Категории
Кошница

Патриотични стикери

Патриотични стикери. В тази категория ще намерите стикери с патриотично съдържание. 

Стикер за кола - Свобода Христо Ботев Стикер за кола - Свобода Христо Ботев
Нов
Kакво съдържа комплекта:1 брой Стикер за кола - Свобода Христо БотевРазмер    Ш: 25 см В: 12 смРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработени от висококачествено PVC фолио Avery DennisonСтикер без фон, изрязан по контур. Върху стикера няма транспортно фолио, л..
7,99 лв.
Дан. основа: 7,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 бр. Шипка-безсмъртие, стикер за колаПодходящ за всички гладки повърхностиРазмер : Д: 16 см  Ш: 17 см Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има транспортно фол..
5,99 лв.
Дан. основа: 5,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой България над всичко, патриотичен сенник  за колаРазмер  : Д: 19 см  Ш: 130 cmРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработени от висококачествено PVC фолио Avery DennisonСтикер с основа , изрязан по контур. Фолио Мат Изра..
24,99 лв.
Дан. основа: 24,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой   Патриотичени стикер Свобода или смърт ШипкаРазмер S : Д: 15 см  Ш: 20 см  Размер L :  Д: 32 см  Ш: 47 см  Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон..
5,99 лв.
Дан. основа: 5,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:2 броя  Патриотичени стикер Земя напоена с кръв не се продаваРазмер : Д: 38 см  Ш: 58 см  /всеки от стикерите /Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и ..
39,99 лв.
Дан. основа: 39,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Аз обичам България стикерРазмер : Д: 22 см  Ш: 4 см Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето става по- лес..
4,99 лв.
Дан. основа: 4,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Левски, патриотичен стикер с подпис на АпостолаРазмер : Д: 21 см  Ш: 10 см Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което по..
5,99 лв.
Дан. основа: 5,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Sport mind стикер български авто-мото спортСтикерите може да ги залепите като един, а може и да си ги отрежете и да ги залепите отделно на различни места по колатаРазмер : Д: 10 см  Ш: 28 см Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е израб..
9,99 лв.
Дан. основа: 9,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:2 броя Странични ленти, стикери за кола с древен български символРазмер : Д: 10 см  Ш: 170 смРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което п..
39,99 лв.
Дан. основа: 39,99 лв.
Знакът на рода Дуло е събирателен образ на връзката на човека с Бога, Слънцето, Вселената и Природата. Използван е като символ на управляващата династия за да се подчертае връзката на владетелите с Бога.Първичното значение на IYI е Върховна сила, Божествена сила. Поради тази прич..
4,99 лв.
Дан. основа: 4,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:2 броя Военни стикери с български герб, Българска армияРазмер : Д: 50 см  Ш: 50 смРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето ..
39,99 лв.
Дан. основа: 39,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой  Военен стикер БългарияРазмер : Д: 58 см  Ш: 58 смРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето става по- лесно.&nbs..
24,99 лв.
Дан. основа: 24,99 лв.
Показани са от 1 до 12 от 26 резултата (3 страници)