Категории
Кошница

Стикери за OPEL

    •  Голямо разнообразие на проекти за стикери и лепенки за коли и стени.
    • Тунинг стикери, състезателни, декорация за стени.
    • Поръчайте лесно и бързо от нашия онлайн магазин. 
    Комплект ленти за странични огледала Комплект ленти за странични огледала
    Нов
    КАКВО СЪДЪРЖА КОМПЛЕКТА:2 БРОЯ  ленти за странични огледала Размер: 20 / 2 см  / всеки от стикеритеРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикер без фонСтикера е изработен от висококачествено PVC фолио Изработваме  стикери по ваш дизайн. За повече информация ил..
    5,99 лв.
    Дан. основа: 5,99 лв.
    Комплект стикери за страничните огледала за Corsa c Комплект стикери за страничните огледала за Corsa c
    Нов
    Kакво съдържа комплекта:2 броя  стикери за страничните огледала за Corsa cРазмер : Д: 2 см  Ш: 16 см /всеки от стикерите/Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, ..
    4,99 лв.
    Дан. основа: 4,99 лв.
    Kакво съдържа комплекта:2 броя I love my Астра, Опел, Astra стикериРазмер : Д: 4 см  Ш: 12 см /всеки от стикерите/Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което пост..
    7,99 лв.
    Дан. основа: 7,99 лв.
    Kакво съдържа комплекта:2 броя I love my Corsa, Опел, Корса стикериРазмер : Д: 4 см  Ш: 12 см /всеки от стикерите/Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което пост..
    7,99 лв.
    Дан. основа: 7,99 лв.
    Kакво съдържа комплекта:2 броя Кардиограми спорт Мерива за модели на ОпелРазмер : Д: 4 см  Ш: 20 см /всеки от стикерите/Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с коет..
    7,99 лв.
    Дан. основа: 7,99 лв.
    Kакво съдържа комплекта:2 броя Кардиограма спорт Корса за модели на ОпелРазмер : Д: 4 см  Ш: 20 см /всеки от стикерите/Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което..
    7,99 лв.
    Дан. основа: 7,99 лв.
    Kакво съдържа комплекта:2 броя Странични стикери  отрязана светкавица за двете страни на колатаРазмер  : Ш: 200 см  В: 28 см  /всеки от стикерите/Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контур.&nb..
    44,99 лв.
    Дан. основа: 44,99 лв.
    Kакво съдържа комплекта:4 броя стикери за спирачните апарати според модела колаРазмер  : Д: 1,2 см  Ш: 9 cm Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контур. Върху стикера има и транспортно фолио..
    5,99 лв.
    Дан. основа: 5,99 лв.
    Kакво съдържа комплекта:4 броя Надпис за спирачните апарати SportРазмер  : Д: 1,2 см  Ш: 9 cm Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контур. Върху стикера има и транспортно фолио, с което пост..
    4,99 лв.
    Дан. основа: 4,99 лв.
    Kакво съдържа комплекта:2 броя  Кръв с две ръцеРазмер  : Д: 15 см  Ш: 15 cm всяка от ръцетеРазмер  : Д: 15 см  Ш: 25 cm всяка от кръвтаРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контур. Вър..
    14,99 лв.
    Дан. основа: 14,99 лв.
    Kакво съдържа комплекта:1 брой Лента за преден капак Навато спортРазмер : Д: 100 см  Ш: 25 cmРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер с черен фон, изрязан по контур. Външно залепянеВърху стикера има и транспортно фолио, с което..
    19,99 лв.
    Дан. основа: 19,99 лв.
    Kакво съдържа комплекта:1 брой Кардиограма Limited editionРазмер : Д: 26 см  Ш: 10 cmРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето става по- лесно...
    8,99 лв.
    Дан. основа: 8,99 лв.
    Показани са от 1 до 12 от 52 резултата (5 страници)