Категории
Кошница

Стикери за OPEL

    •  Голямо разнообразие на проекти за стикери и лепенки за коли и стени.
    • Тунинг стикери, състезателни, декорация за стени.
    • Поръчайте лесно и бързо от нашия онлайн магазин. 
    Сенник за кола - Motosport
    Нов
    Kакво съдържа комплекта:1 брой Сенник за кола - Motosport Размер  : Д: 130 см  Ш: 19 cmРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработени от висококачествено PVC фолио Avery DennisonСтикер с основа, с букви изрязано по контурФолио Мат Изработваме  стикер..
    29,99 лв.
    Дан. основа: 29,99 лв.
    Странични ленти за Опел Астра Комби
    Нов
    Kакво съдържа комплекта:2 броя Странични ленти за Опел Астра КомбиРазмер   : В: 10 см  Ш: 180 см /всяка от лентите/ универсален размер, подходящ за всеки моделРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан ..
    39,99 лв.
    Дан. основа: 39,99 лв.
    Комплект странични лентиKакво съдържа комплекта:2 броя  странични лентиРазмер : Д: 10 см  Ш: 180 см  / всяка от лентите /Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фо..
    39,99 лв.
    Дан. основа: 39,99 лв.
    Комплект ленти за Опел ЗафираKакво съдържа комплекта:2 броя  ленти за Опел ЗафираРазмер : Д: 10 см  Ш: 180 см  / всяка от лентите /Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и тран..
    39,99 лв.
    Дан. основа: 39,99 лв.
    Kакво съдържа комплекта:1 брой Дявол с пика и рогаРазмер : Д: 13 см  Ш: 15 смРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето става по- лесно. Из..
    5,99 лв.
    Дан. основа: 5,99 лв.
    Kакво съдържа комплекта:2 броя   ленти за Opel Corsa, странични и преден капакРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което поставянето става по- лесно. И..
    49,99 лв.
    Дан. основа: 49,99 лв.
    Kакво съдържа комплекта:2 броя  Странични ленти за Opel Размер : Д: 10 см  Ш: 180 см  /всяка от лентите/Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикера е изработен от висококачествено PVC фолиоСтикер без фон, изрязан по контурВърху стикера има и транспортно фолио, с което..
    39,99 лв.
    Дан. основа: 39,99 лв.
    Kакво съдържа комплекта:1 брой Сенник подходящ за Опел АстраРазмер  : Д: 19 см  Ш: 130 cmРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработени от висококачествено PVC фолио Avery DennisonСтикер с основа , изрязан по контур. Фолио Мат Изработваме  стикери по..
    29,99 лв.
    Дан. основа: 29,99 лв.
    Kакво съдържа комплекта:2 броя I love my Opel Vectra стикериРазмери:  Ш: 18 см   В: 5 см /всеки от стикерите/Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработени от висококачествено PVC фолио Avery DennisonСтикер без фон, изрязан по контур.  Изработваме&nb..
    7,99 лв.
    Дан. основа: 7,99 лв.
    Kакво съдържа комплекта:2 броя I love my Opel insignia, стикерРазмери:  Ш: 18 см   В: 5 см /всеки от стикерите/Размерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработени от висококачествено PVC фолио Avery DennisonСтикер без фон, изрязан по контур.  Изработваме&..
    7,99 лв.
    Дан. основа: 7,99 лв.
    Kакво съдържа комплекта:1 брой  Sport mind Corsa стикер, Опел КорсаРазмери:  Ш: 29 см   В: 10 смРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработени от висококачествено PVC фолио Avery DennisonСтикер без фон, изрязан по контур.  Изработваме  стик..
    9,99 лв.
    Дан. основа: 9,99 лв.
    Kакво съдържа комплекта:2 броя Стикери за странични огледала СпортРазмери:  Ш: 15 см   В: 5 смРазмерите може да се коригират и по ваше желаниеСтикерите са изработени от висококачествено PVC фолио Avery DennisonСтикер без фон, изрязан по контур.  Изработваме  стикери по ..
    5,99 лв.
    Дан. основа: 5,99 лв.
    Показани са от 1 до 12 от 72 резултата (6 страници)