Цвят: Бял,..
6,99 лв.
Дан. основа: 6,99 лв.
Размер: 48/30 см / размера може да се коригира по ваше желаниеСлед като направите поръчката наш консултант ще се свърже с вас за потвърждениеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоВ комплекта е включено и транспортно фолио, с което поставянето става по- лесно.Цвят: Бял, Черен, Сив металик,..
12,99 лв.
Дан. основа: 12,99 лв.
Размер: 20/22 см / размера може да се коригира по ваше желаниеСлед като направите поръчката наш консултант ще се свърже с вас за потвърждениеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоВ комплекта е включено и транспортно фолио, с което поставянето става по- лесно.Цвят: Бял, Черен, Сив металик,..
5,99 лв.
Дан. основа: 5,99 лв.
Военни звезди стикери за коли
Хит
Размер: 40/40 см ВСЕКИ ОТ СТИКЕРИТЕ / размера може да се коригира по ваше желаниеДва Броя в комплектСлед като направите поръчката наш консултант ще се свърже с вас за потвърждениеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоВ комплекта е включено и транспортно фолио, с което поставянето става по..
19,99 лв.
Дан. основа: 19,99 лв.
Показани са от 1 до 12 от 38 резултата (4 страници)