Категории
Кошница

Стикери за дома

 Голямо разнообразие на проекти за стикери и лепенки за коли и стени.Тунинг стикери, състезателни, декорация за стени. Поръчайте лесно и бързо от нашия онлайн магазин. 

Kакво съдържа комплекта:1 брой Сито човече стикер за хладилникРазмер  : подходящ за всеки хладилникРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контур. Върху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето ..
11,99 лв.
Дан. основа: 11,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Пия вино стикер за хладилникРазмер  : подходящ за всеки хладилникРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контур. Върху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето ста..
11,99 лв.
Дан. основа: 11,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Стикер за хладилник  Пия кафеРазмер  : подходящ за всеки хладилникРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контур. Върху стикера има и транспортно фолио, с което поставяне..
11,99 лв.
Дан. основа: 11,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Стикер за хладилник  Гладни смеРазмер  : подходящ за всеки хладилникРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контур. Върху стикера има и транспортно фолио, с което поставя..
11,99 лв.
Дан. основа: 11,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Стикер за хладилник  Love клон дървоРазмер  : Д: 60 см  Ш: 18 cm Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контур. Върху стикера има и транспортно фолио, с което ..
12,99 лв.
Дан. основа: 12,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Стикер за хладилник Цветя сърцаРазмер  : Д: 60 см  Ш: 29 cm Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контур. Върху стикера има и транспортно фолио, с което поставянет..
14,99 лв.
Дан. основа: 14,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Стикер за хладилник Me & YouРазмер  : Д: 15 см  Ш: 26 cm Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контур. Върху стикера има и транспортно фолио, с което поставяне..
6,99 лв.
Дан. основа: 6,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Стикер електрическа крушка с цветяРазмер  : Д: 68 см  40: 15 cm Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контур. Върху стикера има и транспортно фолио, с което постав..
14,99 лв.
Дан. основа: 14,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:Комплект Стикери за КоледаРазмер Малки  Снежинки  : Д: 10 см  Ш: 10 cm  Размер Големи  Снежинки  : Д: 16 см  Ш: 19 cm  Размер Тигърче : Д: 25 см  Ш: 23 cmРазмер Елени: Д: 11 см  Ш: 16 cmРазмерите може да се коригират..
19,99 лв.
Дан. основа: 19,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Стикер първа крачкаРазмер S : Д: 20 см  Ш: 15 cmРазмер L:  Д: 60 см Ш: 45 смРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер с черен фон, изрязан по контур. Външно залепянеВърху стикера има и транспо..
6,99 лв.
Дан. основа: 6,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Стикер за стена Home сърцеРазмер : Д: 70 см / Ш: 70 cmРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето става по- лесно...
19,99 лв.
Дан. основа: 19,99 лв.
КАКВО СЪДЪРЖА КОМПЛЕКТА:1 БРОЙ Use the force стикер за тоалетна вратаРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикери без фон, изрязан по контурСтикера е изработен от висококачествено PVC фолио Изработваме  стикери по ваш дизайн. За повече информация или поръчки на телефон 0876..
6,99 лв.
Дан. основа: 6,99 лв.
Показани са от 1 до 12 от 42 резултата (4 страници)