Категории
Кошница

Забавни стикери / JDM

  •  Голямо разнообразие на проекти за стикери и лепенки за коли и стени.
  • Тунинг стикери, състезателни, декорация за стени.
  • Поръчайте лесно и бързо от нашия онлайн магазин. 

Стикер Череп с маска Стикер Череп с маска
Нов
Какво съдържа комплекта: 1 брой Стикер Череп с маскаРазмер: Ш:  12 см / Д: 17 см  Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето став..
4,99 лв.
Дан. основа: 4,99 лв.
Стикер 100% електрическа кола Стикер 100% електрическа кола
Нов
Какво съдържа комплекта: 1 брой стикер 100% електрическа колаРазмер: Ш:  22 см / Д: 3 см  Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето с..
3,99 лв.
Дан. основа: 3,99 лв.
Стикер Тигрови нокти Стикер Тигрови нокти
Нов
Какво съдържа комплекта:1 брой Стикер Тигрови ноктиРазмер:  23 см / 35 смРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето става по- лесно. Израбо..
10,99 лв.
Дан. основа: 10,99 лв.
Стикер Жена съм паркирам, както мога Стикер Жена съм паркирам, както мога
Нов
Какво съдържа комплекта:1 брой Стикер La vita e bellaРазмер:  25/8 смРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето става по- лесно. Изработвам..
5,99 лв.
Дан. основа: 5,99 лв.
Стикер La vita e bella Стикер La vita e bella
Нов
Какво съдържа комплекта:1 брой Стикер La vita e bellaРазмер:Размер S - 28 / 5 смРазмер L -  40 / 8 см  Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което ..
5,99 лв.
Дан. основа: 5,99 лв.
Стикер респект за всички Стикер респект за всички
Нов
Какво съдържа комплекта:1 брой Стикер респект за всичкиРазмер: 17/10 см Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето става по- лесно. Из..
5,99 лв.
Дан. основа: 5,99 лв.
Стикер Внимание Дрифт Стикер Внимание Дрифт
Нов
Какво съдържа комплекта:1 брой Стикер Внимание ДрифтРазмер: Ш: 15 см / В: 15 см  Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето става по- лесно..
4,99 лв.
Дан. основа: 4,99 лв.
Стикер Next Level Стикер Next Level
Нов
Какво съдържа комплекта:1 брой Стикер Next LevelРазмер: Д: 60см / В: 7 см  Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето става по- лесно. ..
10,99 лв.
Дан. основа: 10,99 лв.
Стикер Radioactive Motorsport Стикер Radioactive Motorsport
Нов
Какво съдържа комплекта:1 брой Стикер Radioactive MotorsportРазмер: Д: 40см / В: 6 см  Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето става по-..
9,99 лв.
Дан. основа: 9,99 лв.
Стикер Крал в колата Стикер Крал в колата
Нов
Какво съдържа комплекта:1 брой Стикер Крал в колатаРазмер: Д: 70см / В: 21 см  Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето става по- лесно.&..
14,99 лв.
Дан. основа: 14,99 лв.
Стикер Кралица в колата Стикер Кралица в колата
Нов
Какво съдържа комплекта:1 брой Стикер Кралица в колатаРазмер: Д: 70см / В: 21 см  Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето става по- лесн..
14,99 лв.
Дан. основа: 14,99 лв.
Стикер Send nudes Стикер Send nudes
Нов
Какво съдържа комплекта:1 брой Стикер Send nudesРазмер: Д: 18 см / В: 16 смРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето става по- лесно. Изработва..
5,99 лв.
Дан. основа: 5,99 лв.
Показани са от 1 до 12 от 249 резултата (21 страници)