Категории
Кошница

Предупредителни стикери

  • Стикери бременни в колата, кола под специално наблюдение, предупредителени стикери, инвалидни стикери и много други!
  • В тази категория ще намерите стикери за вашия автомобил , които ще помогнат да информирате участниците в движението за вашето положение!
  • Изработени са от висококачествено пвц фолио и не са отпечатани с мастила. Това ги прави издражливи на всякакви външни условия.
  • Не вредят на боята на колата по никакъв начин. Лесни за поставяне от всеки.
Kакво съдържа комплекта:1 брой I am doctor, super power, стикер докторРазмер : 16/12 смВъншно лепенеРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето става по- л..
4,99 лв.
Дан. основа: 4,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Стикер Doctor, доктор сърцеРазмер : 15/14 смВъншно лепенеРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето става по- лесно. И..
4,99 лв.
Дан. основа: 4,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Стикер ЛекарРазмер : 11/11 смВъншно лепенеРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето става по- лесно. Изработваме ..
3,99 лв.
Дан. основа: 3,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Стикер за моля пазете ме , инвалидни стикериРазмер: Ш: 13 см Д: 16 смРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработени от висококачествено PVC фолио Avery DennisonСтикер без фон, изрязан по контур.  Изработваме  стикери по ваш дизай..
4,99 лв.
Дан. основа: 4,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Стикер за хора в неравностойно положение, инвалидни стикериРазмер: Ш: 15 см Д: 15 смРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработени от висококачествено PVC фолио Avery DennisonСтикер с фон, изрязан по контур.  Изработваме  стикери..
4,99 лв.
Дан. основа: 4,99 лв.
Kакво съдържа комплекта:1 брой Стикер за хора в неравностойно положениеРазмер: Ш: 15 см Д: 15 смРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработени от висококачествено PVC фолио Avery DennisonСтикер с фон, изрязан по контур.  Изработваме  стикери по ваш дизайн. За ..
4,99 лв.
Дан. основа: 4,99 лв.
Показани са от 1 до 6 от 6 резултата (1 страници)