Категории
Кошница

Рекламни надписи за кола

  • Рекламните ни стикери са изключително полезни ако искате бързо и лесно да достигнете до потенциални клиенти.
  • Надписите може да бъдат поставени, както на стъкло така и по целия автомобил. Така бързо хората ще научат за услугите , които предлагате.
  • Превърнетте вашият автомобил в подвижно рекламно пано, което ще се забелязва от всеки на пътя.
  • Лесен и евтин  начин за  реклама.

Kакво съдържа комплекта:Рекламен надпис с вашите данниПодходящ за всички модели Размер : Размера се определя след консултация с васЦената е за м2 След като направите поръчка, наш консултант ще се свърже с вас за уточняване на заявения размер и текстСтикера е изработен от висококачествено P..
24,99 лв.
Дан. основа: 24,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Рекламен надпис за вашата фирма, задно стъкло на атомобилРазмери:  Ш: 80 см  В: 30 см   Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработени от висококачествено PVC фолио Avery DennisonСтикер без фон, изрязан по контур.  ..
24,99 лв.
Дан. основа: 24,99 лв.
Най-ефективният начин да рекламирате бизнеса си е нашето предложение. Ще изработим за вас комплект от стикери за лява и дясна врата на автомибила.Можем да изпишем Име на фирма, услуги , които предлагате, телефон , адрес , интернет страница и всичко друго , което желаете. Наш представител ще се свърж..
34,99 лв.
Дан. основа: 34,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:2 броя Домашен ремонт, строителни услуги, стикериРазмер : Д: 44 см  Ш: 58 см / всеки от стикерите /Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио..
39,99 лв.
Дан. основа: 39,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:2 броя Стикери за автосервиз, сервиз за коли, с ваше име и телефон. Стикерите са за лява и дясна странаРазмер : Д: 40 см  Ш: 58 см / всеки от стикерите /Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, ..
39,99 лв.
Дан. основа: 39,99 лв.
Показани са от 1 до 5 от 5 резултата (1 страници)