Категории
Кошница

Стикери за дома

 Голямо разнообразие на проекти за стикери и лепенки за коли и стени.Тунинг стикери, състезателни, декорация за стени. Поръчайте лесно и бързо от нашия онлайн магазин. 

Kакво съдържа комплекта:1 брой Think Big, стикер за стена, мотивацияРазмер : Д: 20 см  Ш: 80 cmРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето става ..
19,99 лв.
Дан. основа: 19,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Стикер за стена Think greenРазмер : Д: 30 см  Ш: 58 cmРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето става по- лесно...
19,99 лв.
Дан. основа: 19,99 лв.
КАКВО СЪДЪРЖА КОМПЛЕКТА:1брой Забавен стикер за тоалетна Keep me cleanРазмер : Д: 28 см  Ш: 30 см Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикери без фон, изрязан по контурСтикера е изработен от висококачествено PVC фолио Изработваме  стикери по ваш дизайн. За повече инфо..
9,99 лв.
Дан. основа: 9,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Welcome to the game room стикер за стена S Размер  : Д: 38 см Ш: 40 cm L Размер  : Д: 58 см  Ш:  60cm Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контур.&..
14,99 лв.
Дан. основа: 14,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Стикер електрическа крушка с цветяS Размер  : Д: 35 см Ш: 58 cm L Размер  : Д: 58 см  Ш:  90 cm Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контур. Върху ..
14,99 лв.
Дан. основа: 14,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Сито човече стикер за хладилникРазмер  : подходящ за всеки хладилникРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контур. Върху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето ..
11,99 лв.
Дан. основа: 11,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Пия вино стикер за хладилникРазмер  : подходящ за всеки хладилникРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контур. Върху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето ста..
11,99 лв.
Дан. основа: 11,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Стикер за хладилник  Пия кафеРазмер  : подходящ за всеки хладилникРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контур. Върху стикера има и транспортно фолио, с което поставяне..
11,99 лв.
Дан. основа: 11,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Стикер за хладилник  Гладни смеРазмер  : подходящ за всеки хладилникРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контур. Върху стикера има и транспортно фолио, с което поставя..
11,99 лв.
Дан. основа: 11,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Стикер за хладилник  Love клон дървоРазмер  : Д: 60 см  Ш: 18 cm Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контур. Върху стикера има и транспортно фолио, с което ..
12,99 лв.
Дан. основа: 12,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Стикер за хладилник Цветя сърцаРазмер  : Д: 60 см  Ш: 29 cm Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контур. Върху стикера има и транспортно фолио, с което поставянет..
14,99 лв.
Дан. основа: 14,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Стикер за хладилник Me & YouРазмер  : Д: 15 см  Ш: 26 cm Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контур. Върху стикера има и транспортно фолио, с което поставяне..
6,99 лв.
Дан. основа: 6,99 лв.
Показани са от 1 до 12 от 44 резултата (4 страници)