Категории
Кошница

Забавни стикери / JDM

  •  Голямо разнообразие на проекти за стикери и лепенки за коли и стени.
  • Тунинг стикери, състезателни, декорация за стени.
  • Поръчайте лесно и бързо от нашия онлайн магазин. 

Kакво съдържа комплекта:1 брой Назад момичета, татко е зает, забавен стикерРазмер : Д: 18 см  Ш: 15 см  Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което..
7,99 лв.
Дан. основа: 7,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Dope стикер, прагове, задно стъклоРазмери: 20/5 см Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработени от висококачествено PVC фолио Avery DennisonСтикер без фон, изрязан по контур.  Изработваме  стикери по ваш дизайн. За повече ..
4,99 лв.
Дан. основа: 4,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой  Проблем - решение , забавен стикер за колаРазмер : Д: 9 см  Ш: 19 см  Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което п..
5,99 лв.
Дан. основа: 5,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой  Млад шофьор и да свириш по-бързо няма да стане!Размер : Д: 10 см  Ш: 27 см  Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с к..
5,99 лв.
Дан. основа: 5,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой  Забавен стикер "99 % Ангел и 1 % Лудост"Размер : Д: 16 см  Ш: 18 см Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставян..
5,99 лв.
Дан. основа: 5,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Financial mistake стикер, предно стъкло на автомобилРазмер : Д: 5 см  Ш: 45 см Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което пос..
10,99 лв.
Дан. основа: 10,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Forever love, стикер за колаРазмер : Д: 7 см  Ш: 30 см Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето става по- лесно..
7,99 лв.
Дан. основа: 7,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Момче подарява цветеРазмер : Д: 10 см  Ш: 16 смРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето става по- лесно. Израбо..
4,99 лв.
Дан. основа: 4,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Show me your TTs  стикерРазмер : Д: 16 см  Ш: 16 смРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето става по- лесно.&nb..
4,99 лв.
Дан. основа: 4,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой King  стикер с коронаРазмер : Д: 10 см  Ш: 16 смРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето става по- лесно. ..
4,99 лв.
Дан. основа: 4,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой  Блондинка в колата, внимание!Размер : Д: 17 см  Ш: 14смРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето става по- лесн..
5,99 лв.
Дан. основа: 5,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Учител в колата, стикер за автомобилРазмер : Д: 8 см  Ш: 22 см Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето става п..
4,99 лв.
Дан. основа: 4,99 лв.
Показани са от 1 до 12 от 292 резултата (25 страници)