Категории
Кошница

Стикери за OPEL

    •  Голямо разнообразие на проекти за стикери и лепенки за коли и стени.
    • Тунинг стикери, състезателни, декорация за стени.
    • Поръчайте лесно и бързо от нашия онлайн магазин. 
    Комплект странични ленти
    Нов
    Комплект странични лентиKакво съдържа комплекта:2 броя  странични лентиРазмер : Д: 10 см  Ш: 180 см  / всяка от лентите /Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фо..
    39,99 лв.
    Дан. основа: 39,99 лв.
    Комплект ленти за Опел Зафира Комплект ленти за Опел Зафира
    Нов
    Комплект ленти за Опел ЗафираKакво съдържа комплекта:2 броя  ленти за Опел ЗафираРазмер : Д: 10 см  Ш: 180 см  / всяка от лентите /Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и тран..
    39,99 лв.
    Дан. основа: 39,99 лв.
    Дявол с пика и рога Дявол с пика и рога
    Нов
    Kакво съдържа комплекта:1 брой Дявол с пика и рогаРазмер : Д: 13 см  Ш: 15 смРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето става по- лесно. Из..
    5,99 лв.
    Дан. основа: 5,99 лв.
    Kакво съдържа комплекта:2 броя   ленти за Opel Corsa, странични и преден капакРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето става по- лесно. И..
    49,99 лв.
    Дан. основа: 49,99 лв.
    Kакво съдържа комплекта:2 броя  Странични ленти за Opel Размер : Д: 10 см  Ш: 180 см  /всяка от лентите/Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което..
    39,99 лв.
    Дан. основа: 39,99 лв.
    Kакво съдържа комплекта:1 брой Сенник подходящ за Опел АстраРазмер  : Д: 19 см  Ш: 130 cmРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработени от висококачествено PVC фолио Avery DennisonСтикер с основа , изрязан по контур. Фолио Мат Изработваме  стикери по..
    29,99 лв.
    Дан. основа: 29,99 лв.
    Kакво съдържа комплекта:2 броя I love my Opel Vectra стикериРазмери:  Ш: 18 см   В: 5 см /всеки от стикерите/Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработени от висококачествено PVC фолио Avery DennisonСтикер без фон, изрязан по контур.  Изработваме&nb..
    7,99 лв.
    Дан. основа: 7,99 лв.
    Kакво съдържа комплекта:2 броя I love my Opel insignia, стикерРазмери:  Ш: 18 см   В: 5 см /всеки от стикерите/Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработени от висококачествено PVC фолио Avery DennisonСтикер без фон, изрязан по контур.  Изработваме&..
    7,99 лв.
    Дан. основа: 7,99 лв.
    Kакво съдържа комплекта:1 брой  Sport mind Corsa стикер, Опел КорсаРазмери:  Ш: 29 см   В: 10 смРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработени от висококачествено PVC фолио Avery DennisonСтикер без фон, изрязан по контур.  Изработваме  стик..
    9,99 лв.
    Дан. основа: 9,99 лв.
    Kакво съдържа комплекта:2 броя Стикери за странични огледала СпортРазмери:  Ш: 15 см   В: 5 смРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработени от висококачествено PVC фолио Avery DennisonСтикер без фон, изрязан по контур.  Изработваме  стикери по ..
    5,99 лв.
    Дан. основа: 5,99 лв.
    Kакво съдържа комплекта:2 броя  стикери подходящ за Опел ФронтераРазмер : Д: 21 см  Ш: 30 см  /всеки от стикерите /Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с..
    14,99 лв.
    Дан. основа: 14,99 лв.
    Kакво съдържа комплекта:2 броя стикери за Опел Фронтера Диво прасе 4х4Стикери за лява и дясна страна на автомобилаРазмер : Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с к..
    64,99 лв.
    Дан. основа: 64,99 лв.
    Показани са от 1 до 12 от 70 резултата (6 страници)