Категории
Кошница

Стикери за Учебни коли

Стикери за Учебни коли

Kакво съдържа комплекта:1  брой Опасни товари стикерРазмер: Ш: 16 см Д: 16 см Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработени от висококачествено PVC фолио Avery DennisonСтикер с фон, изрязан по контур.  Изработваме  стикери по ваш дизайн. За повече и..
2,99 лв.
Дан. основа: 2,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:2  броя Странични стикери за учебна кола Телефон, категория на учебната школаРазмер: Ш: 55 см Д: 32 см / всеки от стикерите /Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработени от висококачествено PVC фолио Avery DennisonСтикер без фон, изрязан п..
29,99 лв.
Дан. основа: 29,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1  брой Внимание, спирам рязко!Размер: Ш: 90 см Д: 5 см Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработени от висококачествено PVC фолио Avery DennisonСтикер без фон, изрязан по контур. Върху стикера има и транспортно фолио, с което поставя..
9,99 лв.
Дан. основа: 9,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1  брой Стикер Учебен автомобилРазмер: Ш: 15 см Д: 13 см Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработени от висококачествено PVC фолио Avery DennisonСтикер с фон, изрязан по контур.  Изработваме  стикери по ваш дизайн. За повеч..
5,99 лв.
Дан. основа: 5,99 лв.
Показани са от 1 до 4 от 4 резултата (1 страници)