Категории
Кошница

Патриотични стикери

Патриотични стикери. В тази категория ще намерите стикери с патриотично съдържание. 

Странични ленти, стикери за кола с древен български символ
Нов
Kакво съдържа комплекта:2 броя Странични ленти, стикери за кола с древен български символРазмер : Д: 10 см  Ш: 170 смРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което п..
39,99 лв.
Дан. основа: 39,99 лв.
Дискретен стикер за закрила и божествена сила , знакът на рода "Дуло" Дискретен стикер за закрила и божествена сила , знакът на рода "Дуло"
Нов
Знакът на рода Дуло е събирателен образ на връзката на човека с Бога, Слънцето, Вселената и Природата. Използван е като символ на управляващата династия за да се подчертае връзката на владетелите с Бога.Първичното значение на IYI е Върховна сила, Божествена сила. Поради тази прич..
4,99 лв.
Дан. основа: 4,99 лв.
 Комплект Военни стикери с български герб, Българска армия  Комплект Военни стикери с български герб, Българска армия
Нов
Kакво съдържа комплекта:2 броя Военни стикери с български герб, Българска армияРазмер : Д: 50 см  Ш: 50 смРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето ..
39,99 лв.
Дан. основа: 39,99 лв.
 Военен стикер България, Българска армия  Военен стикер България, Българска армия
Нов
Kакво съдържа комплекта:1 брой  Военен стикер БългарияРазмер : Д: 58 см  Ш: 58 смРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето става по- лесно.&nbs..
24,99 лв.
Дан. основа: 24,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:2 броя Кардиограма България странични огледалаРазмер  : Ш: 14 см  В: 4,5 см  /всеки от стикерите/Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контур. Върху стикера има и транспо..
4,99 лв.
Дан. основа: 4,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Левски и Ботев , България над всичкоРазмер  : 28 см / 15 смРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контур. Върху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето става по-..
12,99 лв.
Дан. основа: 12,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой стикер Дела трябват, а не думиРазмер    Ш: 70 см Д: 50 смРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработени от висококачествено PVC фолио Avery DennisonСтикер без фон, изрязан по контур. Върху стикера няма транспортно фолио, лепи се ..
15,99 лв.
Дан. основа: 15,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Патриотичен стикер ЗаедноРазмер : Д: 20 см  Ш: 18 cmРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето става по- лесно.&n..
7,99 лв.
Дан. основа: 7,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Юмрук счупил оковаРазмер : Д: 20 см  Ш: 20 cmРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето става по- лесно. Изр..
7,99 лв.
Дан. основа: 7,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Патриотичен стикер ОковиРазмер : Д: 20 см  Ш: 20 cmРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето става по- лесно.&nb..
7,99 лв.
Дан. основа: 7,99 лв.
Какво съдържа комплекта:1 брой Стикер България над всичкоРазмер: Ш: 26 см / В: 10 см  Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето става..
6,99 лв.
Дан. основа: 6,99 лв.
Какво съдържа комплекта:1 брой Патриотичен стикер Горд българинРазмер: Ш: 30 см / В: 4 см  Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето става..
6,99 лв.
Дан. основа: 6,99 лв.
Показани са от 1 до 12 от 18 резултата (2 страници)