Категории
Кошница

Социални медии

В тази категория сме подбрали за вас стикери за социалните медии. Инстаграм, Фейсбук, Туйтър и др. Може да използвате всеки един от нашите стикери да популяризирате себе си или вашият бизнес!

Snap chat профил 2 броя Snap chat профил 2 броя
Нов
Какво съдържа комплекта:Snap chat профил 2 брояРазмер: Ш:  25 см / Д: 3,5 см  размера е ориентировъчен, зависи от името на профилаРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортн..
7,99 лв.
Дан. основа: 7,99 лв.
Tik tok профил 2 броя Tik tok профил 2 броя
Нов
Какво съдържа комплекта:2 броя  Tik tok профил 2 брояРазмер: Ш:  25 см / Д: 3,5 см  размера е ориентировъчен, зависи от името на профилаРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера ..
7,99 лв.
Дан. основа: 7,99 лв.
Facebook профил 2 броя Facebook профил 2 броя
Нов
Какво съдържа комплекта:2 броя  Facebook профилРазмер: Ш:  25 см / Д: 3,5 см  размера е ориентировъчен, зависи от името на профилаРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и ..
7,99 лв.
Дан. основа: 7,99 лв.
Instagram профил стикери Instagram профил стикери
Хит
В коментар към поръчката напишете профилаДва броя в комплектРазмер: 30/5см / размера може да се коригира по ваше желаниеСлед като направите поръчката наш консултант ще се свърже с вас за потвърждение Стикера е изработен от висококачествено PVC фолиоВ комплекта е включено и транспортно фолио, с ..
7,99 лв.
Дан. основа: 7,99 лв.
Стикер Вашият инстаграм профил
Хит
Размери: Ширина 22 см. Височина 5 см / размера зависи и от дължината на името, което искате да изпишем/2 броя в комплектаУникални стикери за коли Стикер Вашият инстаграм профил Стикера е изработен от висококачествено PVC фолиоВ комплекта е включено и транспортно фолио, с което поставянето ..
7,99 лв.
Дан. основа: 7,99 лв.
Показани са от 1 до 5 от 5 резултата (1 страници)